1. Scheepsbouw

Producent van hoge kwaliteit kunststof patrijspoorten, welke leverbaar zijn met dubbelglas.

4,5

Uitstekend

Zo,n 10 jaar geleden kwamen wij in…

Zo,n 10 jaar geleden kwamen wij in contact met Topwindows tijdens Harlinger visserijdagen.
Wij hebben toen voor onze boot (caranan) "Wettersweal" kunststof ramen gekocht, als een van de eersten. Na wat beginnersproblemen hebben wij 10 jaar volop genoten en een paar jaar daarna nog een vierkante patrijspoort laten plaatsen. Door een operatie aan mijn schouder is de boot al vroeg winterklaar gemaakt en pas in januari weer een keer gekeken hoe alles er bij lag. Tot onze grote schrik was er een lek ontstaan bij het raam ter hoogte van de WC met veel water onder de vloer. Topwindows gebelt met de vraag hoe ik dit het beste aan kan pakken. Daar werd ons aangeboden om tegen de gemaakte kosten te gaan kijken wat er aan te doen was. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens deze controle kwamen de mannen van Topwindows er achter dat het niet te repareren was en werd ons een nieuw raam aangeboden. dat
kortgeleden geplaatst is. TOPWINDOWS dit is geweldig en dit is pas service. Hier krijg ik een warm gevoel van. DANKJEWEL een dikke 10 hiervoor.

25 maart 2026

Wij hebben in 12-04-2019 twee…

Wij hebben in 12-04-2019 twee schuiframen laten plaatsen door top windows, helaas sinds 2023 wou het stuurboord raam niet meer open of dicht pas dit jaar dit vermeld met de vraag wat kost het om het raam weer gangbaar temaken (garantie was al een jaar voorbij) bedrijf nam met mij contact op en melde dat raam gaan we vervangen en is dan ook nu vervangen .
Ramen zijn niet goedkoop maar de service is gewoon geweldig wij zijn erg blij , top bedrijf.
Jan Jansen

15 augustus 2025

Vervangen patrijspoorten Contest 48 Ketch

Wij hebben alle ramen in de romp van onze Contest 48 Ketch laten vervangen voor nieuwe patrijspoorten kleur zwart. Vanaf de eerste kennismaking op boot Dusseldorf tot en met de installatie in de jachthaven alles keurig verzorgt door Folkert. We hadden een paar kleine aandachtspuntjes in het aankoopproces maar dit is snel en adequaat opgelost. Installatie van de 14 ramen werd binnen een dag uitgevoerd. Goede samenwerking onderling en de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. De ramen zitten er nu ongeveer 6 weken in en nog geen sporen van lekkage gezien. Zeer tevreden met het eind resultaat en veel licht weer binnen in het schip. Op naar het volgende project in de refit van ons schip.

21 mei 2025

Heel tevreden

Heel tevreden , eindelijk geen condens meer. Wij voelen ook verschil tijdens de wintermaanden , we kunnen de verwarming 1G* lager zetten . Top!
Thierry ( Antwerpen/België)

3 maart 2025

De ramen van Top Windows…

Ook wij kwamen in 2015 Top Windows tegen op Boot Holland. Hier kwamen wij in gesprek met een medewerker van dit fijne bedrijf . Alles goed door gesproken en in ieder geval in een keer alle ramen opmeten. Voordeel hierbij is dat ze alle maten op papier hebben ,maar je kan ook de ramen verdelen in bv twee jaar kwa aanschaf. Is toch best wel een investering. Eerste keer aan beide zijdes de schuiframen laten maken en plaatsen. Het jaar daarop de vaste ramen. Na ongeveer drie jaar wat probleempjes met de sluitingen van de schuiframen. Geen probleem afspraak gemaakt en monteur kwam voorbij en heeft het probleempje netjes opgelost. Ook een kleine lekkage waar we voor gewaarschuwd waren,het was toen nog een nieuw product , werd opgelost. In 2020 weer een keertje op een bootshow stonden ze weer en daar zagen we op maat gemaakte horretjes voor de ramen . Weer in gesprek met ze. Ze konden snel een offerte maken want de maten van de ramen stond nog in hun bestand . Ook deze werden door hun aan boord geplaatst.
Dit jaar kwamen we de heer Roest tegen in Lelystad waar mijn vrouw vroeg of er iets te doen was aan het wijken van de horretjes . Zeker wel. Of we de horretjes even op wilde sturen naar Vlissingen dan kwam er een stalen profieltje op. Ook zouden de monteurs dan nog even naar drie ramen kijken die na 10 jaar een beetje lekten. Ook hier kwam twee jonge monteurs die zeker heel veel kennis van zaken hadden . Top jongens die heel netjes en vooral heel precies aan het werk waren.
Al met al best wel een lang verhaal , maar wij zijn super tevreden met de ramen maar zeker ook met de service van dit bedrijf. Hier staat de klant echt nog op de eerste plaats .

9 december 2024

TOP, de vlag dekt de lading

Puur bij toeval op het juiste moment de stand van Topwindows op Boot Holland binnen gestapt. Eén van de grote ramen met dubbele beglazing was doorgeslagen, maar hoefde nog niet perse te worden vervangen. Folkert Roest bleek een bevlogen man met een goed verhaal. Hoezeer hij achter zijn product én zijn klanten staat, klonk bijna te mooi. Maar hij heeft het zeer overtuigend bewezen. Het bedrijf bevond zich destijds nog in de startfase. En er werd eerlijk verteld, dat rekening werd gehouden met kinderziektes gedurende de eerste 5 jaar. En daar heb ik mee te maken gehad. Maar altijd werd er prompt actie ondernomen. Meerdere malen is er intensief werk van gemaakt om de problemen op te lossen. Het contact met de medewerkers was telkens heel prettig. In totaal zijn er 8 ramen geleverd.
Helaas kreeg ik na 7 jaar toch te maken met een kleine lekkage. Dat wilde ik slechts vast leggen voor het geval het op termijn erger zou worden. Maar zo werkt Topwindows niet. Binnen enkele dagen was er iemand aan boord, die besloot dat alle ramen terug gingen naar de fabriek. Medewerker Willem zag onmiddellijk, dat het niet om 1 raam, maar om 2 ging.
Mijn suggestie om het daarbij te laten, werd door Folkert van de hand gewezen. Inmiddels was het produkt dusdanig verbeterd, dat hij van mening was, dat alle ramen aan die standaard moesten voldoen.
De ontbrekende ramen werden in die periode optimaal beschermd. Na 4 weken zijn de ramen terug geplaatst, nu volledig zoals ooit was bedoeld.
Een nieuwe generatie Roest bewees bij plaatsing de naam waardig te zijn. Topwindows is voor mij een bedrijf dat staat voor zijn klanten op een wijze die ik niet eerder heb meegemaakt. En o ja, ondanks de problemen hebben wij vanaf de eerste dag genoten van het feit, dat de ramen er veel mooier uitzien en absoluut condensvrij zijn. Dank Folkert en team.

2 december 2024

Topwindows levert maatwerk

Zaken gedaan met Topwindows. Folkert heeft alles in het werk gesteld om dit een succes te maken. Hij en zijn collega's hebben uitstekend werk geleverd en gedaan wat ze hebben beloofd.

Topwindows is niet goedkoop maar levert maatwerk van ongekende kwaliteit. Wat misschien nog wel beter kan is de voorbehandeling. Dat is nu de verantwoording van de eigenaar van het schip terwijl dat misschien beter door Topwindows zelf gedaan kan worden zodat de hechting altijd is geborgd.

18 augustus 2024

Robuuste, TOP uitstraling.

De patrijspoorten hebben een mooie robuuste uitstraling, het openen en dichtmaken en het bevestigen van de regenkap gaat super makkelijk. We zijn er heel enthousiast over. En uiteraard condensvrij!

20 april 2024

Tja topwindows

Tja topwindows. Een woord voor ons een SUPER BEDRIJF. Wij hebben nu op 2 jaar tijd al onze ramen laten vervangen door topwindows. Ramen patrijzen alles dubbel glas. In een kleur. Schitterend voor het oog. Maar zoals folkert altijd verteld condens vrij. En ja dat is ook zo. Duidelijke afspraken gemaakt. Alles nagekomen (toppie) en ja 2 garantie gevalletjes gehad. Gebeld,uitgelegd, afgesproken, en ja opgelost. Zo hoort een bedrijf te zijn. De werknemers martijn, willem en ik meen sjef ( weet het niet meer zeker hihi) toffe gasten. Weten waar ze het over hebben en doen dat ook. Vandaag is het laatste raam in de spiegel geplaatst,Door willem. Helemaal mooi man. Willem vroeg heeft u een stofzuiger. Euuh ja ??? Dan zuig ik het zwemplateau effe schoon van het zagen wauw raam geplaatst en niks van troep achter gelaten. Topwindows bedankt en wie weet tot de volgende boot. Voor degene die deze review leest sorry voor de typfouten. Maar TOPWINDOWS STAAT GOED GESCHREVEN EN DAAR GAAT HET OM.
topwindows bedankt. En ja ik vertel het. Voort
T uit maastricht.

9 januari 2024

Duidelijke offerte

Duidelijke offerte, inmeten aan boord. Mooi product en vakkundige installatie. Prijs kwaliteit prima!

9 oktober 2023

Oplossing voor koude brug patrijspoorten.

Tijdens de beurs in Düsseldorf, hebben wij kennis gemaakt met het bedrijf TopWindows .
Sinds kort wonen wij op een Trawler.
We werden geconfronteerd met ernstige condensvorming op het aluminium van de ramen en patrijspoorten.
Tijdens het informatieve gesprek dat wij hadden met Folkert Roest van TopWindows werd ons duidelijk gemaakt dat deze problemen na installatie van de kunststof dubbel glas patrijspoorten en dekluiken tot het verleden zouden behoren.
Wij hebben dan ook direct besloten deze 10 stuks kunststof patrijspoorten en dek luiken te bestellen.
Op vrijdag 10 februari was het zover!
De patrijspoorten zijn vervangen en vanaf die dag, was het condens probleem verleden tijd. Binnenkort hopen wij ook onze nieuwe dekluiken te krijgen.
Omdat wij op onze boot wonen, kunnen wij dagelijks genieten van deze geweldige oplossing!

Het lijkt ons in de toekomst geweldig om ook de andere ramen van onze boot van kunststof ramen te voorzien.

10 februari 2023

Topwindows meer dan Top

Duidelijke offerte. Goede koopersbegeleiding en ter plaatse inmeten. Niet goedkoop maar meer dan de moeite waard. We zijn 100% van de condens af !
Hele nette service en Topwindows komt afspraken na. Zeer degelijke kwaliteit.
We hebben 15 vaste ramen, 2 vaste ramen met daarin een patrijspoort opgenomen, 2 klapramen, 2 vaste- en 6 openslaande patrijspoorten voorzien van regenkapjes met ingebouwde hor. Ook deze patrijspoorten zijn van een super kwaliteit en er komt echt geen regenwater binnen dankzij het speciale ontwerp van het uitneembaar regenkapje.
Topwindows is de naam Top meer dan waard.

20 februari 2023