Leuke kleding voor iedereen 🤗 parfums, huidverzorging, accessoires etc... Ontzettend lieve dames, leuke lives op Tiktok... Pakketje mag blijven logeren, ideaal om aan meerdere lives deel te nemen... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Damesmodewinkel

Trendzilla is hier voor alle trendzetters! Shop nu trendy kleding, accessoires of de fijnste verzorgingsproducten via de webshop of kom kijken in 1 van onze live's

4,6

Uitstekend

Toppers

De dames hebben echt hart voor wat ze doen en neerzetten, sinds een paar maand lid van de trendzilla community en voelde me vanaf dag 1 al helemaal welkom 🩷 super leuke items, trendy en uniek en altijd voor een amazing prijs. Super community 🥰

17 april 2026

Leuke webshop met een topteam 🩷

Leuke kleding voor iedereen 🤗 parfums, huidverzorging, accessoires etc...
Ontzettend lieve dames, leuke lives op Tiktok...
Pakketje mag blijven logeren, ideaal om aan meerdere lives deel te nemen en kleding etc toe te voegen! Bespaar je op je verzendkosten!
Goede klantenservice, snel contact..

16 april 2026

Altijd zulke leuke lives vriendelijke…

Altijd zulke leuke lives vriendelijke dames onder elkaar! Wanneer je besteld vaak de volgende dag al verzonden. Kan niet anders zeggen dan top service ! Zo trots op jullie wat jullie zo goed bereikt hebben samen ♥️

De leukste kleding

De leukste kleding, schoenen, accessoires etc. Voor weinig geld, leuk shoppen bij de leukste, liefste dames. Goede service! Pakketjes mogen ook logeren, wat ideaal is. Zo bespaar je verzendkosten. Ga zo door toppers!

Zeker 5 sterren waard voor de toppers

Zeker 5 sterren waard voor deze toppers! Altijd super gezellig de live en iedereen word super ontvangen 1 team 1 taak, Als je nou wel of niet koopt altijd welkom!🥰 Zeker een aanrader je word altijd goed geholpen en zijn ook altijd eerlijk! Zowel door Steph en Janny als door de klantenservice Mies! Kan hier nog een heel verhaal neer zetten maar check een keer in de live of straks op de webshop en ervaar zelf!🩷

16 april 2026

De webshop voor trendzettende gezinnen..

Als je op zoek bent naar een webshop en tiktok bedrijf met de mooiste items voor het hele gezin, de beste klantenservice en hardwerkende dames dan ben je hier aan het juiste adres.
De leukste kleding voor het hele gezin, speelgoed, parfum, accessoires komt er voorbij.
Hardwerkende en lieve dames die ook op tiktok een hele warme community hebben opgebouwd, echte toppers 🩷🩷

16 april 2025

Trendzilla = shoppen met een glimlach

De leukste items shop je zonder twijfel bij Trendzilla! 🛍️
Of je nu jong of ouder bent, er is altijd wel iets dat bij je past de collectie is super divers en stijlvol.
Wat het echt bijzonder maakt, zijn de dames achter Trendzilla. Ze zijn ontzettend behulpzaam, nemen de tijd voor je en denken echt met je mee. Je voelt je als klant echt gehoord en geholpen.
Kortom: dé plek om je kleding te bestellen. Absolute aanrader! 💖

Super dames

Zeeeeeeer te vrede over de kleding reuk verzorging schoenen enz super toffe dames die live zijn en verzending meiden niet vergeten zeker is gaan kijken is de moeite waard bedankt steph janny mies om elke keer klaar te staan met veel liefde en plezier groetjes louisa

20 april 2025

Super webshop! 😍

Een geweldige webshop met het allerleukste en liefste team van heel TikTok! 😍
En niet geheel onbelangrijk, altijd de nieuwste trends kleding, goede kwaliteit en leuke prijzen! 🤗
En dan hebben we het nog niet een over de service gehad, daar kan menig webshop/winkel nog iets van leren. 😀
Dus gewoon tlop! ❤️