teleurstellend! in eerdere reactie had ik aangegeven dat ik redelijk tevreden was over het werk van Traverse Subsidies, echter ben ik er achter gekomen dat het werk wat zij uitvoeren niets meer is d... Toon meer
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met Traverse Adviesgroep. Ze hebben een scan voor mijn bedrijf gemaakt en met vol overtuiging heel veel subsidie mogelijkheden beloofd. Helaas na e... Toon meer
Ik heb hier gewerkt en het is 1 en al…
Ik heb hier gewerkt en het is 1 en al oplichterij. Na 2 weken was ik al weg. Een bende studenten die ze laten werken zonder enige ervaring of kennis op het gebied van subsidies. Stelletje criminelen die daar werken. Ga nooit in zee met hen!
Ik heb er gewerkt en het is inderdaad een scam
Ik heb jaren geleden voor ze gewerkt en het is inderdaad oplichterij. Ze bellen met een callcentre vol studenten alle bedrijven in de KVK register plat en beloven subsidies waar 99% van de bedrijven niet voor in aanmerking komen, maar beloven een niet goed geld terug garantie. Vervolgens leveren ze een "rapport" met informatie die je met 2 minuten googlen zelf kan vinden en vervolgens krijgt het bedrijf niks aan subsidies want ze komen er inderdaad niet eens voor in aanmerking. Maar als de klant zich wil beroepen op het niet goed geld terug garantie kunnen ze niet meer in contact komen met Traverse. Daarnaast werkte er een manager in de callcentre, Nasar Assad, en hij lichte de studenten en het bedrijf op door ze te veel te laten uitbetalen voor uren die ze niet gewerkt hadden en ze vervolgens het verschil terug te laten storten op zijn persoonlijke rekening. Wat een criminele bende was het daar.
teleurstellend!
teleurstellend!
in eerdere reactie had ik aangegeven dat ik redelijk tevreden was over het werk van Traverse Subsidies, echter ben ik er achter gekomen dat het werk wat zij uitvoeren niets meer is dan een beetje knippen en plakken en dat er geen enkele verdere ondersteuning of sprake is van adviezen/begeleiding.
mijn advies is daarom om eerst zelf goed te kijken of de subsidie niet zelf te realiseren is i.p.v een duur bedrijf als Traverse in te schakelen.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het! Bijna 5.000,- kwijt voor helemaal niks! Vele verzoek gedaan om advies, nooit gekregen. Wij hadden een all-in contract, moesten alles betalen voor niks! Pas op als u met deze organisatie in zee gaat!
Traverse negeert vele verzoeken om ons niet meer te bellen
Traverse blijft maar bellen ondanks dat ik ze al 'tig' keer gevraagd heb om ons uit hun bestand te halen. Ze negeren inderdaad ook het bel-me-niet register. Super irritante organisatie. Net weer gebeld door een mevrouw die 'zou proberen' om ons uit hun bestand te halen. Toen ik zei dat ze het gewoon moest 'doen' zei ze dat ze dat met haar leidinggevende moest overleggen en dat die dan kon beslissen om ons wel of niet uit het bestand te halen. Niet mee in zee gaan. Gewoon ophangen.
Stelletje oplichters zijn het
Stelletje oplichters zijn het, met google plak en druk werk denken ze geld mee te kunnen verdienen.
Trap er niet in.
Vreselijk slecht! Enkel geldklopperij!
Trap hier niet in, die lui zijn er enkel en alleen op uit om geld af te troggelen! Als je een handtekening heb gezet hoor je der weinig tot niets, geen enkele subsidie kunnen krijgen en wat nog erger is: €2.000,-- kwijt!! En ja, ze zijn slimmer dan ons, een paar rot-regeltjes en je zit er aan vast en hebt volgens hen geen recht op restitutie! Kortom: ver vandaan blijven!!!
Schadelijk voor de bedrijfstak
Ook wij hebben slechte ervaringen met Traverse. Snelle praat van slecht ter zakenkundige vertegenwoordiger die maar een doel/opdracht heeft : een handtekening onder het contract en de automatische incasso.Vervolgens geld incasseren en nooit meer wat zinvols van gehoord. Wij zijn er niet ingetrapt, want het was overduidelijk en daarnaast hadden wij ff gegoogled :-). Traverse is buitengewoon schadelijk voor de bedrijfstak en voor een prachtig stimuleringsmiddel genaamd Subsidie. Wij zijn met een partij in zee gegaan die het voortreffelijk voor ons regelt. Elk jaar goede info en begeleiding met prima resultaat (WBSO en MIT). Wil je weten wie dat is stuur maar een mail naar henkwijk1964 gmail. Ik kan iedereen aanbevelen de kansen op subsidies te laten onderzoeken. Succes.
Zeer onbetrouwbare indruk
Traverse adviesgroep houdt zich bezig met subsidieaanvragen.
Tot aan de afspraak maakt het bedrijf al een zeer rommelige onbetrouwbare indruk.
Zojuist een vertegenwoordiger gesproken voor een intake gesprek. Kosten Euro 2250,- ( na een beetje tegengas werd dat al snel Euro 1125,-- )
Een intake gesprek = een vragenlijst invullen.
Aan de hand van een vragenlijst gaat een analist bepalen of we en voor welke subsidies wij eventueel in aanmerking kunnen komen ????????
Negeert bel-me-niet register
Bellen ongevraagd. Negeren bel-me-niet register. Erg irritant.
Onbetroubare partij
Komen afspraken niet na. Hebben zeer weinig deskundigheid. Wel hoge rekeningen sturen.
Met niets geld verdienen.
Ik ben helaas toch met een mooi verhaal van hun met hun in zee gegaan. Maar na een week merkte ik al dat er van alles mis ging. In het gesprek vertelde ze mij dat je voor stagiaires ook subsidies kan krijgen. Tussen alles door hebben ze niet gezegd over het verschil van BBL of BOL leerlingen. En de meeste stagiaires zijn BOL dus 1 : 0 voor Traverse.
Maar na enige tijd kreeg ik toch mail met dat ik zaken moest invullen zodat zij de aanvraag kunnen indienen. Dit heb ik net gedaan omdat ik verder wilde weten over wat zij gingen doen. Uiteindelijk zijn ze gaan dreigen met deurwaardes en heb ik mijn advocaat erop gezet. Met ook de melding dat als wij niks hebben geleverd en zij dus niks hebben kunnen aanvragen.
Kortom, de zaak loopt nog, maar het is jammer om met zo'n tent te moeten vechten. Ik heb zelfs nog geprobeerd om samen er mooi uit te komen. Maar ze blijven erbij. Dus eigenlijk zijn ze alleen maar op geld uit. Dus voor iederen die met hun praat, let op. Het gaat bij hun niet om die subsidie. Met al die aangesloten contracten verdienen ze enorm veel geld. Maar er wordt niet geleverd wat zij moeten doen.
Veel betalen, weinig krijgen.
Ook wij zijn helaas in zee gegaan met Traverse. Goed gesprek gehad met de vertegenwoordiger, alle subsidies die voor ons bedrijf te krijgen waren, zouden hapklaar worden aangeleverd. Bovendien, niet goed geld terug! Met de gedachte dat ook wij eens zouden meeprofiteren met de subsidies in Nederland zijn we akkoord gegaan. Graag wel direct akkoord geven voor automatische incasso (heel dom natuurlijk), even getwijfeld maar toch maar gedaan.
Na bijna 2 maand er flink achteraan gebeld te hebben eindelijk het "adviesrapport" ontvangen. Een opsomming van subsidies in Nederland, iets wat je met een paar daagjes google-en en mooie opmaak ook zelf zo kunt maken. Bovendien niet hap klaar voor onze situatie zoals afgesproken.
Toen ik mijn beklaag hierover deed werd mij doodleuk verteld dat dit het verdien model van het bedrijf was!!! Na flink klagen zou traverse voor ons precies uitzoeken welke subsidie mogelijkheden er waren en deze aanvragen, tegen nog eens 15% van de gerealiseerde subsidie gelden.
Uiteindelijk is eruit gekomen dat er geen subsidie mogelijkheden waren voor ons bedrijf. Na enkele weken dagelijks gebeld te hebben met traverse met het verzoek tot terugbetaling, uiteindelijk een mailtje gehad waarin dit wordt geweigerd...
Mijn advies aan andere ondernemers is om of zelf de subsidies uit te zoeken of om op basis van no cure no pay te werken met een adviesbureau.
Traverse heeft geen verstand van subsidies.
Ook ik heb een zeer slechte ervaring met Traverse Adviesgroep.
Helaas na een zestal maanden gemerkt dat er geen kennis van subsidie zaken daar aan wezig is. Hierdoor hebben wij veel subsidie niet verkregen omdat ze niet op de hoogte waren van subsidie mogelijkheden voor het ontwikkelen van een nieuw product.
Hierop Traverse gewezen en het betaalde bedrag van de scan terug gevorderd. Traverse reageert hier niet op. Vervolgens de betalingen aan Traverse stop gezet. Nu is er door Traverse een incassobureau ingeschakeld.
Hebben meer bedrijven dezelfde ervaring?
Graag kom ik met gedupeerde in contact, zodat ik goed voorbereid ben, als mijn bedrijf gedagvaard wordt.
Helaas heeft de rechter in een vonnis Traverse op alle aangedragen punten gelijk gegeven. Juridisch zijn de contracten waterdicht.
Ik moet mijn verlies nemen.
Thijs Killaars
Directeur Vetetronics Groep BV
Waardeloos!
Ook ik ben in zee gegaan met deze waardeloze partij. Ze hebben daar mensen werken met werkelijk 0 verstand van subsidies en het aanvragen daarvan. Ze moeten je werk ontnemen, maar ze kosten je alleen maar tijd en werk.
Als je ze wijst op het terug krijgen van het instapgeld geven ze geen gehoor.
NIET MEE IN ZEE GAAN!
Traverse is oplichting / scam
Ze doen een mooi verhaal en als blijkt dat ze niets voor je kunnen betekenen krijg je je instap fee gewoon terug... uhhh NOT !!!
Ze hebben er mensen achter de schermen werken die echt geen idee hebben wat er bij precies bij een subsidie aanvraag ECHT nodig is dus modderen maar wat aan.
Als je je geld terug vraagt krijgt allemaal "toevalligheden" en aanbiedingen waar je niets aan hebt. Maar de gemaakte belofte weten ze natuurlijk niets meer van en het contract wordt dan ook ineens anders gelezen.
Iedere garantie die ze je geven weten ze wel onderuit te komen, dus gewoon NIET doen.
Waardeloos
Net zoals eerdere berichten op dit forum 'opgelicht' door dit bedrijf. Mooie verkooppraatjes, maar niks waarmaken. Wij kunnen fluiten naar ons geld. Trap er niet in!
Prijskwaliteitverhouding beneden peil
Vorig jaar november (2014) is er een vertegenwoordiger geweest van Traverse Adviesgroep. Volgens hem waren er binnen ons bedrijf veel subsidies te behalen en hij adviseerde ons dan ook om een subsidieonderzoek te doen. We moesten wel gelijk tekenen (beetje raar achteraf). Het onderzoek werd door Traverse uitgevoerd en de eerste aanvraag voor de subsidiering van project werd aangevraagd. Vanaf toen ging het bergafwaarts.
- Het rapport van het subsidieonderzoek liet lang op zich wachten.
- Toen het rapport kwam was de inhoud plak en knipwerk, waarbij een
groot deel rechtstreeks van het internet is te halen (Veel geld voor een
belabberd rapport).
- Vervolgens was door de overheid al richting Traverse aangegeven dat
de aanvraag voor de subsidie niet voldeed, maar dit werd twee weken
later aan ons bericht met het verzoek binnen twee weken te reageren.
- In afwachting van de subsidie voor ons eerste onderzoek het tweede
onderzoek ingediend.
Eindresultaat:
Twee afgewezen projectonderzoeken en een ondermaats rapport.
Conclusie:
- Mooi verkoop praatje maar weinig/geen resultaat. Zonde van je geld.
Trap er niet in!
Deze organisatie maakt een 'scan' die je zelf ook op internet kunt vinden. Voor de rest fungeren ze enkel als doorgeefluik. Ze zijn niet actief voor je bezig en dat zou je wel verwachten als ze ook 15% van de inkomsten opstrijken. Onze ervaring is dat we geld hebben betaald voor een scan die voor 95% uit kopieerwerk bestaat. En daarna hoor je niets meer van ze. En reageren ze niet op mails (terwijl ze die wel lezen). Wij zijn er klaar mee en toe aan een professionele organisatie. Dus geen Traverse adviesgroep meer voor ons. Dus trap er niet in. Zonde van de geinvesteerde tijd.
Schandalig
Ook wij hebben bijna 2800 euro betaald voor een subsidie onderzoek. Mijns inziens hadden ze van te voren al kunnen weten dat er geen subsidie te halen viel bij onze organisatie. Traverse heeft ons geadviseerd dit wel te doen vervolgens ruim 4 maanden moeten wachten op ons rapport waar in 2 regels werd uitgelegd dat we geen subsidie kregen voor de rest kregen we een standaard rapport die je met een beetje goed speurwerk gratis van internet kan downloaden. Als je daarna vraagt om een verklaring is niemand te bereiken. Verschrikkelijke organisatie!!