Webshop werkt niet goed. Gegevens 3x ingevoerd en blijf foutmelding krijgen dat het niet compleet is waardoor ik niet kan afrekenen. Ik ga wel ergens anders heen
Vervangend scherm voor mijn Iphone 5S besteld met voor gemonteerde kabels. Telefoon deed het verder nog prima, zonde om weg te gooien. Prima scherm voor die prijs. Alle tools en zelfs een screen prote... Toon meer
Ik heb weken geleden een bestelling geplaatst. Bevestiging en factuur ontvangen, artikel nooit verzonden. Reageren niet op email, WhatsApp telefoonnummer werkt niet, contactformulier op de site werk... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TrendParts.nl ✓Scherpe prijzen ✓Gratis verzending ✓ Groot aanbod ✓ Snel geleverd ✓ Veilig betalen. Het complete aanbod onderdelen en accessoires voor
Nederland
- trendparts.nl
Mensen keken ook naar
Hoop beloven, maar niet leveren
Via Bol.com go pro onderdeel besteld. Verkeerde geleverd en vervolgens ontstaat er een lange chat/mailwisseling waarin 3 keer wordt beloofd het juiste op te sturen....ik wacht nog steeds en ik verwacht niets meer...
Snap niet hoe zo'n bedrijf bestaansrecht heeft...
Webshop werkt niet goed
Niet geleverd artikel. Bij Trentparts een Selfie stick besteld…
Bij Trentparts een Selfie stick besteld die dezelfde dag geleverd zou worden. Niet dus. Na twee dagen wachten maar een mail gestuurd. Wonder boven wonder kreeg ik wel vrij snel een reactie. Blijkt er iets mis te zijn gegaan en zou het geld teruggestort worden. Teuruggemaild dat ik toch liever het product wilde. Kreeg een mail terug dat het niet mogelijk was omdat nu ineens de website offline is. Daar kun je dus gewoon nog inkomen en bestellen. Daar we het niet zo vetrouwden hebben we het adres opgezocht. Dit bleek een gewoon huisadres midden in Amsterdam te zijn. Dit geeft dus wel te denken. Nu maar hopen dat het geld teruggestort wordt. Nu was dit een klein bedrag maar veel mensen klagen er al over dat er niet of pas na weken geleverd wordt.
Ik heb lang moeten wachten op mijn…
Ik heb lang moeten wachten op mijn bestelling maar uiteindelijk wel ontvangen. Ze hebben het ruimschoots goed gemaakt intussen. Er zat zelf een gratis kabel bij als verontschuldiging. Leuk
Ik had op bol.com iets besteld wat van…
Ik had op bol.com iets besteld wat van trendparts komt maar het pakketje kwam niet aan dus ik had een mail gestuurd en hierop antwoordde ze dat ik mijn geld terug kreeg en het product gratis zou krijgen
T.teG Trendparts ziet het anders
Horlogebandje besteld bij Bol en Trendparts.
Werkwijze is: Eerst betalen en daarna niet leveren.
Na constatering met Bol dat levering niet zou plaatsvinden levering geannuleerd.

Keurige nalevering door TrendParts
De bestelling was na een aantal weken nog niet binnen. Wel een mail gekregen dat het aan de bezorger was geleverd maar geen mail dat het bij ons afgeleverd was. Na contact met TrendParts, zonder vragen, binnen 3 werkdagen bezorgd. Klasse geregeld door TrendParts.
Bestelling via Bol.com bij Trendparts
Bestelling geplaatst via Bol.com voor mijn bedrijf. BTWfactuur opgevraagd, meerdere keren, maar die krijg ik maar niet. Via klantenservice van Bol.com word ik ook van het kastje naar de muur gestuurd. Telefonisch is Trendparts ook niet bereikbaar. Ik kan de betaling niet laten uitvoeren door het ontbreken van de BTW factuur en heb nu een laatste herinnering ontvangen van Bol.com
Wij bestellen heel veel, maar NOOIT meer iets dat door Trendparts verkocht wordt!!!
Inmiddels een reactie gehad. Men had het niet goed doorgezet.... Tja, dat kan één keer gebeuren, maar niet meerdere keren. Dan klopt er iets niet bij je administratie. Uiteindelijk wel naar tevredenheid afgehandeld, maar jammer dat dat nu ineens wel kan, dat er wel een reactie komt vanuit Trendparts na een review op Trustpilot. Verzoek om dit te verwijderen negeer ik daarom ook, ik heb een aanpassing gedaan, hoe dit is opgepakt. Daarom van 1 naar 3 sterren.
FitBit bandje Na wat mailverkeer over en weer toch…
Na wat mailverkeer over en weer toch bestelde horlogebandje ontvangen , let wel GRATIS !! Via bol.com geld terug ontvangen i.v.m. leveringsproblemen bestelde artikel . Door Trendparts alsnog als service geleverd.
redelijke service
Via bol.com een horlogebandje besteld, verkeerde kleur ontvangen dus geretourneerd. Negatief review geplaats, daarna ontving ik al snel een email. Ik kreeg kosteloos alsnog het juiste bandje toegestuurd, maar of ik dan instemde met verwijderen negatieve review. Vond ik een prima oplossing. Negatieve review verwijderd, maar bandje nooit ontvangen. Als je dan je klanten om wilt kopen voor alleen maar positieve reviews moet je wel je afspraken nakomen.
Inmiddels alsnog kosteloos het juiste bandje ontvangen, dus wel opgelost, maar heeft lang geduurd.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Dank!
Bestelling en compensatie niet geleverd
Bijna 2 weken geleden een horlogeband garmin venu besteld. Na diverse keren contact te hebben met verkoper, werd mij toegezegt directe levering en als compensatie 35% korting. Nu 6 dagen later heb ik nog steeds geen bandje en geen compensatie terug betaald gekregen!
**Na deze review geplaatst te hebben, kreeg ik direct een reactie! Mijn bestelling werd volledig terugbetaald en kreeg een extra horlogebandje opgestuurd.
Een goede oplossing dus! Het bedrijf wil graag dat ik het review verwijder, maar pas het liever aan, zodat het duidelijkheid geeft aan de koper en het verkoper. Dus van 1 ster ben ik nu naar 4 sterren gegaan!
Artikel niet ontvangen, geen reacties, onbereikbaar
Ik heb weken geleden een bestelling geplaatst. Bevestiging en factuur ontvangen, artikel nooit verzonden. Reageren niet op email, WhatsApp telefoonnummer werkt niet, contactformulier op de site werkt ook niet.
Update: direct reactie ontvangen na deze review. Geld wordt teruggestort en artikel alsnog gratis opgestuurd. Erg jammer dat het zo moet maar het is nu wel opgelost dus review is aangepast en 1 ster erbij voor de reactie.
Langzame levering
Erg lange levertijden, diverse malen bestelling kwijt. alsnog na ca. 2weken
kosteloos nagezonden onder voorwaarde dat recensie zou worden verwijderd/aangepast. Bij deze dus aangepaste recensie.
Artikelen prima levering minder.
Meedenkend en probleemoplossend
Ik heb een oplader voor mijn Fitbit besteld. Ging niet zoals gepland maar via e-mail hebben wij de probleem opgelost.

Antwoord van Trendparts
Levering en communicatie dik onvoldoende
Slechte levering. Er wordt gezegd dat een artikel de volgende dag in huis, maar helaas moest ik er 3 dagen langer op wachten. Voldoet hiermee dus niet aan de verwachting.
Via de mail contact gezocht en de enige reactie is of ik de briefpost van vandaag al even heb gekeken. Daar is het van hun kant bij gebleven. Product was verder in orde, maar levering en communicatie zijn dik onvoldoende.
Toevoeging:
Er is contact mij opgenomen dat ik mijn geld terugkrijg, wat ik netjes vind. Daarbij alleen wel de vraag of ik mijn beoordeling wil verwijderen en dat de fout niet bij hen ligt. Daar heeft een besteller niks aan als wordt beloofd dat je product er de volgende dag is en dit niet waargemaakt kan worden door wie dan ook in de keten. En ze sturen de mail met die vraag om verwijdering ook 3 keer binnen 48 uur.

Top bedrijf👍👍👍👍
Afspraak niet nagekomen en toch tevreden: communicatie!
Trendparts claimt in alle mail-uitingen 'partner' van bol.com te zijn. Dan klinkt het wat mij betreft erg betrouwbaar en vertrouwd. Bij een te bestellen artikel staat: "Vandaag besteld, over 2 dagen bezorgd". Dat roept verwachtingen op. De verwachtingen zijn niet nagekomen. Via mail intensief gekeken "Wat kan wel". In contact (en ook niet altijd makkelijk) toch samen tot een oplossing gekomen. Het hoeft niet altijd een sprookje te zijn om een goed verhaal te hebben. Soms is de oplossing niet voor de hand liggend. Daar horen ook "oef da's niet handig' en ook excuses bij. Trendparts blijft kijken naar wat werkbaar is. Da's fijn.
Geweldige service
Wat een service! Telefoonhoesje met plaats voor betaalpassen ed en plek voor je kleingeld met rits half jaar geleden gekocht. Nu gaat hoesje mobiele telefoon stuk. Deze is magnetisch bevestigd aan telefoonhoes. Stuur een mail. Krijg binnen paar minuten al antwoord. Volgende dag ligt er een complete nieuwe hoes op de mat. Dus niet alleen gedeelte waar het mobiel inzit, maar alles. Heel blij met deze service!
Foutje
Er was een foutje met de levering. Nadat ik een klacht had ingestuurd was het de volgende dag binnen. Heb vanwege het misverstand een gratis kabel en screenprotectors gekregen.