1. Sieradenwinkel
  2. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Trendy Jewels biedt u sieradenmerken zoals Pandora, Bacio, K-Swiss Timewear, SimStars, Alengio enz. Shoppen bij Trendy-Jewels staat voor gemak, eenvoud, snelheid, voor een altijd scherpe prijs!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Pandora bedel niet ontvangen, geen contact te krijgen

In het weekend van 1 mei een Pandora bedel voor moederdag besteld. Tot op heden niets ontvangen, geen bestel bevestiging, geen reactie op de e-mail en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Dus naast dat we het niet hebben ontvangen, ook geen cadeau voor moederdag. Graag een reactie Trend Jewels anders worden er verdere stappen genomen. Bestelnummer 50747 1030000608029596. Gaat om een Pandora bedel met carneool steen.

22 mei 2022

Bedel ontvangen!

Ik was, op basis van de eerdere reviews hier, bang dat ik m’n bestelde en reeds betaalde bedel niet zou krijgen, maar hij kwam gewoon. Weliswaar pas na 2 weken en zonder antwoord op m’n mail, maar toch, hij kwam, netjes verpakt en alles. Heel blij mee!!

30 juni 2021

Zelf 1 ster is teveel!

Zelf 1 ster is teveel!! Bestelling na 1 maand nog steeds niet ontvangen. Reeds 4 mails gestuurd "0" reactie!! En dan schrijven ze op de site Mail gerust als je nog vragen heb! Oplichters!

18 november 2020

Slechte levering en service

Zit nu 2 weken op de bestelling te wachten.
10x gebeld, maar steeds voicemail. Wordt ook niet teruggebeld.
Ook mail gestuurd, geen reactie.

Hoop nu maar dat ik mijn geld terug kan krijgen.

4 maart 2019

Zeer slecht

Vorige week een Pandora bedel besteld. Helaas nog niets binnen. Mail gestuurd geen reactie. 10x gebeld en ook telefonisch niet bereikbaar en geen voicemail. Netjes 12 november een track en trace site gehad van postnl. Alleen bij postnl is het pakketje niet en word mijn bezorgdatum gewoon iedere dag vooruit geschoven. Geen service!!!!! Nu maar hopen dat ik ooit m'n geld terug kan krijgen

17 november 2015

Snelle levering en goede service!

Ik heb nu tweemaal een bestelling gedaan en moet zeggen dat de levering supersnel is. Er was een foutje gemaakt in de bestelling maar na mijn telefoontje werd de fout direct hersteld. De service is goed en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Ik kan iedereen aanraden om bij Trendy Jewels te kopen mede omdat ze hele goede aanbiedingen hebben en de bedels goedkoper zijn dan bij de Pandora dealers.

9 juni 2015

Snelle levering en goed verpakt!

Eerste keer mijn Pandora bedels online bestelt omdat onze plaatselijke juwelier geen Pandora meer heeft. Deze shop had de beste deal dus hier gekocht. Ik had de bedels volgende dag in huis. Alles netjes verpakt in Pandora verpakking. Hier zal ik nu vaker bestellen.

1 mei 2015

dramatische service

Op de site staat bijnhet bestelde product: levertijd 1-2 werdagen.

Uiteindelijke levertijd bedraagt 2 weken.
Ik heb in eerste instantie gemaild naar de status van de bestelling, maar nooit een reactie ontvangen. Vervolgens heb ik gebeld maar er werd niet opgenomen. Voivemail ingesproken met vriendelijk verzoek of ze terug wilde bellen. Dit is nooit gebeurd.

Ze komen hun beweringen van levertijd niet na en nemen niet de moeite vragen van klanten te beantwoorden. Ik zal deze site dan ook nooit meer gebruiken.

22 april 2015
Logo Trendy Jewels

Antwoord van Trendy Jewels

Hallo Maik Selten,

Wij vinden het erg spijtig dat het zo is gelopen!

Wij hebben ook nog even teruggekoppeld naar onze helpdesk m.b.t. het niet antwoorden van de mail, want dit zou niet mogen. Zij hebben alleen laten weten u wel netjes een mail terug gestuurd te hebben. In deze mail geven zij ook uitleg waarom het versturen van de bestelling iets langer heeft geduurd.

Wij doen nog steeds ons uiterste best om de levertijd na te komen en vragen van klanten netjes te beantwoorden.

Uw Trendy-Jewels Team