Vi har brugt Simon til hele huset, inde og ude, og vi har været super tilfredse. Vores vinduer har aldrig været så rene og vi kunne se han havde været super grundig! Vi har før brugt et andet firm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk God kundeservice Perfekt vinduespudser flot udført arbejde. Sender SMS før ankomst Kom aftalt dag. Før tid Meget Tilfreds og kan så meget anbefale Simon.
Varmeste anbefaling herfra til Simon og Transparent Vinduespudsning. Da Simon forlod vores hus, var vores (før møgbeskidte) vinduer renere end vi selv kunne have gjort det. Det er derfor man bruger en... Toon meer
Vi var ikke hjemme - og vejret var vist ikke det bedste
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bag Transparent Vinduespudsning står jeg og min fætter Nicholas. Vi tilbyder god og grundig vinduespudsning, inde og ude, i højden og i dybden, efter faglærte metoder og teknikker. Vi er blandt de første og få faglærte vinduespudsere i Danmark. Vi pudser både traditionelt med "skviz" og sæbevand, men vi bruger også rentvandsanlæg til de opgaver, der kræver det. Vi kører primært på Amager, Brønshøj og Husum samt Vanløse, men er også åben for pudsninger nord for København.
Contactgegevens
Snedinge-Møllevej 10, 4230, Skælskør, Denemarken
- simon@transparentvinduespudsning.dk
- transparentvinduespudsning.dk
Mensen keken ook naar
Professionel og behagelig
Grundig og fleksibel vinduespudsning. Serviceminded, behagelig og professionel.
Virkelig god oplevelse og utrolig flot…
Virkelig god oplevelse og utrolig flot resultat, god kommunikation hele vejen igennem vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge Simon
Rigtig god og sød vinduespudser
Rigtig god og sød vinduespudser. Vinduerne bliver flotte rene uden kalk og løbere. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Simon/Transparent Vinduespudsning
Han holder altid aftaler
Stabil og god vinduesvask service
Stabil og god vinduesvask service. Meget pålidelige og hyggelige. Vi er meget tilfreds, og har dem fast hver 4 uge. Kan varmt anbefales.
Flotte og rene vinduer uden striber og kalk
Simon gør et godt stykke arbejde når ham kommer og pudser vores vinduer og efterlader dem flotte og rene uden striber og kalk.
Fantastisk flot udført vinduespudser
Fantastisk God kundeservice
Perfekt vinduespudser flot udført arbejde.
Sender SMS før ankomst
Kom aftalt dag. Før tid
Meget Tilfreds og kan så meget anbefale Simon.
De gjorde et godt stykke arbejde
De gjorde et godt stykke arbejde, og var tilmed behageligt bekendtskab.
Hurtigt nemt
Hurtigt nemt. Overholdte den aftalte dato for vinduesvask. Sympatisk indehaver.
Hurtig respons og super flot polering
Hurtig respons og super flot polering - vi takker!
Fin kommunikation og klarhed omkring…
Fin kommunikation og klarhed omkring aftaler, som blev overholdt. Flot udført arbejde.
Super fleksibel
Super fleksibel. Meget pligtopfyldende. Overholder alle aftaler, og super godt og fint resultat. Og så er Simon en super fin fyr. Stor anbefaling herfra.
God og pålidelig vinduespudsning
Rigtig god rådgivning før første pudsning, og så ingen problemer derfra. Har desuden også klaret vores tagrender, og renset vores terrasse for en fornuftig pris.
Så omhyggelig og dejlig service
Så omhyggelig og dejlig service
Overholder aftaler og efterlader et flot stykke arbejde
Vinduerne er pudset helt perfekt
Vinduerne er pudset helt perfekt. Simon pudser dem også indvendigt, og selvom vi er rygere, får han dem alligevel helt rene. Bedste anbefalinger fra os.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.