Bedrijfsgegevens

1. Hondentrainer

Geschreven door het bedrijf

Positiv hundetræning for alle hunde og deres ejere. Vi træner med fokus på det du ønsker at mestre med din hund. 🐾 // Vi træner alt fra hvalpehold til indkaldskurser. // Du finder os i de smukkeste rammer i Gudme ved Broholm Gods, i en stor hal på 1.600 m2. 🌳

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Professionel og dygtig hundetræner

Professionel og dygtig hundetræner. Vi har gået på flere hold, og håber på at gå på endnu flere hold! Der er god variation i de forskellige hold. Der er god tid til hver øvelse! Og god mulighed for at få hjælp. Det er dejligt det er små hold.
Jeg vil til hver en tid anbefale TrænPoter.dk

8 januari 2026

Hej Ann
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. 🥳

Det er så dejligt at I har lyst og mod på at prøve forskellige hold af hos mig. Det gør undervisningen meget federe for mig, når vi lærer hinanden at kende, og I arbejder så flot med øvelserne som I gør. Så kæmpe tak til jer.

Sjovt og lærerigt.

Hvalpetræning hos Signe er sjovt og lærerigt for både hund og ejer.
Signe lærer fra sig med stor respekt for hund og ejer, entusiasme der smitter og en stor faglighed. Signe er rolig og tydelig og har stor respekt for den enkelte hund og ejer og formår at tilpasse øvelser, vejledning og sparring, så det giver udbytte og mening.
Vi nyder træning hver eneste gang og har stor glæde af at lære nyt, få gentaget kendte øvelser, øge sværhedsgrad skridt for skridt - men konstant fokus på relation mellem hund og ejer.
Signe lægger vægt på, at der skal være sjovt - og det er det🌞🌞

12 maart 2026

Hej Sus,
Tusind tak for din meget meget fine anmeldelse. Den gør mig så glad!
Især delen omkring at det skal være sjovt for både hund og ejer. Det bliver jeg rigtig stolt af. For det er lige det jeg håber på.

Vi ses snart i hallen igen. :-)

Mere end forventet. Stort TAK til Signe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De allerbedste anbefalinger
Signe udviser en helt særlig kombination af nærhed, tålmodighed, humor og professionalisme – og ikke mindst en stor kærlighed til hunde. Hendes viden om hundeadfærd er imponerende, og hun har en sjælden evne til både at se hundens behov og hundeejerens fejl – og rette dem på en pædagogisk og respektfuld måde.
Signe er en underviser, som igen og igen har fået mig til at reflektere over min rolle som hundeejer. Min Bichon Havanais, Werner, og jeg har haft Signe som instruktør på tre kurser og er allerede tilmeldt det fjerde. Jeg er oprigtigt overrasket over, hvor meget både Werner og jeg har lært – og der er ingen tvivl om, at det udelukkende er Signes fortjeneste. Hun ved præcis, hvad der skal til.
Vi startede træningen, da Werner var blot 10 uger gammel, og siden da har jeg løbende fået uvurderlig rådgivning og vejledning om relationen mellem min hund og mig. Signe har altid været klar til at hjælpe – også med ting, der ligger uden for den egentlige træning. Det betyder enormt meget.
Signe siger ofte noget, som virkelig har sat sig fast hos mig:
“Det er ikke vigtigt, at hunden kan alle øvelser perfekt hver gang. Det vigtigste er, at hunden har et godt hundeliv. Det er dig, der har valgt hunden – ikke hunden, der har valgt dig.”
Det er både rigtigt og meget tankevækkende.
Et stort TAK til Signe Ahrenberg Matzen for de mange fantastiske oplevelser, jeg har haft sammen med min hund. Det er dine evner og din personlighed, der gør, at vi kommer igen og igen.
De varmeste anbefalinger herfra.
Werner & Michael 🐶✨

17 december 2025

Antwoord van TrænPoter.dk

Waow Michael! Jeg er simpelthen rørt til tårer. ❤️ Jeg bliver så enormt glad og stolt, når jeg får så flot og personlig en feedback. Når man gør noget med hjertet, så rammer de her ord virkelig.

Jeg husker tydeligt din respons aller første gang vi mødtes til teori på hvalpehold, hvor du efter en time siger "jeg er overrasket over, hvor meget det handler om mig og hvor meget jeg skal lære". Det er jo i bund og grund derfor JEG er der, men at Werner har det så godt og kan alle de ting, er i langt højere grad DIN fortjeneste. Ikke mindst pga. din altid positive indstilling til ham og undervisningen.

Så tak til dig, og tak til Werner, for at møde op HVER gang.
I er skønne! 🥳

Vi ses til ny træningsstart meget snart! Jeg glæder mig. 🙌🏼

De aller bedste hilsner

Super god hundetræning

Super god hundetræning. Du bliver guidet på bedste vis af den sødeste instruktør. Der er altid plads til spørgsmål og god hjælp.

20 oktober 2025

Hej Heidi,

Tusind tak Heidi for din flotte anmeldelse. 🐶
Det har været en fornøjelse at have dig og Thilde på hvalpeholdet. Jeg glæder mig til fortsætter-holdet med jer.

TrænPoterDk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et must til alle hundeejere!!

Signe er en mega dygtig træner og hunde/menneskekender. Øvelserne blev lynhurtigt tilpasset vores ønsker og niveau og hver træning fulgt op med beskrivelser på mail, så det var nemt at fortsætte træningen derhjemme. Det har gjort en kæmpe forskel for både kontakt og impulskontrol at deltage på Signes hold. Jeg har allerede tilmeldt mig det næste :) Kæmpe anbefaling herfra!!

8 december 2025

Hej Sofie,
Tusind tusind tak for din meget fine anmeldelse! Det er en sand fornøjelse at træne med dig og Max. Jeg glæder mig til at se jer igen til træning snart. 🐾
Godt nytår

TrænPoterDK

Lees meer over geverifieerde reviews.