Mijn zus reed nog geen paar dagen toen het voorwiel ineens begon te slingeren en loskwam in een bocht. Ze viel hard en heeft nu een gebroken pols en flinke schaafwonden. Wat mij nog het meest boos maa... Toon meer
dit is mijn GO to plek voor fatbike onderdelen! ze hebben mij vriendelijk geholpen met mijn fatbike repareren, ze probeerde niet mij extra dingen te verkopen maar puur wat ik nodig had! super toffe ga... Toon meer
Tijdens het fietsen naar werk begon het stuur te blokkeren en verloor ik de controle. Ik gleed over de weg en heb nu blijvende schade aan mijn knie.
Het zijn toppers ze staan je vriendelijk te woord en denken goed met je mee reageren snel op whatsapp of telefonisch de fatbike van onze dochter was gestolen topfatbikes heeft dit genoteerd en hi... Toon meer
Topfatbikes levert stoere, betrouwbare fatbikes met focus op kwaliteit en service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 😄 🚲
J.P. Riedelstraat 9L, 9672DA, Winschoten, Nederland
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prettig in de communicatie en leveren goede fatbike voor marktconforme prijs.
Afspraken worden nagekomen en nette service.. Ga voor deze mensen die zijn bereikbaar en lopen er niet voor weg zoals velen op het internet..
Prima keuze voor woon-werkverkeer. Handig in de stad en bespaart tijd.
Nu al voor de derde keer een Fatbike hier gekocht als cadeau voor mijn zus haar zoontje. Heel erg goed ontvangen en uiteraard was hij er heel erg blij mee! Ik vind het leuk
Fatbike binnen 1 werkdag geleverd. Netjes in orde.
Uitstekend door Deniz geholpen!
Ik zeg...go fast, go Fastbikes.nl
Nu voor de 2de keer een fatbike gekocht hier. Deze keer de fatbike V20 en hij bevalt me echt uitstekend. Mijn zoontje is er erg blij mee en stiekem steel ik die van hem ook even ;) Deze jonge kerels krijgen alle respect van mij!
Fatbike v20 gekocht
Super deal! Ben er blij mee
Nieuwe fatbike gekocht, erg blij mee en komt goed van pas in de grote steden.
Supergoede uitleg...perfecte service...reageert snel.. ook buiten kantooruren echt een aanrader
Erg goed bedrijf, hier een fatbike gekocht de ouxi v8 is een beest onder de fietsen. Zijn goed onderhoud uitgevoerd bij mij. Toppers.
Voor mij zeker hier weer heen voor de fiets van me kind.
Ik ben goed geïnformeerd over de modellen Fatbikes.
Ik heb een Ouxi V8 met dubbele accu gekocht zodat ik elke dag op en neer naar mijn werk kan zonder stil te vallen. Dankjewel heren van Fastbikes!
Ik heb mijn fatbike ergens anders gekocht, toch werd mijn remblokjes snel en goed vervangen. Mijn fatbike remt weer als vanouds
Had een onderdeel besteld hadden ze niet meer op voorraad hebben ze me gelijk contact met me opgenomen en oplossing gezocht smooth work