TRAFIK START Reviews 187

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trafik start er et helt fantastisk sted at tage sit kørekort. Kæmpe tak til min kørelærer var Sajjad, som gjorde hver køretime helt ekstraordinær. Hver køretime var fyldt med godt stemning og en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste kundeservice, Super tilgang til undervisning, hurtig respons på forespørgsler og følelsen af at være top klar til teori og praktisk prøve i første forsøg. Super pris oveni !!! Kan klart a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skiftede fra en anden køreskole til TRAFIK START og det et af mine bedste valg i mit liv. Jeg kan kun anbefale denne køreskole, fordi kørelærerne er fantastiske. Og atmosfæren er hyggelig og af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit forløb hos Trafik Start har været lærerigt, sjovt, hyggeligt, hurtigt og trygt. Køretimerne med Sajjad har været virkelig hyggelige og lærerige, og det samme gælder teoritimerne med Sofjan! De... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Autorijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Med indsigt, passer vi på hinanden Det er vores ambition at hjælpe eleverne med at bestå køreprøven første gang, og samtidig gøre dem til verdensmestre i at passe på sig selv og andre trafikanter. Således er der en klar rød tråd mellem teoriundervisning og den praktiske kørsel, hvor et gennemført teorimodul skal ud og øves på vejen.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hele teamet støtter op om dig

Jeg kan varmt anbefale at tage dit kørekort hos TrafikStart.

Hele teamet er der for dig. De sørger for, at du også føler dig mentalt klar til prøven. Du skal selvfølgeligt læse på materialet, men slem nervøsitet kan ødelægge meget. Derfor er det vigtigt, at vælge en trafikskole, der støtter op om dig og tager tingene ned på jorden.

Det var min oplevelse med TrafikStart, og derfor jeg synes, at de er et godt valg, når du skal tage dit kørekort.

God fornøjelse!

24 september 2021

En virkelig god oplevelse

Tog mit kørekort hos trafikstart og har absolut intet dårligt at sige. Jeg tog det under corona og trods komplikationer med nedlukninger osv., så var de så professionelle og fuldt ud fantastiske. Kan varmt anbefale :)

20 september 2021

Jeg generhvervede mit kørekort hos Trafik Start

Efter jeg ikke har kørt bil i flere år, fik jeg endelig taget mig sammen til at generhverve mit kørekort.

Pga. en travl hverdag med arbejde og familie måtte jeg finde en køreskole, der kunne lære mig at køre bil igen på rekordtid.

Netop det fandt jeg hos Trafik Start og deres lynpakke til generhvervelse.

Teoriundervisningen foregik hjemme i sofaen, og Sofjan gav mig de fornødne kørelektioner til at genopfriske mine støvede køreevner og fjerne gamle, dårlige vaner.

Bestod begge prøver i første hug, og takket være Trafik Start er jo nu tilbage på vejen igen. Vroom 🚗💨

15 september 2021

Mit bedste køreskole valg Trafik Start👍

I 2017 startede jeg på mit kørekort et sted i Sundby, hvor det var noget skrald. 4 år efter skiftede jeg til Trafik Start, hvor det kun tog 3 måneder.

Fra første dag på Trafik Start, mærkede jeg en åbenhed og imødekommenhed, der fik mig til at føle mig komfortabel og tilpas.

Teoriundervisning blev serveret på en nem og overskuelig måde. Det var sjovt at tage del i undervisningen og føle det var ens eget projekt, man har indflydelse på. Jeg er aldrig blevet undervist bedre og min gammel kørelærer kunne helt sikkert lære noget af det.
Det er 100%, at jeg har udviklet respekt bilkørsel og jeg skal tage det alvorlig. Det er ikke bare en joke.

Kørslen var hyggelig og lærerig. Jeg mener, at jeg har lært, hvordan man kører bil på den rigtig måde. Top vejledning under hele kørselsforløbet.

Jeg bestod teori og køreprøve i første hug👏👏💪👍👍👍.

Hvis man overvejer at tage kørekort, så går man ikke galt i byen hos Trafik Start 👍👍👍👍👍

13 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trafikstart er en fantastisk køreskole!

Min historie går som følger. Jeg har boet i udlandet de seneste otte år og har derfor ikke haft mulighed for at tage dansk kørekort lige indtil denne sommer, hvor det engelske firma, som jeg arbejder for, tilbød mig at arbejde fra København. Men jeg skal tilbage til England i start september, så det ville blive presset! Med det i mente rækker jeg ud til Sofjan hos Trafikstart og hører om jeg kan få weekendpakken (som Trafikstart som en af få køreskoler i København tilbyder), hvor jeg kører i weekenden. Det kan jeg godt, og derudover tilbyder han, selvom det er besværligt for Sofjan at skulle køre efter kl. 20 om aftenen, at vi kan tilrettelægge kørsel på skæve hverdagstidspunkter udenom mine arbejdstidspunkter. Det er simpelthen fantastisk kundeservice.

Igennem hele forløbet rådgiver Trafikstart mig i, hvad man skal igennem af bureaukrati (lægeerklæring - nok de dyreste 3 min i dit liv, borgerservice, osv.), så jeg kan komme igennem det hele hurtigt givet mit tidspres. Og selvom der er lang, lang kø til teoriprøver, så lykkedes det Trafikstart at finde mig en, og så endda i Valby! (det kan hertil nævnes at nogle af dem jeg var på glatbane med skulle til ÅRHUS om FIRE uger til teoriprøve, Trafikstart skaffede mig en teoriprøve på én uge i Kbh).

Jeg består teori og igen, selvom der er måneders kø på køreprøver, så finder Trafikstart en køreprøve i København til d. 3 september (jeg forlader Danmark d. 14). Jeg kommer til køreprøve....og dumper...satans. Jeg skal flyve 9 dage senere og der er lang kø til nye køreprøver. På magisk vis formår Trafikstart alligevel at finde en ny prøve til mig i Køge d. 10 september. Under 24 timer efter jeg har dumpet har jeg en ny prøve! Anden gang er lykkens gang. Med kørekortet i hånden flyver jeg d. 14 med fornemmelsen af, at Trafikstart har udrettet et mirakel for mig.

Kan ikke anbefale dem højt nok - De er så investerede i, at du skal lære at køre bil og komme igennem forløbet hurtigt og effektivt.

12 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget mit kørerkort i trafik…

Jeg har taget mit kørerkort i trafik start hos Sofjan, og det har været den bedste beslutning jeg har taget. Han har altid været troværdig og været der til tiden, og været der til alle de køretimers aftaler!

4 september 2021

Verdens bedste køreskole

Hvis du skal tage kørekort, så gå udenom de store skoler og vælg Trafikstart! Lokal, hyggelig og engageret mennesker. Jeg havde Sajjad som kørelærer, og det har været en fantastisk tid!

3 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skiftede fra en anden trafikskole…

Jeg skiftede fra en anden trafikskole til Trafikstart. Ligeså snart jeg begyndte at køre med min kørelærer Sofjan, så indså jeg at der var en kæmpe forskel. Fordi jeg blev lært op til den mindeste detalje. Intet blive overladt. Hvergang jeg lavede en fejl rettede han det op med det samme.

Man kan booke ens kørsel digitalt, og det er en ren fornøjelse, fordi jeg kunne passe det ind i min kalender.

Tålmodigheden mixet med god undervisning og positiv energi gjorde undervisning til nogle af de fedeste minder jeg har haft.

Jeg vil give 10 stjerner, hvis jeg kunnne det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍☺️

3 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit forløb hos Trafikstart har været helt fantastisk

Mit forløb hos Trafikstart har været helt fantastisk lige fra teoriundervisningen til køretimerne.
Havde Sofjan som teoriunderviser og til kørelektioner. Hans undervisning er meget lærerig og han formår at gøre det sjovt og interesant for alle.
Ude i trafikken har det været rigtig rart med en tålmodig og forstående kørelærer.
Han fik mig til at føle mig meget tryg i trafikken hvilket også gjorde jeg hurtigt fik vænnet mig til at køre bil.
Trafikstarts bookingsystem er også super overskueligt og meget lige til hvilket har været super fedt.
Alt i alt har min oplevelse hos trafikstart været ud over alle forventninger og vil helt klart anbefale Trafikstart.

31 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget mit kørekort hos trafik…

Jeg har taget mit kørekort hos trafik start. Jeg skiftede fra en anden skole og det var det bedste jeg har gjørt.
Digital booking system og rigtige søde kørelærer har hjulpet mig gennem forløbet.
Jeg kan varmt anbefale denne køreskolen.

17 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 10 stjerne ville…

Hvis jeg kunne give 10 stjerne ville jeg det!
Skulle generhveve kørekortet og fik både teori prøve og køreprøve på samme uge. Kan klart anbefales!

Tak for det gode forløb⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 augustus 2021

Intet at fortryde ved at vælge Trafik Start

Jeg havde den fornøjelse at køre med Sofjan.
Havde Sofjan både som teori- og praktiskundervisningslære, hvilket jeg ikke kunne have været gladere for. Skolen er godt placert, på Østerbro hvor man køre fra ens køreprøve start-/slutpunkt, shvad man skal være opmærksom på og bygger en form for ro og selvtillid da, det et sted man bliver komfortable ved at køre fra og til.
Teoriundervisning var faktisk meget nemt og ligetil. Man høre ofte fra andre, at teori timer er lange, kedelige og man bare sidder foran en computer, ik her.
Sofjan har gjort et godt arbejde ved at tage teoriundervisningen og gøre det simpelt og let at indtage alt information, uden det føles som et oplæg. Det gør således at det ikke er langtruken.
Han har slides han underviser fra, hvor han involver en efter man har diskuteret et enme, lad os sige man taler om vigpligter, så har han nogle slides efter, hvor man ser på forskellige vigpligter scenarier og små mini biler, som bruges til illustration, så man er med og forstå. Igen er der meget teori men han marker i hans slides, hvad der er vigtigt, sætinger man skal huske, ting man skal være opmærksom på når man køre mm.
Han vil spørge ud midt i undervisningen, når man er gået videre, eller næste gang igen så man er med. Han er dedikeret til at man lære og forstår, og meget hjælpsom hvis man ikke gøre og før man ved af det er tre timers teori gået.

Efter ens teori skal man køre efter ens teoriemne.
Her bookes det gennem et system, hvor man vælger, hvad man ønsker at booke, vælger sine lære, den dag og tid der passer en bedst og voila.
Selve køretimerne var meget gode efter min tredje kørsel, i København, med cykler, vejarbejde og en bil der følses for stor til at køre inde i byen. Sofjan er sjov at køre med, meget behagelige og rolig at have ved ens side, chill og snaksagelig.
Begår man en fejl, lader han en vide det, men på en meget let og simpel måde, ved at han bare spørg "hvad skete der der" "hvad glemte du" "gjorde du x" "lagde du mærke til Z" og lader en selv tænker over hvad man gjorde, og bruger fx det man har gjort som reference til at en ny situation er sket ved man fx ikke satte farten ned i tide til et sving, men på en meget stille og roligt, uden at "undertrykke" en. Uden stress vil han nævne det ellers spørge han bare for at bekræfte det du gjorde var korrekt. Han roser virklig en, gøre man noget korrekt, men skal nok sige til, på en pæn måde, hvis der er noget man ikke er opmærksom på eller ikke gøre helt rigtigt.
Han er en meget autentisk person og hvad han siger er ligeså autentisk. Han arbejder virkelig med en, når man er ude og køre.
Selve kombinationen af nogle ruter er/kan være udfordrende, men der er metode bag det, man ville køre nogle komplicerede veje med vigpligter, kryds, køre ind og ud af to rundkørlser, han vil måske endda bede jer om at tage et besværligt venstre sving ti+ gange, med den éne mission, til at få en til at bestå og køre ordentligt. Alt hvad der gøres er med til at man
1. Når man kommer til prøven, er det virklig lige til, det er meget mere simpelt, hvis man sammeligner med at køre med Sofjan
2. Det gøre en til en bedre billist. Udover at man køre sin køreprøve ruter, det Sofjan gør; køre gennem smale gader, bede jer gøre noget ti+ gange, ind og ud gennem rundkørsler, bakke rundt om en kansten flere gange eller andet, er alt for at gøre en til en bedre billist, Ikke bare til at kunne kan bestå sin rute fra svanemøllen til Toftegårds plads.
Igen er han ærlig og autentisk, så han tvinger ikke en til at tage ekstra timer.
Mener han at man er god efter de lovpligtige køretimer, eller 1,2, 3, ekstra er klar mener han det, han vil endda sige hvis han føler at man ikke har brug for flere.
Igen, mener han at man måske kunne bruge to ekstra, kommer det fra et godt sted og i at han gerne vil have man består hurrtigst muligt og ikke er til fare for andre og sig selv.
Generalt har Trafik Start, og kørslen med Sofjan været sjovt og fedt. Sofjan har være virklig hjælpsom,med en fed personlighed, han er en der oprigtigt vil det bedste for sine elever. Han er har en god humor, og ikke kun ham, de andre kørelærer vil også en det bedste, selvom man ikke køre med dem. Sajjad ville endda give råd og joke lidt rundt med en.
Sofjans kone, står for prøvebookiniger, virkelig hjælpsom med prøver og informer en om prøver, når de er ledige, når.
Jeg har i hvert fald haft det rigtig fedt her, og vil helt klart andbefale det til alle, men bliver vel informerede om alt fra start, alle er venlige og vil have at man klare sig godt, virklig professionelt.
Altså man skal virklig bare dukke op fordi de gøre meget alt for ansøgning, manøver-og glatbane, prøver osv.Jeg har virklig ikke noget negativt at sige. Det endte med at føle man bare kørte rundt, med en ven til sidst i hans fancy bil.
Det har været virklig fedt og det værd. Der er intet at fotryde vælger man Trafik Start uanset hvem man køre med.

23 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et forløb med Sofjan

Jeg har haft et forløb med Sofjan, jeg skulle generhverve mit kørekort, jeg har bestået både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Sofjan er en fantastisk kørelærer, der har begge ben på jorden, lidt humor har han også 😀 jeg kan stærkt anbefale Sofjan og hustru, som også har været en kæmpe hjælp for mig, Trafikstart, som jeg vil give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for mindre kan ikke gøre det.

19 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil helt klart anbefale Trafik Start!

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg har valgt den bedste køreskole. Sofjan har fra dag 1 af, taget godt imod mig. Teori undervisningen er helt i top. Sofjan forklarer tingene på en meget pædagogisk måde, så alle kan følge med i undervisningen. Det er aldrig kedelig undervisning, da Sofjan formår at bruge hans gode humor og engagement i undervisningen.

Jeg havde også æren, at have Sofjan som kørelærer. Det har været en ren fornøjelse, at køre på vejene med Sofjan, altid sjovt og lærerigt samtidig.

Når man skal booke køretimer foregår det online. Det er nemt og hurtigt, hvilket er super dejligt.

Jeg kan varmt anbefale Trafik start, hvor samtlige medarbejdere har hjerter af guld, og kæmper for enhver elev får sit kørekort.

6 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God køreskole med flinke og dygtige undervisere

Jeg har været meget glad for undervisningsforløbet hos Trafik Start køreskole. Teoriundervisningen var af høj kvalitet, og underviseren var pædagogisk og god til at forklare idéerne bag de forskellige trafikregler, så at man fik en bedre forståelse for trafikken. Samtidigt blev særligt vigtige teoripunkter ift. teoriprøven repeteret ofte, så at man blev godt rustet til den senere prøve. Stemningen var meget afslappet, og der var altid mulighed for at stille spørgsmål.

Ude på vejene var min kørelærer meget tålmodig og dygtig til at lære fra sig. Han var super god til at pinpointe svage punkter i min kørsel og derefter tilrettelægge kørslen, så at jeg fik trænet dem væk. Bookingsystemet til køretimer er online, og gør det nemt og hurtigt at finde en ledig tid hos sin kørelærer, og ellers er der også altid mulighed for at kontakte dem direkte.

Samtlige mennesker jeg mødte fra køreskolen var meget flinke og imødekommende, og jeg følte mig altid velkommen. De virkede til at blive lige så glade, når at jeg gjorde fremskridt, som jeg selv blev, hvilket altid gjorde det til en fornøjelse at møde til undervisning.

Alt i alt vil jeg gerne anbefale køreskolen til alle i området, der godt kunne tænke sig et kørekort.

29 juni 2021

5 ud af 5 stjerner 🤩

Det første indtryk man får af køreskolen, er jo teoriundervisningen. Den var mega fed med en meget glad og passioneret teoriunderviser (Sofjan) og også derfor jeg valgte at “her skulle jeg tage mit kørekort”. Derudover ligger køreskolen meget centralt ift til offentligt transport etc. Jeg fik et stort udbytte af køretimerne, og det har den dag idag gjort mig meget sikker i trafikken. Min kørelære (Sajjad) var positiv og der var ingen dårlige dage. Derudover er han dygtig til at lære fra sig - med et tvist af humor😎
Det tekniske omkring booking systemet osv, var også smart, samtidigt med at min kørelære var fleksibel - så det var intet problem at finde en køretime fra gang til gang.
Trafik Start kan varmt anbefales - og du ender ud med et kørekort, som du rent faktisk “tør” at tage i brug - selv inde i KBH. Lærerne har nogle “tricks” til at gøre det hele meget afslappet og trygt og tage det hele med et gran salt . Det var meget dejligt, især hvis man har en tendens til at blive nervøs.

12 juni 2021

Luksus oplevelse hos TRSFIK START👌👌👌

Jeg har taget mit kørekort hos TRAFIK START og jeg synes det det var en vidunderlig oplevelse og professionel behandling.. Selv efter corona nedlukningen, hvor der var lukket for køreundervisning, blev jeg guidet og hjulpet så godt i gang at jeg følt mig meget hurtig ovenpå igen og klar til en køreprøve. Jeg bestod både min køreprøve og teoriprøve første gang.

Teoriundervisningen var i en klasse for sig. Her kunne man fornemme Sofjan's professionalisme og respekt for den enkelte elevs ståsted. Han havde alle elever ombord hver gang. Det var så fantastisk en oplevelse, hvordan teoriundervisning blev gjort levende, sjov og spændende.
Køretimerne kan man bestille online, hvilket er genialt, fordi jeg bare kan bestille de tider, som passer ind i min kalender.

Bilen er jeg forelsket i og jeg skal helt sikkert have en Mercedes magen til min skomevogn.

Jeg kan varmt anbefale køreskolen TRAFIK START til alle uanset alder og køn. Alle vil føle sig velkomne og alle vil føle de får, hvad betaler for og mere til👌👌👌.

26 mei 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.