In October 2021 een prachtige villa geboekt in Kroatië. Komen we na een lange auto reis aan op de plaats van bestemming, blijkt het huis verhuurd dubbel geboekt te zijn. De eigenaar en topic travel ha... Toon meer
Ik voel me bekocht door Topic Travel, in de advertentie stond dat we ca. 26% korting zouden krijgen, in het programma RADAR dd 7-10-2019 blijkt dat Topic Travel eerst de prijzen gigantisch heeft verho... Toon meer
Nadat we onze reis hadden geboekt, ontvingen we ,naast de rekening van Topic Travel, ook een rekening van Holiday Suites. Deze viel ruim 400,- lager uit. Jammer voor ons, aldus beide partijen. L... Toon meer
Sinds 2004 boekten wij 13 zomervakanties via Topic Travel. Dat alleen al zegt genoeg. In het ruime aanbod vinden wij steeds onze gading. Wij zijn vooraal tevreden over de absoluut correcte beschrijvin... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Topic Travel Vakantiehuizen is een reisorganisatie, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Topic Travel is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en verhuurt de vakantiehuizen rechtstreeks aan haar gasten. Dat betekent een korte lijn tussen producent en consument en een soepele, directe communicatie tussen u en Topic Travel, op het moment dat het ú uitkomt. Een enthousiast team van 45 vakmensen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boekingen te behandelen.
Bezuidenhoutseweg 27, 2594 AC, Den Haag, Nederland
- 070 416 8 416
- info@topictravel.nl
- topictravel.nl
Mensen keken ook naar
Op naar een mooie vakantie
Zoals van ouds prima alles te vinden mooie beschrijvingen en
prima foto's. Heb al diverse malen geboekt bij Topic en nooit beschaamd uitgekomen. Dat verwacht ik deze keer ook niet.
Boeken van een huisje is erg eenvoudig…
Boeken van een huisje is erg eenvoudig en overzichtelijk. Jammer dat je niet meer via de kaart kan zoeken naar een huisje. Dat was vroeger wel zo maar nu niet meer.
makkelijk zoeken en boeken
makkelijk zoeken en boeken, dus ja wat wil een mens nog meer?
Extra opties misere
Boeking gaat meestal eenvoudig, alleen extra opties bijboeken zoals linnenpakketten en dergelijke, is vrij omslachtig. Deze boeking ook weer geen mogelijkheid tot bijboeken.
Dan gaat er een mail achteraan, maar daar krijg je dan geen antwoord op
Website onduidelijk
Bij het zoeken naar een locatie ('s middags) vonden we iets moois.
Er stond een bepaalt bedrag aan kosten bij, echter toen we 's avonds boekten bleek dat bedrag €200.- hoger. Ook op de bevestiging bleek te staan dat ter plaatse nog een eindreiniging moest worden betaald, terwijl in het overzicht op de website stond dat alles inclusief was.
De volgende dag gebeld, daar legden ze allervriendelijks uit hoe het zat met die eindreiniging. Voor de verwarring van de €200.- kon ze alleen een korting op de boeking geven. Al met al met redelijke tevredenheid opgelost.
De website zelf kan misschien wat duidelijker.???
Gewoon goed
Zoals alle jaren, gewoon goed, duidelijk en betrouwbaar.
Zeer gemakkelijk reserveringsproces
Zeer gemakkelijk reserveringsproces. Razendsnelle bevestiging en vervolgens alle documenten per mail.
Geen probleem
Geen probleem met het vinden van een vakantiewoning. Ging allemaal prima!
Super makkelijk
Het was super makkelijk te boeken en alles was duidelijk
Boeking prima verlopen!
Na enig gerommel vervolgens een prima…
Na enig gerommel vervolgens een prima en adequate afhandeling.
Duidelijke omschrijving van de woning…
Duidelijke omschrijving van de woning en snelle reactie na boeking!
Wij boeken al vele jaren huizen bij…Topic travel
Wij boeken al vele jaren huizen bij Topic Travel en zijn daar zeer tevreden over. Goede ontvangst, schoon en mooi gelegen, mooie huizen.
Snel en gemakkelijk te boeken
Snel en gemakkelijk te boeken.
Bij betaling zag ik dat het bedrag naar Bevilla werd overgemaakt. Dit vond ik verwarrend. Blijkbaar zijn Topic en Belvilla 1 organisatie.
Mag iets duidelijker aangegeven worden.
dit is nu de 3e keer dat wij boekten en…
dit is nu de 3e keer dat wij boekten en tot volle tevredenheid .Mooi locaties en huizen alles goed verzorgd en betaalbaar
je moet elke dag kijken op topic travel…
je moet elke dag kijken op topic travel site voor een bestemming waar je heen wilt zo is het huis nog niet beschikbaar en een dag later staat het in de aanbieding
Duidelijke site dus gemakkelijk boeken.
Duidelijke site dus gemakkelijk boeken.
Fijn dat je een optie kan nemen om te overleggen als je met meerdere gezinnen gaat.
Ook telefonisch goed en netjes geholpen
Wij gaan jaren op vakantie via Top…
Wij gaan jaren op vakantie via Top Travel en het is altijd goed.
Goed te woord gestaan
Goed te woord gestaan. Snelle reactie. Bij een vroegboeking is een aanbetaling van circa 25% binnen enkele dagen wel een (te) hoge eis.