Jeg har hvert på besøg i butikken 2 gange indenfor 14 dages tid, da jeg lige er begyndt at samle igen. Det er generelt en god og behagelig oplevelse at komme forbi butikken, da man bliver mødt af fo... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Havde en forespørgsel på et bestemt produkt. Da det desværre var udsolgt kom Kristian med et andet tilbud og det valgte jeg at takke ja til. Han løste også et problem jeg havde med mit online gave... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pakken var klar til afhentning på ingen tid. Venligt og smilende personale som altid hjælper med at finde det frem man skal bruge.
Jeg fik præcis hvad jeg bestilte, uden nogen fejl. Og da jeg lavede to online bestillinger samme dag (jeg havde glemt nogle ting ved første bestilling) Lagde medarbejderen begge bestillinger i en pak... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Hobbywinkel
- ook in
- Spellenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Alt i Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Warhammer, Flesh & Blood og meget mere, samt tilbehør til den kræsne spiller! I den fysiske butik i Hillerød finder du også plads til at sidde og spille og hygge dig med spillene. Vi har daglige events i Magic, Pokemon, Yu-Gi-Oh! og Warhammer.
Contactgegevens
Carlsbergvej 32B, 3400, Hillerød, Denemarken
- 71992080
- topdeck@topdeck.dk
- topdeck.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super god service!
Hurtig behandling og så fik jeg nogle…
Hurtig behandling og så fik jeg nogle gratis promokort med. Det at jeg trak et 350 euro kort er bare prikken over i'et.
Dejlig hurtig levering.
Nemt og hurtigt.
Gode priser, men øv med permanente klistermærker
Gode priser og hurtig forsendelse. Eneste minus er, at de satte permanente prisklistermærker på deres Elite Trainer Boxes fra Battle Styles. Lidt træls, når man kan vil have dem stående i forsegling.
God service og produkter til tiden :)
Hurtig ekspedition og hurtig til at…
Hurtig ekspedition og hurtig til at svare på spørgsmål.
Super løbeoplevelse!
Ingen problemer. Nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtig levering :)
Altid god behandling
Altid god behandling, både ved henvendelse online og i butikken. Virkelig et besøg værd!
Også fint at handle hos dem på nettet.
Super fin service og hurtig levering
Et godt sted at handle
Blev mødt af super venligt personale første gang jeg var i butikken, og fik samme service dagen efter.
Godt sted, kan klart anbefale Topdeck!
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Eneste minus, var at der er produkter på hjemmesiden, der ikke er i produktion mere. Ellers fin service og god kommunikation. Kan anbefales
De sender hurtigt og er super…
De sender hurtigt og er super hjælpsomme ^^ 10/10 would do again!
Dit is Trustpilot