Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som førstegangs kunde hos Toolster er jeg meget tilfreds med udvalget af udstyr og tilbehør. Levering var rigtig hurtigt og produkterne levede op til forventningerne. Jeg kan anbefale Toolster.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der blev aldrig svaret på mail, hvilket endte i at de ting jeg ikke skulle ha blev sendt alligevel, og nu skal jeg bruge tid på at sende det tilbage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt med billigste arbejdshandsker i mindre størrelser. Jeg købte et værktøj som ikke virkede som det er markedsført af virksomheden der har produceret det. Til trods for at toolster ikke har no... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 2 stk. FESTOOL børnelegetøj, bore/skruemaskine samt en dyksav. Mega stor succes. Toolster har mega gode priser og super hurtig levering Ikke sidste gang jeg køber her fra og kan kun anbefal... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

Webshop med kvalitets værktøj til håndværker og industri samt til seriøse gør-det-selv folk. Hos Toolster er vi ikke længer væk en et telefon opkald eller en mail. Vi føre et bredt program af kvalitets værktøj fra førende mærker klar til at blive leveret hurtigt og nemt.

4,5

Heeft 46% van zijn negatieve reviews beantwoord

God oplevelse

16 maart 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Megafed hjemmeside til at samle alle de…

Megafed hjemmeside til at samle alle de specialværktøjer man har behov for.
Dog er det grænseløst irriterende kun at blive stillet 3 forskellige GLS pakkeshops til rådighed for at afhente pakke i, når man i forvejen har bestilt pakker til andre GLS pakkeshops, og helst vil hente alt samlet.

Jeg bor på frederiksberg i København, og her er jo mindst 10-15 gls pakkeshops, og nu er jeg nødsaget til at tage en relativt langt væk, og som jeg aldrig anvender ellers

22 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg henvender mig for at benytte deres…

Jeg henvender mig for at benytte deres prisgaranti da jeg også gerne vil købe nogle andre produkter hos dem, udover det produkt hvor jeg ønsker at benytte deres prisgaranti. Jeg sender et screenshot fra en anden leverandør af den vare hvor jeg ønsker at benytte deres prisgaranti og afventer svar fra dem (det fremgår af billedet at varen er på lager). I mens at jeg venter på at de svare bliver produktet så udsolgt hos den anden leverandør og så siger de at så kan man ikke gøre brug af deres prisgaranti. Så moralen er at hvis I finder noget billigere et andet sted, så vent ikke på en dårlig undskyldning fra toolster omkring hvorfor at de ikke vil stå ved deres prisgaranti.

2 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.