Voor mijn gevoel hielp dit: ik heb de opname later op mijn telefoon bekeken; het bedrag kwam terug met een korte notitie. tenminste duidelijk.
Live tafels nog niet geprobeerd en over bonussen kan ik niets zeggen. Wat ik wel weet: mijn eerste opname van € 45 stond na één nacht netjes op de rekening.
Ik bleef even hangen en heb de KYC-lijst vóór mijn opname gecontroleerd; het verzonden bewijs bleef in beeld. tenminste duidelijk.
Na veel te vaak kijken: ik sloot de promo na het lezen van de voorwaarden; het bonussaldo werd meteen apart gezet.
Bekijk de beste online casino’s in Nederland met moderne spellen, transparante voorwaarden, veilige functies en aantrekkelijke aanbiedingen.
De reloadbonus was niet enorm
De reloadbonus was niet enorm, maar de max bet stond er duidelijk bij. Daarom toch even meegenomen.
Ik opende recent gespeeld na het eten
Ik opende recent gespeeld na het eten; de instelling bleef bewaard na uitloggen Mijn account bleef rustig.
Live tafels nog niet geprobeerd en over…
Ik heb de kassa op een zwakke wifi…
Ik heb de kassa op een zwakke wifi bekeken wachtend op de bus; de bon laadde vóór de banners. ik sloot het tabblad rustig
Voor mijn gevoel hielp dit
Na veel te vaak kijken
Ik bleef even hangen en heb de…
ik testte fullscreen in een slot
ik testte fullscreen in een slot, en bij opnieuw openen zag ik dat het menu sprong niet onder mijn vinger.
Ik was wat ongeduldig en heb de…
Ik was wat ongeduldig en heb de documentpagina na afwijzing heropend; de reden van afwijzing stond erbij. ik bleef niet hangen.
Mijn opname van €40 naar PayPal vroeg…
Mijn opname van €40 naar PayPal vroeg geen extra document na approval en kwam binnen na een paar uur. de statuspagina hielp.
Even snel
Even snel: ik heb mijn weeklimiet opgezocht; het scherm legde de wachttijd uit. dat voelde netjes.
Twee jaar geleden speelde ik op een…
Twee jaar geleden speelde ik op een toestel dat elke twintig minuten het beeld liet vallen; dan moest ik opnieuw inloggen en begon het zoeken naar waar ik was gebleven. Sinds ik een simpele nieuwe telefoon heb, is dat voorbij: een uur achter elkaar zonder onderbreking, laadtijden onder twee tellen en de stand blijft gewoon bewaard als er een telefoontje tussendoor komt. Gisteravond een halfuur gespeeld en de winst stond nog voor het afsluiten op mijn saldo.
Jammer van die kleine letters
Jammer van die kleine letters! Verder stond alles er wel: omzet x30, een inzetplafond van € 5 en vijf dagen geldigheid, en de bonus werd correct toegekend
Ik opende de kassa via 4G
Ik opende de kassa via 4G; het menu sprong niet onder mijn vinger Mijn account bleef rustig.
Fiets weggezet
Fiets weggezet, laptop open, ronde gedraaid, winst uitgekeerd.
had een vraag over het maximale…
had een vraag over het maximale inzetbedrag tijdens de bonus... Koen van de livechat antwoordde binnen een minuut dat het € 5 is en dat het systeem je anders waarschuwt.
ik speel hier nu een paar weken
ik speel hier nu een paar weken, valt niks op aan te merken, doet gewoon wat het moet
Mijn test
Mijn test: ik heb een te lage cashout geannuleerd; resultaat: de melding gaf precies de reden. tenminste duidelijk.
Op een oude telefoon in de wachtkamer…
Op een oude telefoon in de wachtkamer een paar spins gedaan, laadde trager maar bleef verder stabiel
Woensdag ingesteld
Woensdag ingesteld. Donderdag getest. Vrijdag nagekeken. Limiet per week bleef staan op € 80. Storting van € 90 werd tegengehouden. Melding kort en helder. Zaterdag niets veranderd.