Rondreis Bali & Phuket
“We hebben onlangs de meest geweldige rondreis gemaakt naar Phuket en Bali, dankzij het ongelooflijke werk van Nanette. Met een 1,5-jarige peuter in ons gezinnetje, waren we een beetje gespannen voor de lange reis en het feit dat dit onze eerste keer in Azië was. Maar Nanette heeft al onze zorgen weggenomen.
Ze luisterde naar onze wensen en behoeften en stelde een reisplan samen dat perfect bij ons gezin paste. Alles was tot in de puntjes geregeld, van accommodaties tot vervoer en activiteiten.
Het feit dat we geen moment zelf hoefden na te denken, maakte deze reis zo ontspannend en plezierig. Nanette had elk aspect van de reis al van tevoren gepland en al onze wensen hierin meegenomen. Haar kennis van de bestemmingen en haar netwerk van lokale contacten zorgden ervoor dat we de beste ervaringen hadden.
Onze reis naar Phuket en Bali was absoluut onvergetelijk, en we kunnen Travel by Nanette niet genoeg bedanken. We raden haar van harte aan, aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en perfect georganiseerde reiservaring. Bedankt, Nanette!”