2,6

Slecht

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht. Na levering v IKEA ijskast willen ze niet de oude ijskast meenemen terwijl dit wel afgesproken was. Uiteindelijk toch meegenomen maar daarbij de muren langs de trap beschadigd. Nu weigeren ze elke verantwoordelijkheid en trekken mij, de klant, in twijfel.

20 januari 2026

Geen vriendelijke bezorgers

Ze zijn net 1 ster waard het bezorgen van Ikea ging goed alleen ze zouden ook wat meenemen een oude banken dit deden ze niet omdat hij wat stoffig was en er zaten wat kat haren op, ik had de banken gestofzuigd dus ze waren schoon

10 oktober 2025

Offerte was lager dan uiteindelijke…

Offerte was lager dan uiteindelijke factuur terwijl de verhuizing in een halve dag klaar was in plaats van een hele dag. Ook is er een piano niet meeverhuisd die wel in de offerte stond en ook in rekening is gebracht. Nu ik daarover een klacht wil indienen krijg ik geen reactie meer. Heel onprofessioneel en niet aan te raden. Wees gewaarschuwd.

15 augustus 2025

Ben zo blij

Ben zo blij , 5 man sterk positief oplossingsgericht … hebben onze dag bijna als een feestje gemaakt . Dank jullie wel Jurgen & Monique (duin)

10 februari 2025

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. Deze k bedrijf zouden een IKEA kast moeten leveren. Vervolgens word je gebeld door de bezorger. Die vertelt dat hij er binnen 30 minuten zal zijn. Na 45 minuten bel ik de bezorger in kwestie op. Toen kreeg ik een verhaal te horen dat hij nog een klant voor mij heeft met een grote bek. Ik ging daar in discussie over en vertelt hij dat die niets te maken heeft met IKEA maar alleen de bezorging voor hen doet. Dan heb je toch wel met IKEA te maken lijkt mij. Ik heb vervolgens opgehangen omdat ik het nut ervan niet inzag om in discussie te blijven. Na paar minuten werd ik gebeld door een 088 nummer. Dit was blijkbaar de eigenaar van het bedrijf. En die vertelt van de bezorger kan nu meteen komen. Ik heb aangegeven dat ik een ander afspraak heb staan en het niet gaat lukken. Vervolgens krijg ik een andere persoon aan de lijn en die zegt (verbazingwekkend) ik ben van IKEA kunnen we het nu bezorgen. Lang verhaal kort te maken. Dit bedrijf is een en al poppenkast en snap niet hoe IKEA in zee kan gaan met dit soort figuren.

25 augustus 2024

Gelijk reclame zodra je huis op funda staat...

Zodra je huis op Funda staat wordt je bestookt met ongewenste reclame door Topmovers.nl dit is voor mij al een goede rede om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Advies aan Top Movers bestook geen mensen met ongewenste reclame!

10 mei 2024

Slechte ervaring met dit bedrijf

Slechte ervaring met dit bedrijf. Onprofessioneel gedrag. Begint al bij de dame achter de telefoon. Man in kwestie kan slecht tegen feedback/ kritiek en loopt weg. Geen aanrader!!!! Verhuizing is ook niet doorgegaan

11 april 2024

Meest slechte service en kwaliteit

Zeer slechte ervaring .. verkeerd advies daarna elke keer extra kosten . Gewoon echt liegen en onwaarheden vertellen en gebruik maken van het feit dat je geen andere keus meer hebt.. niet meer terug bellen of antwoorden . Je verplicht laten verzekeren maar vervolgens geen verzekering afsluiten . Enz enz … voor mij echt onbegrijpelijk dat zo’n bedrijf nog bestaat.. ik zal het iedereen afraden en dat ga ik ook doen .. ik schrijf niet vaak dit soort dingen maar vind dat mensen gewaarschuwd moeten zijn .

25 januari 2024

Supergoede ervaring !!!

Dit bedrijf is fantastisch!! Dit was mijn eerste keer met een verhuisbedrijf verhuizen. Bij bijna alle andere verhuisbedrijven die ik belde om van tevoren informatie te zoeken, kwamen ze op bijna het dubbele van de prijs uit die Tip Top Movers aanbiedt. Realistisch over planning, tijd en een eerlijke prijs, geen onbenodigde of onzinnige toevoegingen of arbeidsuren die de prijs omhoog drijven. Old school recht-door-zee verhuizing zonder poespas. Mannen die mij hebben geholpen waren Sil en Dennie, waren ontzettend vriendelijk en mega relaxt. Alles is okee, je voelt je niet bezwaard over lastige meubels of onverwachte wendingen, de verhuizers zijn nogmaals dus mega relaxt, veel flexibiliteit en duidelijke communicatie. Bij mij kwamen er last minute nog dozen bij, hiervoor heb ik toen gebeld naar Tip Top Movers om een nieuwe, eerlijke prijs van de totaalprijs af te spreken. Dat ging makkelijk en er werd meteen gezegd dat dit allemaal geen enkel probleem is. Alles hebben ze toen op de dag zelf vanaf de tweede verdieping in mijn oude huis naar beneden gehaald, om het vervolgens weer naar de derde verdieping omhoog te tillen. Deze jongens zijn van alle markten thuis, ook kasten uit elkaar halen en koelkasten voorzichtig inpakken en verplaatsen. Ik ben naar afloop vd verhuizing nog met de jongens in het busje meegereden en heb onderweg nog een leuke fooi erbij gepind. Wordt gewaardeerd om menselijk met elkaar te zijn, een kopje koffie aan te bieden, en verder gaat alles geheel zelfstandig, snel, maar met beleid. Echt helemaal Tip Top dus.

25 januari 2024

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring, veel beschadigd aangegevennin de app 2 etages ik krijg offerte en dan bij qfrekenen is er voor alles meerprijs was 200 nu meer als 350 moeten betalen bepaalde spullen krijgen meerprijs offerte binnen maar alsnog etage toeslag en kan bijna de helft alsnog zelf doen ze rekene anderhalf uur reistijd terwijl het adres in rotterdam is eveneens als mijn adres gaat van de Verhuistijd af toeslagen en btw worden niet bij berekend dus zowizo meerprijs

Al met al veel te duur en houd er hoop schade aan over en kan alsnog hoop zelf doen wees gewaarschuwd

14 november 2023

Ongewenste reclame

Wat ik toch echt een no go vind, is dat ze funda afspeuren naar mensen die gaan verhuizen en dan geadresseerde reclame sturen. Voor mij DE rede om daar überhaupt niet mee in zee te gaan.

16 september 2023

Levering ikea kasten

Vanochtend zijn mijn ikea kasten geleverd door 2 heren van Top Movers. Ze waren erg professioneel, snel, de pakketten stonden in no time in mijn kamer en bijzonder vriendelijk.

25 november 2022

Tot tweemaal toe de belofte niet…

Tot tweemaal toe de belofte niet nagetrokken om een Ikea pakket te leveren. De tweede keer werd de schuld bij mij neergelegd, omdat ik een verkeerd adres doorgegeven zou hebben terwijl dit verder in alle systemen goed vermeld staat.

Uiteraard willen ze de klant ook niet te woord staan om tot een passende oplossing te komen. We komen niet en zoek het maar uit.

Ik kan niemand aanraden gebruik te maken van deze dienst. Welke dienst overigens?

25 juni 2022
Toon reviews in alle talen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken