Tradedesk giver en meget personlig støtte til handle med aktier. Der er flere forskellige forstålige programmer , som henvender sig til en bred skare af investorer. Og så er der faktiskk en peson ba... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har netop afsluttet et flerårigt medlemskab af TradeDesk , da jeg har overladt forvaltningen af min portefølje til andre (brugte for megen tid!). I mine beslutninger om valg af papirer, køb og salg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil til alle tider anbefale TradeDesk. Jeg sparer tid i min hverdag ved at få et hurtigt overblik over gode aktier at investere i. Desuden får man altid svar hurtigt ved henvendelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi hjælper ambitiøse investorer i aktiemarkedet til et bedre afkast. Vi tilbyder dig et bedre overblik, en klar handelsstrategi og porteføljeovervågning af dine aktier. Slut med at misse store vindere, holde fast i tabende aktier og bruge timer på at holde øje med markedet - TradeDesk gør det nemt og simpelt med teknisk analyser og holder dig dagligt opdateret pr. email. Kom i gang på vores hjemmeside i dag og bliv en bedre investor nu.
Stationsgade 1, 8240, Aarhus, Denemarken
Tradedesk giver en meget personlig støtte til handle med aktier.
Og så er der faktiskk en peson bag det hele, som er til at tale med.

Antwoord van TradeDesk
Jeg vil til alle tider anbefale TradeDesk.
Desuden får man altid svar hurtigt ved henvendelse.

Antwoord van TradeDesk
TradeDesk er meget fin til hjælp for mindre investorer som mig, har haft megen glæde af at følge de faks, som han har leveret gennem de senere år, det er pænt overskueligt for os almindelige danskere...

Antwoord van TradeDesk
Troels har udviklet et godt system/produkt, der giver overblik og gode informationer til teknisk gennemgang af aktier

Antwoord van TradeDesk
TradeDesk den digitale aktierådgiver, en super hjælp til at finde køb og salgssignaler på aktier. Jeg har brugt det i et halvt år, det tog lidt tid at sætte sig ind i systemet, men der er nogle gode vejledninger i systemet. Jeg har meget glæde af TradeDesk og vil helt sikkert bruge det fremover

Antwoord van TradeDesk
Du er særdeles kundevenlig og hjælpsom for unge 1ste gangs investorer såvel som forældrene og de mere erfarne bedsteforældre - ambitiøs, videbegærlig med moderne indstilling til øjeblikssituationer i urolige tider.
Især nyttigt for swingtradere og aktive aktører.

Antwoord van TradeDesk
Kan kun give TradeDesk mine bedste anbefalinger.
Et virkelig professionelt værktøj, også og i særdeleshed for ikke-professionelle investorer.

Antwoord van TradeDesk
Bruger stadig Tradedesk til at spotte potentielle stigninger og fald i marked.
Det er et godt sted at "opdage" for mig nye aktier som kan være interessante.

Antwoord van TradeDesk
Let anvendelig, nem at søge og daglig opdatering så du bliver advaret hvis dine poster kommer i ned-trend.
Har også indrettet så du kan have både aktuelle og boblere. (Flere lister)
Meget mere tilgængelig og anvendelig end de Amerikanske jeg har prøvet.

Antwoord van TradeDesk
Jeg kan kun anbefale TradeDesk, hvis du gerne vil have et værktøj til at støtte dig i dine aktiehandler. Både de online værktøjer, de daglige mails og den ugentlige markedsopdatering giver dig en sikker basis for at handle og er helt uundværlige hvis du ikke selv har oceaner af tid til at sætte dig ind i de aktuelle virksomheder.

Antwoord van TradeDesk
Har abonneret på TradeDesk gennem en længere periode, og er ganske tilfreds.
Jeg finder analyserne af diverse aktier relevante, og er overbevist om, at det har hjulpet på mine afkast.
Vil du på en nem måde holde dig underrettet om hvad der foregår på aktiemarkedet, så meld dig under fanerne sammen med alle os der er medlemmer af Trade desk, det vil du ikke fortryde( tag en prøve tilmelding og du er solgt) Trade desk v, Troels så kører det for dig🤗🤗🤗
Kan kun anbefale TradeDesk, hvis man selv vil handle med aktier. Man får et lynhurtig overblik over hvilke aktier der er værd at investere i aktuelt. Desuden findes der flere videoer som forklarer om TradeDesk. De bedste anbefalinger herfra 👍
Dejligt at få info. og at der kan kommunikeres på "godt jysk, så det er tilgængelig".
Og at man ikke bliver set ned på når man ikke er en aktie nørd.

Antwoord van TradeDesk
Troels er altid sød til at hurtigt og hjælpe i det omfang det er muligt.

Antwoord van TradeDesk
Topprofessionelt uundværligt værktøj. Bruger det dagligt - sparer masser af tid. Altid respons på spørgsmål.

Antwoord van TradeDesk
Jeg er en glad kunde og synes I gør det fantastisk godt. Gode råd og analyser. Trade Desk er bare dygtige.

Antwoord van TradeDesk
Jeg får hurtigt et nyttigt svar på henvendelse!
Jeg kan mærke, det er et lille effektivt rådgivningsfirma omkring aktie handel! Jeg føler mig set og hørt som person: Det er ikke "automatiske maskinsvar!" Men personligt, brugbart og nyttigt! Anbefales på det bedste! Per Kromann

Antwoord van TradeDesk
Lees meer over geverifieerde reviews.