Toplady.se Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Handla inte på denna sida!! Detta är scam. Jag köpte två produkter och storleken på den ena produkten passade inte alls så jag returnerade den och de drog då av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Lingeriewinkel
  2. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppen snabb leverans

Hej Weronika!

Stort tack för dina 5-stjärnor! Härligt att se att du är nöjd :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra passform till fantastiska priser.

Snabba leveranser, bra retur rutin, väldigt bra passform på korsetterna, storleken stämmer. Sitter bra.

Hej Anna!

Vi tackar för dina 5-stjärnor och för ditt fina omdöme om bra retur rutiner och passformen! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

de måste jag medje att det fungerar…

de måste jag medje att det fungerar mycke bra bra varor bra leveranser helt bra

Hej Fred-paul!

Tusen tack för dina 5-stjärnor! Du verkar mycket nöjd och det tackar vi för, så kul att höra! :)

Varmt välkommen tillbaka nästa gång!

bra vara

bra vara, snabb leverans

27 oktober 2019

Hej Lars-Åke!

Vi tackar för dina 5-stjärnor! Härligt att du är nöjd :)

Varmt välkommen tillbaka till oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Förenkla retur så kan betyget öka

23 oktober 2019

Hej Jonas!

Tack för ditt betyg! Vi utvecklar hela tiden våra rutiner och processer. Både för att det skall bli så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi utvärderar och förändrar ofta och hoppas att din upplevelse förbättras med vårt arbete nu eller i framöver. Du är mer än varmt välkommen tillbaka till oss!

Vår kundservice finns på kundservice@toplady.se samt 031-98 90 91 också om det är något. Tack.

Fantaiskt bra och smidigt

Fantaiskt bra och smidigt. Trevlig personal och ur snygga kläder

23 oktober 2019

Hej Jeff!

Tack för dina 5-stjärnor! Ursnygga kläder och trevlig personal låter bra - Stort tack :)

Snabb leverans.

21 oktober 2019

Hej Karin!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade vår snabba leverans :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick jätte fort att få hem paketet…

Det gick jätte fort att få hem paketet som jag beställde

21 oktober 2019

Hej Taina!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade vår snabba leverans!

18 oktober 2019

Hej Nermina!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade vår snabba leverans!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans från beställning till att varan var hemma.

Hej Monica!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade vår snabba och smidiga leverans!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Kläder som förväntat.

Hej Paulina!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade vår snabba leverans och våra kläder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra produkter som verkar ha bra kvalitet. Även bra priser

Hej Linus!

Tack för dina 5-stjärnor! Kul att se att du gillade den höga kvaliteten på produkterna!

God kvalitet

God kvalitet, bra priser, snabba leveranser. Bara bra köpupplevelser!

16 oktober 2019

Hej Jimmy!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du uppskattade din köpupplevelse och bra kvalitet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, prisvärt, utmärkt kvalitet och bra beskrivning utav varan

16 oktober 2019

Hej Gabriella!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du tyckte kvaliteten var utmärkt och bra beskrivet. Tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra service då jag fick maila…

Mycket bra service då jag fick maila att rabatten ej blivit dragen och att en vara ej hade kommit med på beställningen.
De fixades till galant utan minsta problem och snabb leverans.

14 oktober 2019

Hej Lena!

Tack för dina 5-stjärnor och för att du var nöjd med vår hantering med rabatt. Galant utan minsta problem, så kul! Jättesnällt skrivet :)

Bra.

Bra.Snabbt.

11 oktober 2019

Hej Niclas!

Tackar för detta! Välkommen tillbaka :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans, tryggt köp, minus bara att man inte får med returfraktsedeln, att man måste skriva ut den själv eller be att få den postad.

10 oktober 2019

Hej Anna!

Tack för ditt betyg! Vi försöker göra det så enkelt och up-to-date som möjligt. Sedan har du också alltid möjligheten att skicka tillbaka returen till oss på vilket sätt du vill. Till samma adress som den kom ifrån. T.ex. med vanliga frimärken. Vi försöker erbjuda så många välmöjligheter som möjligt. Hoppas det är ok.

Varmt välkommen tillbaka till oss igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och snabb leverans

Bra bemötande och snabb leverans. Handlar helt klart fler gånger.

9 oktober 2019

Antwoord van Toplady.se

Tusen tack för dina 5-stjärnor!

Vi uppskattar verkligen att du gillar vårt bemötande och snabba leverans. Ja, du är så klart mer än varmt välkommen tillbaka igen! Vår Halloween kampanj 2019 med 20% på hundratals produkter börjar t.ex. om 1 h... :)

Välkommen!

Med vänliga hälsningar
Nicklas

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

7 arbetsdagar innan paketet kom....

Tog 7 arbetsdagar innan jag fick mitt paket och fick ingen SMS-avisering utan fick hämta ut med hjälp av postnords spårnings-streckkod.

Besviken då jag beställde vid kl 10 och de uttalar sig för snabba leveranser. Ofta dagen efter vid beställning innan 14.

Produkterna var i övrigt bra.

9 oktober 2019

Hej Maria!

Tack för din feedback ang. leveransen med PostNord. Stort tack för att du gillade produkterna, kul! :)

Beklagar verkligen den långa leveranstiden som du beskriver. Vi tar fullt ansvar för detta då det är vi som anlitar PostNord vid mindre försändelser. Vid större försändelser så skickar vi med DHL Servicepoint och då ingår även SMS-avisering. Det ingår tyvärr inte med PostNord varubrev, oavsett så skall de leverera dagen efter din beställning (om den görs innan kl. 14:00) du har helt rätt i. Hoppas att det gick ok nu ändå? Annars får du jättegärna skriva en rad till vår kundtjänst på kundservice@toplady.se så hjälper vi dig gärna vidare.

Om du vill beställa igen så skriv gärna en rad om att du önskar DHL så fixar vi det!

Varmt välkommen tillbaka Maria.

Med vänliga hälsningar
Nicklas