Bedrijfsgegevens

2. Bouwmaterialen marktplaats
  3. Bouwmaterialen leverancier
  4. Bouwmateriaal groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Trebutikken.no har Norges største nettutvalg av treplater, kappet etter målene du trenger. Vi tilbyr MDF-plater i ulike farger, de populære OSB-platene, sponplater og mange andre typer, alle tilpasset dine spesifikke mål. Det kan være utfordrende å finne en liten MDF-plate til for eksempel en reol, og man må ofte kjøpe en hel plate i butikken. Hos Trebutikken.no kan du enkelt bestille akkurat den størrelsen du trenger. Bestillingsprosessen er enkel: Velg produktet, tykkelsen og oppgi dine mål. Du får en pris med det samme og kan legge varen i handlekurven. Levering skjer innen 4–10 dager. I tillegg tilbyr vi trekasser, vindusbunnstykker, bunnplater til tilhengere og et bredt utvalg tilbehør som maling, olje, lakk og trepropper. Våre produkter er av høy kvalitet og skreddersys etter dine behov.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette var meget skuffende opplevels

Dette var meget skuffende opplevelse! Kjøpte 6 hyllebeslag som dessverre ikke passet. Tok kontakt med trebutikken for retur. Fikk svar at de har ikke noen returordning. Måtte betale selve returen til Danmark på 228,-. Tilbakebetaling skal komme i etterkant blir det lovet…!

31 juli 2025

Takk for din anmeldelse,

Vi er lei oss for å høre at du har hatt en skuffende opplevelse – det er på ingen måte slik vi ønsker at våre kunder skal føle det. Vi forstår godt at det kan være frustrerende når et produkt ikke passer, og man ønsker å returnere det.

Som vi også opplyste ved henvendelse, har vi dessverre ingen returordning, og i henhold til gjeldende regelverk er det kunden som selv står for returfrakten ved angrerett eller feilkjøp.

Vi beklager ulempen dette har medført, og vi håper tilbakebetalingen går som lovet – ta gjerne kontakt igjen hvis noe skulle være uklart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin bordplate

Platen er fin og passer godt til understellet (det ble et rundt bord). Prisen var ok og leveringen gikk greit.

4 december 2024

Takk for din anmeldelse,

Så hyggelig å høre at bordplaten passer godt til understellet, og at du er fornøyd med både pris og levering. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!

Gi oss gjerne beskjed hvis du trenger hjelp til fremtidige kjøp eller har annen feedback.

Luftslott eller ?

Besøkte firma adressen i håp om at noen var der.
Det fantes ikke. Ingen på adressen hadde hørt om selskapet

24 maart 2023

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager eventuelle misforståelser rundt vår adresse. Vår virksomhet holder til i Danmark, og i Norge har vi kun en postboks for korrespondanse. Vi har dessverre ingen fysisk adresse i Norge som er bemannet, og vi forstår at dette kan ha skapt forvirring.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger ytterligere oppklaring. Vi setter pris på all tilbakemelding og ønsker å hjelpe på best mulig måte.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2stars

Just received order from Trebutikken,
( vindukarm) definitely disappointed, just a front side is covered with film, while the other sides are without.
Not worth it.

5 oktober 2022

Hold unna

Hold unna, svindel! Alltid sjekk prisene hos andre aktører. Hos Trebutikken betaler du 10 ganger normal pris.

15 augustus 2021

Ekstremt overpriset

Trebutikken.no er ekstremt overpriset. En 16mm MDF-plate i standard størrelse 1220x2440 koster i skrivende stund 3.606,26 - i motsetning til 495,- på Coop Bygg.

Faktisk koster 600x600 MDF i tykkelsen 16mm 673,99,-

Mange byggvarehus kapper opp plater på de mål du måtte ønske, ofte gratis. Eksempelvis Maxbo Sinsen.

Når man googler trebutikken står det at de følgende:

"Trebutikken.no selger sponplater, kryssfiner, OSB-plater skåret etter mål. Flere tykkelser og design på lager. SPAR 20-30% i forhold til butikkene. Rask levering!" (Dette har de lagt inn selv i HTML-koden på deres webside).

Ser også de skriver følgende i vilkårene at de er etablert i 2007. Om man søker opp organisasjonsnummeret ble det startet i slutten av 2018. Det står forøvrig 1999 ved siden av logoen. Ikke lett å vite hva som er sant.

4 oktober 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.