Update : 27 juni 2023 Elke maand gaat er een mail naar deze firma Elke maand krijg ik hetzelfde antwoord terug . Wat hebben al die regeltjes .. reviëuws ..trust pilots eigenlijk voor zi... Toon meer
Nou vandaag na 3 weken gemaild te hebben, eindelijk de OPLOSSING voor tandvlees problemen binnen gekregen. En..... het is een grap. Totaal verkreukelde verpakking met twee flesjes ginger massage olie... Toon meer
Lege enveloppe ontvangen. Tig standaard mails na mijn verklaring hoe ik t heb ontvangen. Slecht verpakt en geen product ontvangen. Zoals de wind staat geven ze verschillende verklaringen af en weigere... Toon meer
Mensen keken ook naar
Aangekochte product werkt totaal niet
Aangekocht producten (wrattenstiften) werken totaal niet. Naar mijn oordeel bedrieglijke reklame. Geeft ook geen terugbetaling, hoewel beloofd in de advertentie en door de klantendienst. Eindeloze emails over en weer, zonder enig resultaat. Gebruikte producten dienen teruggestuurd naar China vooraleer je kans maakt op terugbetaling. Dit weigerde ik en toen zou ik slechts 30% terugbetaald krijgen, hoewel ik foto's en betalingsbewijzen heb opgestuurd. Deze 30% is ook nergens op mijn rekeningen terug te vinden. Ik vind dit eerlijk gezegd pure oplichting. Naar mijn oordeel en ervaring absoluut af te raden.
Creme nooit ontvangen oplichters zijn…
Creme nooit ontvangen oplichters zijn het.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Had iets besteld voor 39 euro ! Het is goed binnen gekomen maar wat een bagger product. Heb het niet eens gebruikt en retour gestuurd (voor maar liefst retour kosten 18 euro omdat het naar china moet. Het is een ali express product waar je bij ali misschien 4 euro hiervoor zou betalen). Het is zeer zeker GEEN nederlands bedrijf want contact via email is duidelijk vertaald naar het nederlands van hun kant. Nu ook nog het volgende ... pakketje is retour maar nog steeds niet ontvangen bij deze "firma". De track en trace geeft aan dat het pakketje nog steeds onderweg is. Contact met Klarna gehad en weer een mail naar hun. Geen reactie meer gehad. Maar wel een rekening van Klarna en aanmaningskosten terwijl het pakketje retour gezonden is ..... ik ben WOEST ! Klarna zou sowieso GEEN zaken meer met hun moeten doen !
Zalfje besteld
Nou een zalfje besteld maar helaas nog niet aan gekomen denk dat ik mijn geld kwijt ben zo ga je niet met mensen om.
Een brok ellende
Een brok ellende. Bericht krijgen dat ze je pakket niet hebben kunnen afleveren, dus volgens Topmerken naar het post.nl punt. Nou niet dus, daar is het tot nu toe niet afgegeven. Wel dagelijks een mail met hetzelfde bericht. Haal je pakket op anders wordt het retour gezonden. De kosten zijn dan voor de klant. Nou dat denk ik niet. Een automatisch bericht wat ze blijven verzenden.
Wel betalen maar leveren ho maar. Ik zeg, mensen bestel niets via TOPMERKEN
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Ik wacht nu al 6 weken op iets. Al een aantal berichten verstuurd. Zou in Nederland zijn. Tracking code van Post.nl gehad. Maar dit nummer bestaat helemaal niet. En steeds een bericht ik zoek het uit. 0 sterren zouden ze krijgen als het zou kunnen. Trap er aub niet in.
oplichters zijn het en degene achter de…
oplichters zijn het en degene achter de mail, of het een mens of robot is geen idee. bedriegen de boel met hun zogenaamde mooie producten, 100% geld terug garantie, ja, ze zijn alleen vergeten te vermelden retour mag maar dan wel naar een adres in China, NOT!!
Te lang gewacht
Ik had daar ook besteld en ging ook niet echt goed en als iets wel binnen kwam vond ik de producten ook niet goed.met hun huidset ging t helemaal fout en heb duur betaalt en kreeg ik alleen een klein cremetje.en ook nog duurt het zo lang.ik bestel hier niet meer.
Niets veel te zeggen vieze vuile…
Niets veel te zeggen vieze vuile geringe oplichters ik hoop dat je hele zaak tot de grond verbrand.......Karma is om your way vroeg of laat en jullie oplichters ik hoop dat jullie avond niet goed slapen God en natuur zal met jullie afrekenen....... duivelse praktijken oplichters
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas, gumrepair besteld en ginger olie ontvangen, is massage olie, puur vergif uit China, retourzenden zal n drama zijn, want je moet het naar China sturen!!!
Bij deze moet ik 1 ster geven alhoewel…
Bij deze moet ik 1 ster geven alhoewel ik vind dat ze 0 sterren verdienen vermits ik anders geen beoordeling kan geven
Je koopt iets op een Nederlandse site en het wordt geleverd uit China
Mijn bestelling is puur vergif en durf het niet te gebruiken
Heb contact met topmerken genomen maar hebben geen luisterend oor naar wat ik hen zeg
Ik wou het product naar topmerken sturen zodat ze het zelf konden uittesten maar krijg een adres uit China
Ik mag het product terug sturen op eigen kosten dus naar China 😡
Deze site is niet te vertrouwen en raad ik af. Precies hetzelfde verhaal als andere mensen. Trap er niet in!!!!!
Niet bestellen
Dat zo een site nog bestaat ?
#testaankoop ik zou zeggen onderzoek dit maar eens
oplichters
Ze verdienen zelfs geen enkele ster! bestelling geleverd, op de bon die ze doorsturen staat er zelfs GEEN huisnummer, hoe kunnen ze dan geleverd hebben. Ik moet zelf de koerier aanspreken volgens hen, geen antwoord en emailadres bestaat niet. als ik alle ervaringen bekijk is dit een firma die enkel de mensen oplicht! proficiat hoor!
Vieze oplichters stuurde het retour…
Vieze oplichters stuurde het retour naar het adres op de verpakking zeggen ze dat het ergens in Nederland is gestuurd in plaats van naar China. Ik heb het bewijs en ook nog 7,65 betaald voor retour kosten en nu willen ze ook nog het bedrag voor vergif wat ik heb terug gestuurd. Ik betaal helemaal niks meer echt mensen koop er nooit wat echt oplichters zijn het.
Oplichters
Zeer slecht bedrijf, zooltjes besteld die niet passen en ik terug wil sturen. Krijg je een adres naar china. Staat niets over in hun retourbeleid. Vervolgens blijven ze maar aangeven dat hun bedrijf in china ligt. Dit bedrijf is pure oplichting.
Bestelling nooit toegekomen en toch…
Bestelling nooit toegekomen en toch blijven ze beweren dat ik pakje gehad heb , doen heel moeilijk er over . Heb alle nodige documenten opgevraagd om aan te tonen dat ik het niet had heb en nog blijven ze aandringende mails sturen , dit loopt nu al 3 maand
Bij deze moet ik 1 ster geven alhoewel…
Je koopt iets op een Nederlandse site en het wordt geleverd uit China
Mijn bestelling is puur vergif en durf het niet te gebruiken
Ik mag het product terug sturen op eigen kosten dus naar China 😡
Deze site is niet te vertrouwen en raad ik af
zeer slecht
23 januari besteld. rimpelcreme..meerdere malen gemaild..inmiddels is het 24 februari..nog nix..noppes
Boldtique tegen Wratten bestel
Boldtique tegen Wratten bestel, direct 29.99euro betaald. Nooit iets ontvangen!
Inmiddels meerdere mails gestuurd. Maar ze leggen het probleem bij mij. En gaan zelf niet onderzoeken waarom ik het niet ontvangen heb.
Firma weigert terugbetaling.
Dus ben mijn geld kwijt voor niets! Oplichters.
Nepbedrijf
Nooit maar dan ook nooit iets bestellen. Oplichters. Mail na mail maar nooit iets geleverd.