Populaire Online Casino's Nederland 2026 🎲 Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Kapper geknipt, daarna de trein terug Onderweg zag ik dat mijn opname was uitbetaald Achtste keer dit jaar, altijd dezelfde volgorde en altijd binnen de aangekondigde tijd € 385 nu, kosten nul

de verjaardag van mijn moeder viel diezelfde avond, dus tussen het bellen en het aansnijden van de taart nog wat rondes gedraaid. dat het beeld gewoon bleef staan waar ik was, gaf een rustig gevoel.

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Gokhuis
  6. Online sportwedkantoor

Bekijk de beste online casino’s in Nederland met moderne spellen, transparante voorwaarden, veilige functies en aantrekkelijke aanbiedingen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

even zitten staren naar het scherm..

even zitten staren naar het scherm... 'uitbetaald' stond er. na een week waarin niks lukte was dat echt fijn. € 668 op de bankrekening, precies het bedrag dat ik had aangevraagd. blij mee, echt waar. wat een opluchtng.

24 augustus 2026

Onderweg in de bus de chat geopend…

Onderweg in de bus de chat geopend omdat mijn saldo niet klopte na een afgebroken ronde… medewerker vroeg om het tijdstip, ik stuurde een schermfoto vanaf mijn telefoon en binnen tien minuten was de ronde teruggezet. Bij het uitstappen kreeg ik nog een berichtje dat de winst van die ronde alsnog was bijgeschreven. Handig dat het allemaal mobiel kon, ook al typ ik in een hobbelende bus voll fouten.

23 augustus 2026

Nooit gedacht dat ik dit zou snappen..

Nooit gedacht dat ik dit zou snappen... maar de kassa wijst het gewoon aan: bedrag, methode, bevestigen. Mijn opname van € 109 ging in twee klikken de deur uit en stond de dag erna op de bankrekening. Echt makkelik gedaan

24 augustus 2026

Halve zaterdag bezig geweest met een…

Halve zaterdag bezig geweest met een nieuwe lamp in de gang, en dat ding hing scheef bij de eerste poging. Tussendoor ging mijn telefoon: de opname was goedgekeurd. Lamp er weer af, opnieuw geboord, gaatje gevuld, en toen hing hij recht. Ondertussen was het bedrag van € 353 al naar de bank onderweg.
Zondagochtend stond het erop, precies zoals aangekondigd, en de lamp brandt nog steeds

24 augustus 2026

In het begin keek ik alleen rond

In het begin keek ik alleen rond: lobby, kassa, FAQ, limieten. De site is niet prachtig, maar de pagina’s waren goed leesbaar op mobiel.
Dat gaf meer vertrouwen dan een glimmende homepage.

Zolderkamer aan het schilderen

Zolderkamer aan het schilderen, rol in de hand, en tussendoor mijn account geopend. Opname van € 396 stond op goedgekeurd. Verder geschilderd, tweede laag erop, kwast uitgespoeld. Tegen de avond stond er dat de overboeking liep, en de ochtend erna stond het bedrag er. Schilderwerk niet helemaal recht geworden, de uitbetaling wel precies zoals aangekondigd. Winst blijft staan, gewoon prma verlopen.

22 augustus 2026