Tplus Reviews 705

TrustScore 3 uit 5

3,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke mottatt noen varer enda det har gått mer enn en måned etter bestilling, skylder på manglende leveranse inn til firma. Har hatt kontakt med firmaet både pr. telefon og epost. Konto har blitt bela... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluff företag! Vill bara tjäna pengar! Daterar faktura den 16/1, varorna anländer den 27:e. Förfallo datum och ånger datum 1/2. Medelar den 3/2 att jag få allergisk reaktion. Tyvärr försent, kan inte... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At jeg ikke kan få svar på en god…

At jeg ikke kan få svar på en god beskrivelse fordi jeg ikke har lagt ved et produktnummer, bekrefter den originale tilbakemeldingens poeng... Utrolig dårlige systemer, og nå også dårlig/helt manglende kundeservice...

8 juli 2025

Hei Ole Marius!

Beklager sen tilbakemelding her. Dette høres merkelig ut og vi sjekker det videre internt. Svar på produkt skal du få uansett, så det høres ut som en misforståelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har försökt att komma i kontakt med…

Har försökt att komma i kontakt med kundtjänst gällande att säga upp mitt abonnemang har skickat flera mejl utan att fått något svar av er känns väldigt oseriöst.

21 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Hei Tom,

Kan du sende oss en mail på kundeservice@tpluss.no? Vi finner ingen aktive abonnement under ditt navn pr nå, men skal selvsagt avslutte dette så fort vi har all informasjon.

Ha en fin dag!

mhv,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne siden er ren svindel

Denne siden er ren svindel. Styr unna.

Kjøpte en eske , for å teste produktet.

Når varen kom lå det med en faktura på produktet, og et abonnement på flere esker. Selv om jeg forhåndsbetalt og valgte uten abonnement .

Så her opprettet de et abonnement på produktet uten min samtykke, og prøver å få betalt en gang til for et produkt som allerede er betalt. Utrolig frekt

4 augustus 2025

Hei Lars,

Dette høres merkelig ut. Det er ikke noe abonnement satt opp på deg, kun et enkeltsalg, og det er kun sendt ut 1 eske som bestilt.

Send oss gjerne kvittering på Vipps betalingen din til kundeservice, så betaler vi selvsagt tilbake om det skulle være feil fra vår side!

Ha en fin dag,

mhv

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilt ordre men har enda ikkje kommet…

Bestilt ordre men har enda ikkje kommet etter 3 veker og kundeservice svarer ikkje.
Ikkje mulig og ringe siden nummeret er ute av drift!!???
Fikk varer no 4 august +att det følger med faktura som hadde forfall 30 juli.
Varer ble kjøpt og betalt på vipps 15 juli🤷‍♂️🤷‍♂️

4 augustus 2025

Hei Bjørn Inge,

Vi sjekker dette hos oss!

Fra bestilling til du har det i hende skal ikke ta så lang tid, så her må det være et eller annet som har skjedd. Se bort ifra faktura du har mottatt, når det er betalt med VIPPS, så skal det selvsagt ikke betales faktura i tillegg.

Beklager bryderi dette har medført!

Utrolig dårlig opplegg

Utrolig dårlig opplegg, betalte først på Vipps, så måtte jeg betale faktura som fulgte med produkte, kundeservice tok aldri tlf, produktet fungerte ikke.

10 juli 2025

Hei Kjell,

Her høres det beklageligvis helt klart ut som det har skjedd flere uheldige hendelser. Vi tar kontakt med deg!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Foreløpig føler ikke jeg noen…

Foreløpig føler ikke jeg noen virkning..selv etter 4 uker?

7 juli 2025

Takk for tilbakemelding!

Normalt sett anbefales det at man forsetter på kosttilskudd i ca 3 mnd for å se ønsket effekt. Skulle du ikke merke noe etter dette, så er du velkommen til å ta kontakt med oss igjen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er enno trøtt og sliten om dagene

Er enno trøtt og sliten om dagene , men har trua på T+. Har bere brukt produktet litt over en uke til no.

7 juli 2025

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Forsendelse nr 2

Forsendelse nr. 2 kom hurtigere enn forventet. Jeg lurer på om jeg nå har kjøpt dobbelt opp fordi jeg nå har T+ for lange tider, 60 dager. Men siden tablettene er bakket i sk. ‘blister’-pakninger skulle det ikke være noe problem med holdbarheten når jeg oppbevarer dem i kjøleskap.

23 juni 2025

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.