Het product dat ik heb besteld voldoet…
Het product dat ik heb besteld voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Total Beauty Shop is een webshop met alles voor nagels, Make-Up, haren en verzorging en dit zowel voor particulieren en professionelen. Ook hebben we steeds de beste prijzen en snelle leveringen.
Het product dat ik heb besteld voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Werdt geleverd zoals voorzien, het product voldoet aan de verwachting en de prijs is hier heel scherp.
Heel tevreden over het product en klantenservice. Mijn pak was niet geleverd en verloren, ze hebben een nieuw pakjet opgestuurd.
Ik vertrouwde het eerst niet helemaal: Tressa intense metallic copper was overal uitverkocht, en hier was er voorraad. Toch maar besteld, en effectief, enkele dagen later, 4 bussen, goed verpakt geleverd aan de voordeur.
Prima!
Enorm goed producten tegen betaalbare prijzen en ook nog eens snel geleverd. Echt super service!
Ben lang op zoek geweest naar een trouwe maar ook betaalbare leverancier en ik ben enorm blij dat ik hier terecht ben gekomen. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en worden telkens snel geleverd tegen correcte prijzen.
Als er al eens ergens een probleem is wordt dit via de klantendienst ook altijd meteen opgelost.
Ik koop nergens anders meer!
Ik gebruik de botox al jaren.
Brengt volume in het haar.
Heb lang gezocht waar ik deze terug kon krijgen.
Voorheen bestelde ik deze bij bol.com en was minder prijzig dan wat ik nu betaal plus de levering was bovendien ook nog gratis. Maar spijtig is het product daar niet meer verkrijgbaar.....
Ben wel tevreden over de snelle levering!!!!

Antwoord van Total Beauty Shop Belgie
Snelle levering en fijne merken. Ze hebben heel veel merken op voorraad en aan goede prijzen.
Bestelling en betaling op 01/10/2022.
Op 15/11/2022 heeft deze firma mijn bestelling geannuleerd zonder mij op de hoogte te brengen. Op 10/01/2023 gevraagd waar terugbetaling blijft. Op 09/03/2023 nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Dan maar klacht neergelegd bij de politie in Bree. Dit is online fraude. Ook al gaat het maar om een klein bedrag, klacht neerleggen, zodat deze oplichters stoppen met mensen te bedriegen.
Klantenservice is helemaal NIET wat het hoort te zijn. Daaraan weet je al dat dit niet klopt.

Antwoord van Total Beauty Shop Belgie