Broodje op het bureau. Tegel opengeklapt. Aanbieder erbij. Volatiliteit erbij. RTP staat er ook gewoon vermeld. Minimale inzet € 0,10. Alles leesbaar zonder in te zoomen.
Zonder hoge verwachting heb ik het bericht over mijn bonus opnieuw geopend; het ticket kreeg geen nieuw nummer. niet spectaculair, wel nuttig.
Uitbetaling via Trustly stond binnen twee uur op mijn rekening op een rustige zondag. hoefde niemand te mailen, zo hoort het eigenlijk.
Tess van berichtencentrum hielp met een nog voor mij opname in pending gewoon echt. Die gaf relog toch daar-stappen die echt werkten; dat stelde me gerust
Bekijk de beste online casino’s in Nederland met moderne spellen, transparante voorwaarden, veilige functies en aantrekkelijke aanbiedingen.
Mensen keken ook naar
De reload leek gemiddeld
De reload leek gemiddeld. de vervaldatum stond eerlijk naast de knop, niet spannend, wel nuttig.
Daarna werd het duidelijk
Daarna werd het duidelijk: ik opende de KYC-pagina vóór een cashout; de stap ging van controle naar geaccepteerd. eerlijk, dat helpt.
Ik was wat ongeduldig en heb mijn free…
Ik was wat ongeduldig en heb mijn free spins na het claimen gecheckt; de cashback kreeg een aparte regel. ik stopte met refreshen.
Op mobiel was ik kritisch
Op mobiel was ik kritisch: ik heb mijn document voor verificatie geüpload; de KYC-status veranderde later. dat gaf rust.
Daarna werd het duidelijk
Daarna werd het duidelijk: ik controleerde de KYC-lijst vóór mijn opname; het verzonden bewijs bleef in beeld. gewoon bruikbaar.
maandag geclaimd
maandag geclaimd, dinsdag gespeeld, woensdag omgezet, en dat gaat nu al zes maanden zo; deze keer stond het bedrag zelfs een dag eerder klaar!
niet groots
niet groots, maar ik heb een te lage cashout geannuleerd; de transactiegeschiedenis werkte meteen mee. geen raadwerk nodig
vroeg in de ochtend
vroeg in de ochtend: ik verving mijn onscherpe adresbewijs; de KYC-status veranderde later.
Rustig gewacht
Rustig gewacht, verificatie goedgekeurd en het bedrag stond er dezelfde dag.
ik sprak met Roos van de chat over mijn…
ik sprak met Roos van de chat over mijn storting voordat ik afsloot. hetzelfde dossier bleef open.
Na tussen twee appjes door
Na tussen twee appjes door: ik vergeleek mijn saldo met de PayPal-bon; ik paste het bedrag aan zonder te gokken.
Mijn test
Mijn test: ik heb de transactiegeschiedenis op datum gefilterd; resultaat: ik hoefde support niet te vragen. ik stopte met refreshen
vijfde opname deze maand
vijfde opname deze maand, steeds dezelfde termijn, bedrag altijd korrect.
speelde in de hotellobby op de…
speelde in de hotellobby op de gastenwifi, de mobiele versie deed het prima voor een kort potje
Vaak in de trein aan het spelen
Vaak in de trein aan het spelen, verbinding pakt het steeds goe op
Bij terugkomst
Bij terugkomst: ik vergeleek mijn saldo met de iDEAL-bon; ik paste het bedrag aan zonder te gokken.
op de bank heb ik een spel bewaard en…
op de bank heb ik een spel bewaard en daarna de kassa gelezen; alle drie pagina’s reageerden zonder fout. ik bleef niet hangen.
Even snel
Even snel: ik heb de eerste login op mijn telefoon getest; de kassa bleef duidelijk. dat gaf rust.
De zoekfunctie werkt echt
De zoekfunctie werkt echt, halve naam getypt en Gonzo's Quest kwam als eerste. Klein dingetje, maar scheelde scrollen.
Zonder hoge verwachting heb ik een…
Zonder hoge verwachting heb ik een accountpauze geactiveerd; de juiste dagen bleven over. ik bleef niet hangen.