Jeg havde en fantastisk god oplevelse i forbindelse med køb af promotionartikler. Jeg havde nogle spørgsmål inden bestilling, og de var både nemme at komme i kontakt med og meget hjælpsomme.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God og lynhurtig service ift. vareprøver. Vores levering ankom allerede få dage efter endelig ordre. Super fin kvalitet - og bare super service fra start til slut.
Bedrijf heeft geantwoord
Har brugt Top-Supplies flere gange, og anbefalet dem vidt og bredt. Gode produkter, fin pris, ingen skjulte gebyrer. Det allerbedste er dog kundeservice. De går simpelthen den ekstra meter for at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aarhus LinedanZe.dk har i år købt dansetasker - samt skoposer til alle vores 120 dansere - og der var vild jubel og stor begejstring for den flotte gave. Vores handel med TopSupplies har været sup... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
TopSupplies stræber sig efter at skabe værdi i hverdagen for vores kunder, ved at tilbyde pålidelige løsninger indenfor reklameartikler med logo, der vil gøre en forskel i din virksomhed. Vi arbejder udelukkende med B2B og forstår de særlige behov, der opstår, når drift, kvalitet og tid spiller en central rolle i forretningen. Vores sortiment er sammensat med fokus på funktionalitet, holdbarhed og værdi, så du som kunde kan være sikker på at få produkter, der skaber værdi i praksis. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, lægger vi vægt på at tilbyde fleksible løsninger, der passer til netop jeres behov. For os er god service mere end hurtig ekspedition. Det handler om at være en pålidelig samarbejdspartner, som forstår din forretning og kan rådgive, når det er nødvendigt. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem tæt dialog, gennemsigtighed og gensidig respekt, og det er også her vi ser de bedste resultater. Vi er stolte af de mange relationer, vi opbygger med vores kunder, og vi tror på, at tillid, kvalitet og nærhed er fundamentet for langvarige partnerskaber. Hos TopSupplies får du en professionel partner, der arbejder for at understøtte din virksomhed og skabe værdi, og dette gælder både i dag og på lang sigt.
Lyngsø Alle 3, 2970, Hørsholm, Denemarken
God og lynhurtig service ift. vareprøver.

Antwoord van TopSupplies ApS
Jeg oplevede en hurtig professionel og ærlig rådgivning hele vejen igennem , hvor de tog sig tid til at forstå mit behov. Man kunne tydeligt mærke, at de har mange års erfaring inden for området.
Opgaven blev løst hurtigt og uden problemer. der var super kort leveringstid og varen kom til tiden .Og jeg fik samtidig nogle gode idéer til andre produkter, som jeg kan bruge næste gang.
Alt i alt en meget positiv oplevelse , og bestemt et firma, jeg vil overveje at bruge igen.

Kan kun anbefale TopSupplies
Fik den bedste rådgivning og hjælp. Jeg var i en meget presset situation, hvor tiden var meget knap.
Alt klappede og var klart før tiden, så det var en kæmpe succes.
/Actief Hartmanns

Antwoord van TopSupplies ApS
Jeg har købt reklameartikler (huer, T-shirts, hoodies, krus, m.m.) af TopSupplies. Jeg oplevede professionel rådgivning, hurtig levering og kvaliteten af det leverede er virkelig høj. I har virkelig styr på det i laver, og den service i levere.. Tak.

Antwoord van TopSupplies ApS
Vores flotte krus er så populære at de simpelthen "forsvinder" fra virksomheden. Vi er så glade for "igen" at kunne bestille vores flotte krus fra TopSupplies!

Antwoord van TopSupplies ApS
Altid hurtige svar på spørgsmål. Signe er lydhør overfor ønsker. Hurtig levering

Antwoord van TopSupplies ApS
God service og hurtig levering. Produktet var præcist som aftalt og som forventet.

Antwoord van TopSupplies ApS
Virkeligt flot produkt, jeg bestilte notesblokke med tryk på. Topsuppliers var flinke og rettede til et par gange indtil vi var helt enige om hvordan det skulle være.
Jeg kunne ikke få oplyst trackingnummer, men fik at vide hvilken da varerne blev sendt.

Antwoord van TopSupplies ApS
- God service: De svarer hurtigt, vejleder godt og sender gerne vareprøver.
- Hurtig levering: Da vores deadline var urimelig kort, gav de den ekstra gas for at nå det.
- Gode produkter: Vi har bestilt både krus og bolsjer, og begge dele er et hit på arbejdspladsen. Især bolsjerne har fået ben at gå på.

Antwoord van TopSupplies ApS
Hurtig proces ved genbestilling. Og levering i god tid før aftalt tid. Det var hurtigt, nemt og gnidningsfrit.

Antwoord van TopSupplies ApS
Blev misinformeret omkring et muligt produkt jeg skulle have. får af vide jeg skal oploade mit logo og der kommer en pris på 25.000 +
Da jeg siger den lige skal vende med øverste ledelse får jeg af vide at jeg så skal betale for grafiker osv = 750,-.
Får af vide at jeg bare kunne læse det med småt nedenfor :-(
Derfor ikke helt tilfreds, beklager

Antwoord van TopSupplies ApS
Super hurtige svar og produktion/forsendelse af produkter. De thermo mugs, vi har bestilt, ser rigtig flot ud!

Antwoord van TopSupplies ApS
God positiv kommunikation hele vejen igennem forløbet. Men hjemmesiden oplyser ikke at man skal bruge en bestemt fil, for det logo som skal trykkes. Der gik også et stykke tid før det blev oplyst at varen faktisk var udsolgt. Lidt svært at søge på websiden, produceret antal, hvilke er på lager, evt. leveringstid.

Antwoord van TopSupplies ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.