Bestel hier niet! In augustus de flessenverwarmer besteld inclusief adapter. Adapter is nooit meegestuurd. Heel vaak de klantenservice proberen te bereiken, telkens geen contact. Opnieuw een adapter o... Toon meer
Wij zijn een jong bedrijf die zich bezighoud met het verkopen van super handige baby artikelen zoals onze draagbare flessenwarmer. Onze draagbare flessenwarmer is een handig hulpmiddel voor ouders die veel onderweg zijn. Hiermee kan melk voor je baby snel en eenvoudig worden opgewarmd, zelfs als u niet thuis bent. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen, zorgt voor gemoedsrust en zorgt ervoor dat er altijd aan de voedingsbehoeften van de baby wordt voldaan, vooral tijdens de nachtelijke voedingen. Een must-have voor drukke ouders.
Fluitekamp 49, 3828WD, Amersfoort, Nederland
- 0611182707
- trendosa033@gmail.com
- trendosa.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestel hier niet
Bestel hier niet! Slechte communicatie en service! Ik heb vorige week een bestelling van meer dan 400 euro gedaan en betaald wat de volgende dag verstuurd zou worden. Ik heb nog steeds niks vernomen geen track & trace geen product niks. Ik probeer al vanaf zondag via instagram contact te krijgen om te weten hoe het met de bestelling zit. En krijg nul reactie terwijl ik jullie vaak zat online zie, die 24/7 klantenservice is dus grote onzin! Oplichters
Oplichters!
Één maand geleden een bestelling geplaatst en tot op heden niks ontvangen. Ook niks te traceren via de track en trace. Al een paar keer een email verstuurd maar helemaal geen reactie ontvangen. Zou hier niet bestellen, zijn gewoon oplichters.
Geen pakket tracé track en geen mails…
Geen pakket tracé track en geen mails terug beantwoorden.
Geld terug kan ik gewoon vergeten.
Bestelling niet ontvangen
Heb een maand geleden een bestelling geplaatst en tot op vandaag nog steeds niets ontvangen. Ook al 2 mails gestuurd zonder enige antwoord, kan het ook niet traceren dus ben waarschijnlijk jammer genoeg mijn geld kwijt en had dit echt graag gehad. Slechte service en ik raad dit zeker niet aan.
Zou niemand aanraden heel slecht en ze…
Zou niemand aanraden heel slecht en ze zijn Fraude
Oplichters
In november iets besteld voor ons kleinkind tot op heden niks ontvangen.
Al verschillende emails gestuurd maar krijg nooit reactie
Oplichters
Heb op 6 oktober een bestelling gedaan 2126. Heb al meerdere keren contact gezocht. Wil hier mijn geld van terug.Krijg geen respons. Ga ook aangifte hier van doen. Wat een but bedrijf om zo mensen op te lichten. Bestel hier nooit iets mensen zoals je in de reviews ziet je ontvangt niets of niet compleet of kapot en krijgt er geen contact mee.
Geweldig bedrijf met een uitstekende…
Geweldig bedrijf met een uitstekende reputatie! Ze hebben me vanaf het begin goed geadviseerd en ik heb enorm veel vertrouwen in hun expertise. De kwaliteit van hun service is van topniveau en ik zou ze zonder twijfel aanraden aan anderen
Een.
Een van de beste bedrijven waar ik ooit mee heb gewerkt! Hun professionaliteit en aandacht voor detail zijn ongeëvenaard. Het hele proces verliep soepel en zonder problemen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij, zoek niet verder
Super tevreden met mijn ervaring
Super tevreden met mijn ervaring! De communicatie was duidelijk, het proces was eenvoudig en ze gingen boven verwachting om mijn wensen te vervullen. Dit bedrijf begrijpt echt hoe je klanten gelukkig maakt. Ik ben meer dan tevreden en zal zeker terugkomen.
Ik ben al jaren klant en ben elke keer…
Ik ben al jaren klant en ben elke keer weer onder de indruk van de kwaliteit van hun dienstverlening. Niet alleen bieden ze uitstekende producten aan, maar de klantenservice is altijd vriendelijk en bereid om te helpen. Echt een topbedrijf waar ik graag terugkom!
Fantastische service
Fantastische service! Het team was ontzettend professioneel en behulpzaam vanaf het begin. Alles verliep vlot en volgens afspraak. Het is zeldzaam om tegenwoordig een bedrijf te vinden dat echt luistert naar de behoeften van de klant en dat hebben ze perfect gedaan. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!
Probeer al 2 weken contact te krijgen…
Probeer al 2 weken contact te krijgen over de vorderingen van de bestelling 2111 2113 maar krijg geen reactie dus geld kwijt ???
Koop hier nooit wat
Koop hier nooit wat, als je retour stuur kan je naar je geld fluiten, ze blokkeren je overal op zodat je geen contact meer kan opnemen
Ik heb in mei besteld en ben nu nog het…
Ik heb in mei besteld en ben nu nog het wachten op reactie en pakketje. Bestelnummer 2079. Ik wil annuleren maar denk dat ik een sponsor ben geworden en mijn geld volledig kwijt ben
Slecht
Geen reactie van de klantenservice. In januari al gemaild, zit nogsteeds te wachten.
4 weken geleden besteld geen product…
4 weken geleden besteld en nog steeds geen product ontvangen. Ik krijg ook geen contact met het bedrijf. BESTEL HIER NIET!!! Naar je geld kan je fluiten.
07-04 geen levering en geen reactie
07-04 een flessenwarmer besteld, vandaag 8 mei nog niks ontvangen. Meerdere mails en berichten verstuurd maar geen enkele reactie.
Reageren is t minste wat je kan doen, mijn advies bestel hier niet.
Een stelletje oplichters zijn het
Een stelletje oplichters zijn het, bestel hier nooit wat, geen bestelling gehad en geld kan je naar fluiten
Betaald en niets ontvangen
Betaald en niets ontvangen. EUR 200 kwijt en ze bedreigen ook nog. Bestel niet bij deze website. Trendosatools.nl