1. Elektronicawinkel
  2. Fitnesswinkel

Top Zero er en dansk virksomhed, der gør avanceret sundhedsdata enkel og tilgængelig — uden abonnement. Vores Smart Ring er en let titanium-ring på kun 3 gram, der måler din søvn, hvilepuls, HRV, temperatur og aktivitet 24/7. Hver morgen får du én samlet Readiness-score fra 0 til 100, der viser præcis, hvor meget kroppen kan give i dag — og hvad du kan justere for at sove dybere og restituere hurtigere. I modsætning til smart-ure er der ingen skærm, ingen notifikationer og ingen daglig opladning. Ringen er vandtæt ned til 50 meter og har op til syv dages batteritid. Al data samles i én dansk app uden skjulte gebyrer, og jo længere du bruger ringen, desto skarpere bliver indsigterne, fordi den lærer dit unikke mønster at kende. Vi sender fra Danmark med PostNord — ordrer inden kl. 14 afsendes samme dag med 1–2 hverdages levering. Alle ringe leveres med gratis størrelseskit, trådløs oplader-dock, livstids app-opdateringer og 2 års garanti. Du får desuden 30 dages tilfredshedsgaranti: mærker du ingen forskel, tager vi ringen retur uden spørgsmål. Vi svarer selv på alle henvendelser og prioriterer god, personlig kundeservice.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

4,1

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super glad for min nye ring

Super glad for min nye ring, har nemlig diabetes så den hjælper super meget til at holde styr på mine tal, kæmpe anbefaling for andre med diabetes eller folk der bare generelt går op i sit helbred!!

30 juli 2026

Positiv oplevelse fra start til slut

Positiv oplevelse fra start til slut. Ringen er let, komfortabel og har en imponerende batteritid. Jeg valgte den frem for Oura Ring på grund af prisen og fraværet af abonnement, og indtil videre har den levet op til mine forventninger!!!

30 juli 2026

Jeg er virkelig positivt overrasket…

Jeg er virkelig positivt overrasket over denne smart ring. Den er utrolig let og behagelig at have på, så man glemmer hurtigt, at man har den på.
For mig er den meget bedre end et smart ur, især hvis man døjer med nogle sensoriske problemer.

Forandret familiefar

For 3 uger siden vidste jeg ikke hvad en søvnscore var. Jeg er gået fra en søvnscore de første 5 dage på omkring 50 og nu efter et par uger siger den 89. Jeg føler mig ærligt forandret efter jeg har fokus på min søvn. Kæmpe anbefaling herfra

24 juli 2026