Så er vores plæne blevet vinter klart gjort af Nick. Plænen står nu som et mærkegrønt tæppe, efter den sidste opgang. Stort ros til dette team. Altid god kundebetjening og vejledning. Alle er velkom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde brugt en større konkurrent sidste sæson - det var noget sjusk. Fik anbefalet firmaet Tosset med Græs, som skulle være de bedste og mest erfarne greenkeepere. Jeg gav dem chancen. Nærværende ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er eksperter i at få bugt med specielt mos og ukrudt i græsplæner. Vi er fagfolk med erfaring fra over 20.000 servicerede græsplæner og glade kunder. Vi slipper ikke din plæne før den er der hvor den skal være. Grundighed, individuel rådgivning og service ud over det man forventer er vores varemærke. Så klik på vores hjemmeside, få et uforpligtende tilbud. Det er sikkert billigere end du forventer.
Buddingevej 310 , 2860, Søborg, Denemarken
Super tilfreds kunde.
Hvis jeg ikke selv havde set forvandlingen af min græsplæne havde jeg aldrig troet på det!

Antwoord van Tosset med Græs
Så var Nick og team forbi og gøre græsplænen vinterklar - alle pengene værd!
Vi ses bestemt til foråret igen.

Antwoord van Tosset med Græs
Så er vores plæne blevet vinter klart gjort af Nick.
Alle er velkommen til at se det flotte resultat, ingen mos / ukrudt. De bedste anbefalinger.

Antwoord van Tosset med Græs
Nick er absolut det mest professionelle i græsplæne.

Antwoord van Tosset med Græs
Har været utrolig tilfredse med tilbud, rådgivning og behandling af græsplænen, som nu står flottere end nogensinde. Et meget professionelt team. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg kan varmt anbefale Tosset med Græs! Min græsplæne var tidligere plaget af meget ukrudt, men allerede efter det første besøg kan man se en markant forskel. Plænen står nu tæt, sund og grøn - næsten som en lille golfbane i baghaven. Professionelt udført arbejde, høj faglighed og tydelige resultater. Jeg glæder mig allerede til næste sæson!
God og professionel vejledning vedrørende den fremtidige håndtering af vores plæne. Efter første besøg var mos og det meste ukrudt væk og efter andet besøg var plænen helt perfekt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Prima resultat - hele sæsonen har de holdt min plæne mos- og ukrudtsfri. Flot mørkegrøn og lækker!
Fair pris👍
Havde brugt en større konkurrent sidste sæson - det var noget sjusk.
Fik anbefalet firmaet Tosset med Græs, som skulle være de bedste og mest erfarne greenkeepere. Jeg gav dem chancen. Nærværende uddybende vejledning omkring alle min plænes udfordringer ved hvert besøg. Min Græsplæne er nu super grøn og frodig. Nul mos og ukrudt. Jamen, så blir det jo ikke bedre!

Antwoord van Tosset med Græs
Fantastisk hvad Tosset med Græs har ændret vores græsplæne til!
I mange år har jeg kæmpet med at holde mosset væk og brugt alt for mange timer på det uden varigt resultat. Og konen har været i gang med mælkebøttejernet de tidligere år - øv.
Men i år valgte vi at hyre Tosset med Græs - det har vi ikke fortrudt. Det har frigjort en masse tid for os og til en pris som er mere end fair for den indsats de lægger for dagen.

Antwoord van Tosset med Græs
Super grøn græsplæne - ukrudts- og mosfri naturligvis.
Nick og hans team har passet vores græsplæne i flere år nu. Første sæson var jeg overbevidst om at det ikke kunne lykkedes at få en anstændig græsplæne ud af vores forpinte plæne. Jeg tog heldigvis fejl. Jeg anbefale Nick og hans team af erfarne greenkeepere til alle.

Antwoord van Tosset med Græs
Efter 3. besøg er vi stadig rigtig glade for, at vi valgte Tosset med græs. Vi bliver helt sikkert kunder igen til næste år – ligesom som flere af vores naboer, som ikke har kunnet undgå at bemærke vores flotte græsplæne.

Antwoord van Tosset med Græs
Professionel service og god vejledning i min første sæson hos Tosset med Græs. Den flotteste grønne græsplæne helt fri for mos og ukrudt skabte de, hvor der før var en gammel og trist græsplæne.
Super anbefaling til Nick og hans team af greenkeepere.

Antwoord van Tosset med Græs
Tosset med græs forvandlede min triste, mosfyldte, gule græsplæne til en kraftig grøn tæt plæne. Fantastisk og jeg ville have været skeptisk hvis jeg ikke så det med mine egne øje. Dertil kommer så en venlig og kompetent service. Det bliver ikke bedre!
Min bedste anbefaling.
Niels Lund Jensen

Antwoord van Tosset med Græs
Jeg er meget imponeret over den flotte kraftige græs,der er vokset op.

Antwoord van Tosset med Græs
Grøn græsplæne - fri for mos- og ukrudt det fik jeg.
Bare super service fra folk der kan deres kram.
Super rådgivning og fleksibilitet - klar anbefaling herfra.

Antwoord van Tosset med Græs
Simpelthen super kompetent oplevelse!
Vi hyrede Tosset med Græs for sæsonen med 3 besøg. Det tiltalte os at de udover de 3 besøg kommer og kvalitets tjekker plænen, hvis der er behov for det UDEN ekstra beregning.
Allerede 3 uger efter første besøg er vores plæne fri for mos og ukrudt, som vi har kæmpet med i mange år.
I tørkeperioden kom de forbi og gav vejledning omkring klippehøjde mm. - super!
De var igen i weekend på andet besøg - jeg lærer noget hver gang. Simpelt bare super kundekommunikation og rådgivning. Vores plæne står helt perfekt og vi har stor fornøjelse af den nu. Kæmpe anbefaling herfra - vi er også kunder næste år.

Antwoord van Tosset med Græs
Vores græsplæne var havde tabt kampen til mosset & efter et møde med tosset med græs, lavede de en handlingsplan. Her 4 uger senere er græsset mørkegrønt & mosset er på retur.

Antwoord van Tosset med Græs
Tosset med Græs er virkelig nogle græsnørder, som forstår plænepleje bedre end nogle andre. Det ved jeg fordi både mig selv og de fleste i nabolaget benytter dem til deres plæne, og vi er allesammen enige om at de er de bedste i branchen. Det er kun uddannede medarbejdere og ikke ufaglærte, som det desværre er blevet hos andre.
Nu har vi en flot dejlig græsplæne, som der ikke kommer bier, tidsler eller noget andet børnene kan træde på og de elsker det!
Lees meer over geverifieerde reviews.