topham.de
Bij deze firma een nieuwe carburator besteld,
Ik blij dat die redelijk snel geleverd was.
Maar de blijdschap was direct over , toen ik de verpakking opendeed.
Had het nog maar half uitgepakt, en het viel me al direct op ,dat er iets los door de verpakking naar buiten stak .
De carburator lag gewoon los in de doos zonder enig opvulmateriaal ,en had al een gat geboord los door de verpakking heen ,van het heen er weer schudden tijdens het transport,
De stationair schroef had eraan moeten geloven ,deze was helemaal verbogen , Nochtans had deze een diameter van 5mm. Kan je inbeelden wat schokken deze carburator heeft moeten doorstaan.
Het carburatorhuis waar deze inzat ,heeft er ongetwijfeld nog wat extra radiale speling bijgekregen .
Maar dit alles, had simpel te voorkomen geweest ,
Met het een beetje aandacht te besteden aan de verpakking .
Zoiets doe je toch niet ,een carburator is uit zijn eigen al een precisie instrument ,dat je met de meeste zorg moet behandelen ,en niet los in een doos moet transporteren. Dat is gewoon om problemen vragen.
Ik loop misschien een beetje hard van stapel ,maar dit zijn tot nu de feiten ,hopelijk komt dit nog
Tot een goed einde.
Als zij hun verantwoordelijkheid opnemen ,en mij niet extra in de kosten jagen.
Na wat aandringen:
Zou ik eerst de beschadigde carburator moeten terugsturen ,en dan zou ik een nieuwe terug in de plaats krijgen,
En als er dan terug klachten zouden zijn, zou ik de pakjesdienst moeten in gebreke stellen.
Ik heb er totaal geen vertrouwen in.
Dus u bent gewaarschuwd als u van plan bent hier een carburator te bestellen.