Over Ons ℹ️ Welkom bij ToverPrint, waar jouw creatie onze toverkracht wordt! ✨ Bij ToverPrint brengen we jouw ideeën tot leven door middel van hoogwaardige bedrukking op kleding en accessoires. Of je nu een uniek ontwerp hebt of op zoek bent naar inspiratie, wij zorgen voor een magisch resultaat. Van T-shirts en hoodies tot petten, tassen, muismatten en mutsen – wij bedrukken het allemaal, en dat al vanaf 1 stuk! Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau, bedrijfskleding of een speciaal evenement, wij staan voor je klaar met maatwerk en kwaliteit. Kies voor ToverPrint en laat jouw creatie schitteren! 🌟
Nederland
- info@toverprint.nl
- toverprint.nl
Zeer snel geholpen!
Zeer snel geholpen!
De drukker is snel en helpt je ten zeerste in je keuze voor het juiste kleur te kiezen bij je logos.
Waarna het netjes afgewerkt en optijd binnenkomt [Ervaring uit eerdere bestellingen]
Dus wees niet bang om met iets geks te komen, hun kunnen het!
je moet optijd bestellen als het als cadeau is
Het was een goede ervaring omdat ik echt merch van league-fm wou dus het was wel leuk. ze hebben de trui netjes ingepakt en de naam is ook echt mooi
Goede werking kwa snelheid
Was snel onderweg, en is snel geregeld! Thx iedereen!
T-Shirt Toverprint
- T-Shirt die ik had besteld is van goede kwaliteit.
- Snel geleverd
Top Service!
Top Service zowel voor de Mockups als de XXL Muismat. Verder redelijk snel geleverd.
Ook goede uitleg en mooie mogelijkheden voor m'n Print on Demand lijn in samenwerking met Toverprint die tevens al online staat
Ga zeker vaker bestellen! Of wanneer ik klanten heb natuurlijk 😉
Next! Radio
Goede service en goed kwaliteit dus een 5 van de 5
Review
Opmerking: Goeie service. Goed kwaliteit. Snelle levering.
Ik kom zeker terug 💪
Goede en fijne service
Goede en fijne service, heb een weekje moeten wachten maar mooie kwaliteit.
Perfect drukwerk
Perfect drukwerk, snelle levering en heel lieve mensen. Antwoorden binnen 24 uur, meestal de dag zelf nog. Gemakkelijk aangekocht: snel en veilig betalen.
Zeer goede service
Ik had de eigenaar een berichtje gestuurd en mijn bestelling was al binnen 3 dagen geregeld. Na 1 week vond ik het pakketje al op mijn stoep!
De discord community helpt goed en is lekker actief.
Nou wat ze doen is gewoon top goede…
Nou wat ze doen is gewoon top goede bedrukking en snel levering
Hele snelle levering
Hele snelle levering! En het zag er goed uit.
Product
Product: Een muismat
Het is van geweldige kwaliteit en is snel geleverd. Er is heel veel keus en ik ga zeker vaker hier bestellen!! Heb er nu ook al 3x wat besteld
Erg fijne communicatie
Erg fijne communicatie, ook de kwaliteit van de print was top. De eigenaar van ToverPrint neemt echt de tijd om er voor te zorgen dat je design mooi geprint word. Veel beter dan een afbeelding naar de eerste beste website sturen en hopen dat het goed komt!
Gewoon goed
Goeie zaak, snel geregeld en verzonden. Bovendien niet te duur.
Service
Service was goed en ik werd snel geholpen, was ook heel snel thuis.