In October 2021 een prachtige villa geboekt in Kroatië. Komen we na een lange auto reis aan op de plaats van bestemming, blijkt het huis verhuurd dubbel geboekt te zijn. De eigenaar en topic travel ha... Toon meer
Ik voel me bekocht door Topic Travel, in de advertentie stond dat we ca. 26% korting zouden krijgen, in het programma RADAR dd 7-10-2019 blijkt dat Topic Travel eerst de prijzen gigantisch heeft verho... Toon meer
Nadat we onze reis hadden geboekt, ontvingen we ,naast de rekening van Topic Travel, ook een rekening van Holiday Suites. Deze viel ruim 400,- lager uit. Jammer voor ons, aldus beide partijen. L... Toon meer
Sinds 2004 boekten wij 13 zomervakanties via Topic Travel. Dat alleen al zegt genoeg. In het ruime aanbod vinden wij steeds onze gading. Wij zijn vooraal tevreden over de absoluut correcte beschrijvin... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Topic Travel Vakantiehuizen is een reisorganisatie, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Topic Travel is uitgegroeid tot dé Nederlandse specialist op het gebied van de verhuur van de betere vakantiehuizen. Topic Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en verhuurt de vakantiehuizen rechtstreeks aan haar gasten. Dat betekent een korte lijn tussen producent en consument en een soepele, directe communicatie tussen u en Topic Travel, op het moment dat het ú uitkomt. Een enthousiast team van 45 vakmensen staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw boekingen te behandelen.
Bezuidenhoutseweg 27, 2594 AC, Den Haag, Nederland
- 070 416 8 416
- info@topictravel.nl
- topictravel.nl
Mensen keken ook naar
Ruime keuze en goede reisinformatie
Prima vakanties
kon via pc niet boeken heb moeten …
kon via pc niet boeken heb moeten telefoneren
onder 4 ogen wil het het wel vertellen!!

Antwoord van Topic Travel Vakantiehuizen
Ieder jaar opnieuw kiezen we voor Topic Gravel.
Wij zijn praktisch altijd heel tevreden.
Mooie site met veel informatie over de …
Mooie site met veel informatie over de vakantiewoningen. Makkelijk te boeken via de site.
Subliem.
Zijn al op zijn minst 15 j klant en nog nooit problemen of tegenvallers gehad op 1plaats na. Graag melden of er al dan niet parkeergelegenheid is aan de woning .
Prima site, prettige afhandeling van de reservering.
Duidelijke site, goede foto's, prima informatie. Prettige afhandeling.
De huizen zijn altijd precies wat we …
De huizen zijn altijd precies wat we ervan verwachten. Wat je ziet van de aangeboden huizen op internet is wat je krijgt en dat vind ik heel belangrijk. Altijd een fijne vakantie gehad !!!
Website en klantcontact prima in orde.
Website en klantcontact prima in orde.
Echter, t.a.v. betaling wordt altijd een uiterste betaaltermijn aangegeven. Om geen aanmaningen te krijgen laat ik de betaling enkele dagen voor de uiterste datum plaatsvinden. Maar ik krijg iedere keer weer een week vóór de uiterste datum een aanmaning. Heel vervelend! Topic Travel, pas dit nu eindelijk eens aan in het boekhoudsysteem!
Prima service
Prima service, mede door een goed werkende webside.
We boeken al 15 jaar bij Topic Travel
We boeken al 15 jaar bij Topic Travel. Altijd prima; huisjes zijn altijd zoals in de beschrijving/foto's wordt aangegeven.
Duidelijke en overzichtelijke website
Duidelijke en overzichtelijke website. Uitgebreide informatie van de diverse vakantiehuizen. We hebben al eerder een huis geboekt via Topic Travel. Dat was ons uitstekend bevallen. Het huis voldeed aan alle verwachtingen.
Wij hopen en verwachten dat het huis dat wij geboekt hebben voor 2018 ook weer zal bijdragen aan een fantastische vakantie.
Eenvoudig om te boeken
Eenvoudig om te boeken
Duidelijke informatie
Tevreden
Tevreden! Bij problemen nemen ze steeds contact op.
Het zoeken en boeken van onze vakantie …
Het zoeken en boeken van onze vakantie woning ging super makkelijk..
Prima reisorganisatie
Ruim aanbod en goede service. Een aanrader!
RUIM AANBOD
Ruim aanbod van huizen, veel variatie, veel mogelijkheden. Goede service. Helder overzicht, goed werkbaar.
Jammer dat je geen keuze kunt klikken -vakantiewoning ZONDER zwembad. Niet iedereen wilt een zwembad. Je kunt wel aanklikken Woning MET zwembad, maar niet ZONDER. Het zou de zoeken eenvoudiger maken.
Werkt prima en redelijk snel
perfekt gehandeld zoals gebruikelijk …
perfekt gehandeld zoals gebruikelijk bij Topic Travel