Toplady.se Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,0

Handla inte på denna sida!! Detta är scam. Jag köpte två produkter och storleken på den ena produkten passade inte alls så jag returnerade den och de drog då av typ 70%!!? pga retur samt en returfr... Toon meer

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack... Toon meer

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så... Toon meer

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Damesmodewinkel

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppen :-)

Toppen :-) Superhjälpsamma! Bara högsta betyg!

18 december 2019

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans!

18 december 2019

Hej Kajsa!

Tack för att du gillar våra produkter!

Varmt välkommen åter!

Nicklas

Det var stora vad jag föeäntade mig

17 december 2019

Hej Hale!

Jag vet inte riktigt om du menar att det var i stort sätt vad du förväntade dig? Finns det någonting vi kan göra för att det kan bli bättre? Hör gärna av dig i så fall till vår kundservice på kundservice@toplady.se eller ring oss på 031-98 90 91.

Tack!

Varmt välkommen tillbaka!

Nicklas

Alltid snabb och bra service!

16 december 2019

Hej!

Tack! Kul att du gillar vår service här!

Välkommen åter!

Snabb leverans!

15 december 2019

Hej Therese!

Tusen tack och välkommen åter!

Snabb leverans.

14 december 2019

Hej Emma!

Tusen tack och välkommen åter!

Nicklas

Tyckte i detta fall att frakten var…

Tyckte i detta fall att frakten var almtför dyr. 49 kr för ett par små örhängen!!
Annars bra. Snabb leverands och lättsamt betalsätt.

13 december 2019

Hej Veronica!

Snabbt och lättsamt, tack!

Jag förstår, här slår ju frakten lite tyngre när man bara beställer ett par örhängen, det har du helt rätt i. Om du hade kontaktat vår kundservice innan beställningen så hade de säkert kunnat göra något bra åt dig. Fraktavgiften (39,20 ex.moms) täcker ju vanligtvis bara en del av vad själva frakten kostar. Detta för att vi skall kunna hålla priserna så låga som möjligt. Hoppas det är ok.

Välkommen åter!

Läckra korsetter

Läckra korsetter! Snabb leverans! Utomordentlgt fin service! Supernöjd!

12 december 2019

Hej Agneta!

Så kul att se att du gillar vår service och våra korsetter, STORT tack!

Varmt välkommen tillbaka till oss :)

MVH
Salome

Bra kvalitet och snabb leverans!

12 december 2019

Hej Sanna!

Stort tack för dina 5 stjärnor, jättesnällt :)

Varmt välkommen tillbaka till oss!

MVH
Salome