Træfolk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en egetræsseng som bare er super flot udført til mindste detalje. Der er virkelig kræset for den. Træet er bare så fint og lækkert at rører ved. Trods ventetiden er det virkeligt vær at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

140 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange tak for det fine spisebord

Mange tak for det fine spisebord. Det vil vi helt sikkert blive glade for. Tak for den fine service, som vi fik da vi var på besøg i jeres showroom.

23 mei 2025

Kære Jytte

Tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst for de pæne ord!

Det glæder os rigtig meget at høre, at I er glade for jeres nye spisebord, og at besøget i showroomet har været en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at I valgte os, og håber bordet vil bringe glæde i mange år frem.

I skal altid være meget velkomne hos os igen, hvis I får brug for noget, eller bare vil kigge forbi.

Flinke medarbejdere

Flinke medarbejdere, god service og godt produkt. Vi er rigtig glade for vores nye bord og sengeborde, så det bliver bestemt ikke sidste gang vi handler hos Træfolk.

21 mei 2025

Kære Kristian

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at både service, produkter og jeres oplevelse med vores medarbejdere har levet op til forventningerne. Det er dejligt at vide, at I er glade for både bord og sengeborde, og at I har lyst til at handle hos os igen.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen en anden gang!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang ventetid og manglende professionalisme

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Træfolk. Processen startede i februar, og efter lang ventetid og en opmåling i april, er vi stadig ikke nået frem til en løsning. Jeg har oplevet nærmest tavshed fra deres side i lange perioder og har gentagne gange måtte rykke for svar.

De tegninger og mål, jeg modtog, stemte ikke overens med virkeligheden – bl.a. blev entremøblet tegnet så tæt på hoveddøren, at den ikke ville kunne åbnes. Det er dybt bekymrende, da vi netop havde betalt for en professionel opmåling. Derudover blev vores ønsker og referencer ikke forstået eller taget med i betragtning i designforslaget.

På trods af at jeg bad om en refusion for opmålingen, da den ikke kunne danne grundlag for et brugbart møbel, blev jeg blot mødt med en forklaring om, at de ikke havde forstået mine behov – hvilket netop understreger problemet.

Jeg kan desværre ikke anbefale Træfolk baseret på denne oplevelse. Tiden og pengene var spildt, og servicen levede ikke op til, hvad man bør kunne forvente.

21 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for det virkelig flotte…

Tusind tak for det virkelig flotte spisebord i leverede til os. En særlig stor tak for den ekstra gode service med at gøre jer umage for at levere bordet i vores ønskede farve så det passede til vores stole, men også for at levere i den ekstra brede vi ønskede. Vi elsker vores nye bord.

14 mei 2025

Kære ST

Tusind tak for de flotte ord, det glæder os virkelig meget at læse!

Vi er så glade for, at I er tilfredse med både bordets farve og bredde, og at vi kunne levere præcis det, I ønskede. Det er vigtigt for os at gøre os umage og finde løsninger, der passer til hver enkelt kunde, så det betyder meget at høre, at det blev værdsat.

Hvor er det dejligt at vide, at I elsker jeres nye bord. Vi håber, det bliver centrum for mange gode stunder fremover.

Dejlig hurtig

Dejlig hurtig

13 mei 2025

Kære Hanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og smidig proces, det gør os altid glade at høre.

Du er altid velkommen hos os igen!

Kære Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du synes om vores produkter, det betyder meget for os.

Skulle du få brug for noget i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

flot garderobe

flot garderobe. vi er meget tilfredse med den.
snedkerne viste meget kompetence da de skulle montere garderoben i rummet, det var en god ide at få jeres snedkere til at udføre dette arbejde

1 mei 2025

Kære Erik

Tusind tak for din anmeldelse, og for de pæne ord!

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med garderoben, og at monteringen gik godt. Vores snedkere gør sig altid umage, så det glæder os, at deres faglighed og indsats blev værdsat.

Tak fordi I valgte os, og I skal være hjerteligt velkomne en anden gang.

Troværdig og godt arbejde

Vi har fået enorm hjælp med en reklamation på et bord. Træfolk leverer et godt arbejde, og Træfolk er først tilfreds når du er tilfreds. Vi er meget tilfredse.

2 mei 2025

Kære Michael

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har følt jer godt hjulpet i forbindelse med reklamationen, og at I oplever vores arbejde som både grundigt og troværdigt. Vi gør os altid umage for at finde gode løsninger, og det glæder os, at I er tilfredse med resultatet.

Tak fordi I valgte Træfolk. Vi står altid klar, hvis I får brug for os igen.

God service ifm. reklamation

Jeg købte et flot spisebord hos Træfolk for lidt over et år siden. Desværre oplevede jeg, at det over tid begyndte at hænge på midten.
Jeg indsendte en reklamation og fik tilbudt en ombytning af bordet til en anden model uden betaling. Det valgte jeg at tage imod.
Og nu har jeg fået leveret det nye bord, som er lige så smukt og lækkert i kvaliteten som det første bord.

Den slags oplevelse af god service gør, at jeg giver Træfolk min varmeste anbefaling.

Kære Signe

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse, den varmer virkelig!

Vi er kede af, at det første bord ikke levede op til forventningerne over tid, men samtidig glade for, at vi kunne finde en løsning, du er tilfreds med. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet, også når noget ikke går helt som forventet.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for det nye bord, og at du fortsat oplever både kvalitet og service som i top.

Tak fordi du anbefaler os, og tak fordi du valgte Træfolk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God dialog og troværdighed omkring…

God dialog og troværdighed omkring produktet. Imødekommende og serviceminded

1 mei 2025

Kære Philip

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver dialogen og oplevelsen af troværdighed, det er noget, vi vægter højt i alt, hvad vi laver. Og så er det selvfølgelig dejligt at høre, at du har mødt imødekommenhed og god service.

Tak fordi du valgte Træfolk. Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

God service i udstillingslokalerne

God service i udstillingslokalerne. Bordet kom inden for den aftalte tid og var så flot som forventet. Kan klart anbefale bordene fra Træfolk.

Kære Maya

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores udstillingslokaler, og at leveringen levede op til forventningerne. Vi er stolte af vores borde og sætter stor pris på din anbefaling.

Du er altid velkommen hos Træfolk igen!

Godt håndværk

Vi har købt en ting og fået lavet 2 specifikke ting nu, som vi er meget glade for. God snak og god service, flot håndværk.

Kære Lona

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget, at I er tilfredse med både produkterne og den service, I har modtaget. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver både håndværket og den gode dialog.

Tak fordi I valgte os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse lige fra vi besøgte pop-up shoppen på Gl. Kongevej til den videre online bestilling, og siden leveringen. Kundeservice var flike og tale med.
Bordet er vi også rigtig glade for. Det er flot og i en god kvalitet.

11 april 2025

Kære Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med jeres bord, og at både kvalitet og udseende lever op til jeres forventninger.

Så smukt bord

Så smukt bord, og leveringstiden var upåklagelig, og bordet blev båret helt ind. Håndværket er virkelig godt.

Kære JP

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for bordet, og at både levering og håndværk levede op til forventningerne. Vi gør altid vores bedste for, at hele oplevelsen bliver så god som muligt.

Tak fordi du valgte Træfolk. Vi håber bordet vil bringe glæde i mange år.

Uovertruffen service hos Træfolk

Uovertruffen service hos Træfolk og det smukkeste møbel. Vi bestilte et træbord i specialmål og alt spillede fra start til slut. Vi var i dialog med kundeservice af et par omgange om fik hver gang en rigtig god behandling.

Der er virkelig fokus på detaljerne hos
Træfolk, og alt blev gennemtjekket ved monteringen hjemme hos os. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og det møbel der nu pryder vores spisestue. Tak for jer.

8 april 2025