Kæmpe, kæmpe anbefaling til Trappefabrikken. Det er nu to år siden, at vi fik opsat vores trappe. Det var den bedste service og kvalitet fra start til slut fra rådgivning, opmåling og opsætning.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde et fantastisk samarbejde med yderst grundighed fra trappefabrikken. Både i deres showroom og ham der målte op var vi yderst godt tilfredse. De var SÅ grundige med at finde den bedste løsning... Toon meer
100 stjerner fordi Henrik fra Trappefabrikken betalte regningen for maleren, som spartlede og malede hullerne i stødtrinene. Det er super flot nu. Og ikke miIndst kan trinene nu vaskes. Trappen er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Når man køber en trappe og man ved den kommer til at have én stor indflydelse på oplevelsen af rummet, så kan man godt få lidt svedige håndflader. Kan kun sige, at jeg fik leveret en fantastisk trap... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Trætrapper for enhver smag tilbydes i mange træsorter og behandlinger og med et utal af muligheder for gelænderløsninger.
Contactgegevens
Viaduktvej 44, 6870, Ølgod, Denemarken
- info@trappefabrikken.dk
- trappefabrikken.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig god service og smukt håndværk
Vi har fået leveret og monteret en flot kvartsvingstrappe fra Trappefabrikken og vi er meget tilfredse med både service og håndværk – så tilfredse, at vi efterfølgende har bestilt et vandret gelænder, som vi oprindeligt havde sparet væk til fordel for en mere simpel løsning.
Vi fik en venlig modtagelse og gode input til vores valg af materialer og løsninger, da vi besøgte showroomet i Ølgod og vi kørte derfra med en fin visualisering af, hvordan vores trappe kunne se ud. Efterfølgende havde vi besøg af opmåleren for at tjekke, at trappen kunne placeres som ønsket, hvilket resulterede i yderligere værdifulde input og da vores renoveringsprojekt kom så langt at trappen skulle op, kom han igen og tog de endelige mål. Levering og montering skete til aftalt tid og alt var pænt og i orden da de kørte derfra.
Efter et par dage opdagede vi en minimal fejl i malingen på trappen. Det er efterfølgende blevet udbedret uden problemer. Fejl vil ske af og til – det afgørende er, hvordan de håndteres når de opstår, og her var håndteringen helt som den skulle være.
Den løbende dialog med sælger, opmåler, montører og bogholderi vedr. betaling har været hurtig, venlig, imødekommende og løsningsorienteret.
Vi har gennemrenoveret et hus på 230 m2 fra kælder til kvist og har været i kontakt med mange håndværkere i den proces. Det er meget få, som vi uden forbehold vil anbefale, men Trappefabrikken er én af dem.
Vi er som skrevet så tilfredse, at vi efterfølgende har bestilt et vandret gelænder som vi går og glæder os til at få monteret.

Antwoord van Trappefabrikken
Vi ville ønske, at vi kunne give 10 stjerner.
Vi ville ønske, at vi kunne give 10 stjerner. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Lene har været en stor hjælp fra start til slut (mange tak!). Vi har ikke været de letteste kunder pga. trappen skulle måles og planlægges samtidig med, at resten af huset skulle renoveres. Dog har trappefabrikken gjort alt for at hjælpe os igennem det. Monteringsfolkene var søde og grundige, og de kom endda igen for at udbedre nogle bitte småskader kvit og frit.
Til sidst, men ikke mindst, trappen er utrolig flot, og vi er meget glade for den.

Service i verdensklasse
Sublim service fra start til slut, og på tværs af deres organisation, lige fra sælger til selve montagen.
Vi har med mennesker at gøre, der elsker deres håndværk, er sindssyge dygtige og ønsker at give den bedste oplevelse.
En kæmpe anderkendelse herfra.

God oplevelse
God oplevelse med opmåling og tegning. Vi venter spændt på resultatet efter montering, der endnu ikke er blevet gennemført grundet forsinkelser fra andre leverandører

FANTASTISK oplevelse
Kan kun sige, at jeg fik leveret en fantastisk trappe og en super service af deres montør, Ronny, som på ALLE måder levede op til min forventning.
Kan varmt anbefale Trappefabrikken, hvis man går efter et fantastisk produkt med en unik service, det fik jeg i hvert fald.

Antwoord van Trappefabrikken
Vi har i dag fået en ny trappe fra…
Vi har i dag fået en ny trappe fra Trappefabrikken.
Det er blevet et rigtig godt resultat og lige det vi havde forestillet os, den passer perfekt ind og ligner noget der altid har været der.
De 2 der satte trappen var super gode og gode til at finde løsninger på de småting der skulle tilpasses – stor ros til dem. Så det hele er super godt og vi rigtig glade for resultatet. Stor ror herfra og kun en positiv anbefaling.

Fantastisk serviceminded Personale
Fantastisk serviceminded virksomhed og personale (Især Heidi). Vi forventede ingen hjælp og feedback om hvilke ting man skal være opmærksom på når man skal have ny trappe. Det var der ingen af de andre virksomheder der gjorde opmærksom på. De sendte bare et tilbud.
Men Heidi ringede og spurgte om mål var rigtige, om vi var klar over at trappen ville være rigtig dårlig at gå på. Brugte en masse tid på at forklare os hvilke mål og standarder der var nødvendige for at få en optimal trappe. Og det var uden at have en sikkerhed for at ville købe trappen hos dem. Masser af tålmodighed når der var noget vi ikke forstod. Selv efter at trappen er sat op (vi har selv monteret den) bliver vi kontaktet om vi er tilfredse. OG DET ER VI. Tusind tak for al den hjælp vi havde brug for.
Kan anbefales
God trappe, flot håndværk.
Vi har fået god service, flot trappe og til fornuftig pris. Firmaet har været fleksible.
Eneste anke var at trappen skulle forudbetales, men det gik fint.
Vi er meget glad og tilfreds med vores…
Vi er meget glad og tilfreds med vores smukke trappe fra Trappefabrikken selv om vores projekt var ikke nemt!!!
Fantastisk
Trappefabrikken leverede os den smukkeste trappe . Super rådgivning fra Søren , der kom op til flere gange for at rådgive vores tømrer om det hul der skulle laves til trappen . Hurtigere leveringstid end de andrefirmaer vi var i kontakt med , levering og montering uden problemer .
Et super reelt firma , hvor du IKKE møder "smart i en fart sælgertypen" men reelle fagfolk, der rådgiver fornuftigt og ikke får at pumpe dig for penge :)
Smuk trappe leveret som aftalt
Smuk trappe, hurtigt leveret og monteret til aftalt kvalitet, pris og dato.