Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi som familie, er kommet der igennem 5 år, må sige i år, var en stor skuffelse. Ved bestilling af bord, var prisen en på deres hjemmeside, Bakkens hjemmeside en anden, på skiltet foran stedet e... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Torsdag Kl. 18. Buffet og sodavand ad libitum for to 376kr. Maden er tilstrækkelig. Burgerbollerne er lidt hårde men spiselige. Ellers er resten pommes, kartofler, flødekartofler og kødet ok. Fik... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Maden er bare under al kritik. Kødet er tørt spareribs kunne ikke tages af benene burgerbollerne kun sendes til UKRAINE som bomber. Persillesovsen kunne grydeskeen stå i midten uden at falde. Helt ige... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelserne i Trustpilot er meget forskellige. Hvad dette skyldes, ved jeg ikke, men måske er der forskel på enten personalet eller på hvor travlt der er i restauranten. Min opfattelse er, a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Vi som familie

Ved bestilling af bord, var prisen en på deres hjemmeside, Bakkens hjemmeside en anden, på skiltet foran stedet en tredje, det gælder også for sodavand ad libitum, plus børnepris på buffet. Påpegede de burde rette deres priser alle steder til samme pris.
Salatbaren. Majskolber var ok, meget af kødet tørt, flæskesværerne over saltet. Det store kagebord indeholder en slags kage.
Rengøringen af stedet er ikke eksisterende. Edderkopper i plastik fra Halloween af, lå der stadig, fyldt med støv.
Har intet dårligt at sige om personalet, ikke deres ansvar for priserne.

26 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi starter med at priserne som står på…

Vi starter med at priserne som står på skiltet udenfor, ikke er de priser de kører med. Jeg påpeger det, og får 80 kroner tilbage. Priserne på hjemmesiden er en helt tredje pris. Personalet siger at de har sagt det til chefen flere gange, men der sker ikke noget.
Verdens bedste burger? Ja, hvis man er vant til mad fra et fængsel i Uganda måske. Tror faktisk at sålen på min sko er mere mør end den bøf som lå klar. Og bollen var kold, den fik dog en tur på grillen.
Der er ikke særlig meget kød i buffeten.
Det kød som er der er TØRT som sandet i Sahara.
Min søn på 5 år var vild med spareribs, majskolber og løgringene - men det stoppede så også der.
Meget af maden smagte egentlig okay, men når det er en grill buffet forventer man godt, grillet kød. Det får man IKKE. Jeg kan faktisk udmærket forstå hvorfor man skal betale FØR man spiser...

11 april 2026

Dårligste buffet i DK

Til prisen var maden så elendigt at jeg måtte stoppe med at spise.
Pasta baren kan man dårligt kalde en pasta bar, grøntsager fra frokosten...
Og der var mere dressing end pasta..

"Lav verdens bedste burger selv"
Bøfferne ligner at du kan slå ihjel med dem, kolde boller, dressing i en ende af restauranten og alt til burgeren må du finde forskellige steder....

LAD VÆR AT SPISE HER....
Køkkenet ligner det er bliver gjort rent for mange år siden, det er kun den del af køkkenet man kan se.

0-5 år og under 12, to forskellige priser, men hvis dit barn er 5 år så skal du betale for under tolv selvom der står alle steder at 0-5 år spiser billigere....

Alt ved stedet for ALLE buffet steder i kbh til at ligne gourmet steder...

HOLD JER VÆK!! SCAM, SCAM, SCAM.

19 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelserne af to søstre meget forskellige

Min opfattelse er, at maden er veltillavet og af god kvalitet. Servicen er god og venlig. Prisen er overkommelig og bestemt i den lave ende.

Vi var fire voksne og to børn, der spiste buffet. Med drikkevarer blev det 1218 Kr. hvilket må siges at være overkommeligt, når kvaliteten og udbuddet af retter tages i betragtning.

5 sikre stjerner herfra.

12 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

klammeste restaurant jeg nogensinde har…

klammeste restaurant jeg nogensinde har spist på. service var helt i bund og de kunne tydeligvis ikke regne pengene ud. de burde skamme sig og lære at opføre sig ordneligt overfor kunderne. butikken lugtede også

20 mei 2024

Lukket trods reservationsbekræftelse

Den 02 november bestilte jeg et bord og får en reservationsbekræftelse pr. e-mail, til den 25 november kl. 18.00.
Den 24 november, får jeg en e-mail om Booking påmindelse til den 25 november kl. 18.00.

Vi ankommer til fejring af fødselsdag den 25 november og finder restauranten ToSøstre er lukket.

25 november 2023

Virkelig dårlig buffet

Virkelig dårlig buffet. Var faktisk på trods af fødevarestyrelsens smiley ordning i tvivl om, hvorvidt maden kunne spises. Personalet stod og fumlede med mobiler under madlavning, rodede sig i håret etc. og så på intet tidspunkt nogen vaske hænder. Dugene ved vores borde var møgbeskidte, menukortet ligeså. Meget "lunken" salatbar, uden et egentligt salatbarudvalg. Kolde pommes frites, tør flæsk og kunne blive ved.
Stjernen gives for et super venligt personale.
Ærgrer mig over at skulle give sådan en anmeldelse, men det var virkelig ikke prisen værd!

6 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En vild oplevelse der overraskede så…

En vild oplevelse der overraskede så positivt at vi var nødt til at fortælle det videre til jer andre på trustpilot. Det er første gang vi spiser her, og det viste sig at være en god beslutning.

Servicen: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maden: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oplevelsen: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prisen: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service 🫶

25 juli 2023

Føj!

Simpelthen den dårligste oplevelse på alle parametre! Alt hvad kan kendetegnes for dårlig mad ligger på fade i denne restaurant. Denne mad er ikke værd at servere for sin hund, Føj!

3 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Iskold klam mad der er lavet med bind…

Iskold klam mad der er lavet med bind for øjnene, smagsløst og tørt og har ligget på fadet mere en 90 min så kødet vender vrange eller også er der kun endeskiver tilbage, intet brød intet smør til majs og alt er næsten usaltet og så betaler man oven i købet for maden inden man spiser den, det er sidste gang jeg smider 1000kr for 2 voksne og 2 børn og så fik vi ikke engang varm maden tiltrods for “grillbuffet” under al kritik og kan se det ikke er engangs tilfælde hvis jeg havde valgt at læse trustpilot inden jeg spiste 🤦🏻‍♀️ det kostede så en tur på en ny restaurant en time efter fordi børnene var sultne …

22 april 2023

Spild af penge

Måske man som ejer har de bedste tanker i støbeskeen, men laaaangt fra virkeligheden.
Har nu x2 med års mellemrum, spildt penge på fuldstændig ligegyldig mad og drikke.
Personale uden flair for kundepleje,halvnussede borde, hundekoldt, sjusket tilberedt mad, næsten med følelse af en snert af overskredet holdbarhed..
Brug dit medlemskort og få en kop kaffe??? Nej det kan man ikke,næsten råbt i hovedet på mig..
SPILD AF PENGE..
intet holder hvad lovet..

3 december 2022

Elendig mad

Elendig mad. Boller til hamburger var som tvebakker og kage var tør af at have stået ude for lang tid

Salatbaren manglede der også og blive fyldt op.
Dårlig oplevelse

5 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betaler fuld pris men der er hverken…

Betaler fuld pris men der er hverken stegt flæsk eller oksekød eller "hjemmelavet" frikadeller klar flere ting ikke klar til aftensbuffet og alligevel skal man betale fuld pris som aftensbuffet , spurgte personalet flere gange og fik at vide det var der lige omlidt var ok hvis man så havde sagt i betaler hvad frokost buffet koster istedet for aften pris øv

9 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.