Jeg bestilte en trimmer, da jeg havde prøvet min partners tidligere og synes den var god (han havde to,så jeg brugte ikke den til det intime), den var super god til mit sidecut. D... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Toon meer
Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Toon meer
Fuldstændig fænomenal oplevelse med Trimmeriet. Jeg købte deres greenkeeper tilbage i 2023 og har været enormt glad for den. Produktet virker til UG og har nemt at have med at gøre. Den begynd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!
dzdz
dzdz

Contactgegevens
Ved Klædebo 12, 2970, Hørsholm, Denemarken
- info@trimmeriet.dk
- trimmeriet.dk
Nem hjemmeside og hurtig forsendelse
Jeg bestilte en trimmer
Da jeg modtager den klipper den slet ikke mit hår. Jeg kontakter dem og får kontakt med deres AI og sender video som den beder om. Jeg prøvede herefter på mine pubes, hvor den heller ikke virker.
Jeg modtager så denne besked:
"Hej Camilla
Har du prøvet at udskifte trimmerhovedet? vi oplever desværre nogen gange fejl på det påsatte trimmerhoved ved modtagelse :)
Rigtig god dag
Sophia"
Så det forventes simpelthen at jeg skal købe et nyt trimmerhoved og risikere at bare bruge flere penge på et produkt som ikke virker?
Jeg har skrevet dette til Sophia, at jeg forventede at de sendte et nyt gratis, når de åbenbart har fået flere henvendelser på at det ikke virker eller at jeg fik mine penge retur.
- Herefter stoppede kontakten. Jeg bliver dog konstant spammet med deres mails.
Elendigt produkt og elendig kundeservice! Kan ikke anbefales.
Fuldstændig fænomenal oplevelse med…
Den begyndte dog her, primo 2026, ikke at ville oplade længere. Derfor skrev jeg til dem og hørte om de kunne give en god pris på en ny maskine (som goodwill til tidligere kunder), da opladeren ikke fejlede noget.
Jeg fik hurtigt og professionelt svar fra Sophia, som noterede mig om at garantien var udløbet, men at hun lige vil kigge på det. Hun vendte så retur og sagde at hun var i sit gavmilde hjørne, og sendte så en hel ny maskine, inkl. oplader og det hele U/B.
Se det er kundeservice på et ekstraordinært højt niveau, når jeg nu allerede givet udtryk for at jeg gerne vil købe en ny. :-)
6 ud af 5 stjerner herfra - både på produkt og kundeservice!
Rigtig fint produkt og en ekstra…
Rigtig fint produkt og en ekstra ordinær god kundeservice. Sophia hjalp mig med min udfordring og det gik både hurtigt og let 👍🏻
Hurtig og effektiv kundeservice
Hurtig og effektiv kundeservice
Jeg henvendte mig skriftligt søndag om et defekt produkt. Fik et fornuftigt maskinsvar med det samme, og mandag morgen besked fra kundeservice om at de havde set min besked, og løst mit problem.
Ny trimmer
Min gamle maskine gik i stykker og kundeservice var søde til at sende en ny selvom det var et stykke tid siden jeg havde købt den første
Fremragende kundeservice!
Fremragende kundeservice!
Har været rigtig glad for Greenkeeper trimmer, men fik problemer med at den mistede batteri alt for hurtig. Skrev til kundeservice som reagerede hurtigt og efter at have gennemgået en tilsendt video sendte os en ny trimmer. Det er super service!
Jeg har været i kontakt med Sophia
Jeg har været i kontakt med Sophia
Hun var venlig og hjælp mig på ingen tid
Giver hende 5 stjerner
Fedt produkt
Fedt produkt, super barbering, på alle måder gennemført, letbetjent og luksus for alle pengene 💪
Kundeservice i top!
Min maskine begyndte pludselig at sige en meget høj lyd ved brug. Jeg skrev til kundeservice og fik fat i Sophia, som hurtigt løste problemet ved at sende mig en ny maskine.
Super god kundeservice af Sophia
Super god kundeservice af Sophia, havde problemer med opladning af trimmeren og fik fluks sendt en ny trimmer. Meget venlig og personlig service. TAK
Jeg synes det er en fremragende…
Jeg synes det er en fremragende maskine, og da jeg så fik et pludseligt problem med maskinen fik jeg fat i Sophia fra kundeservice og hjalp mig igennem det hele og fik læst problemet hurtigt 😊
Fantastisk kundeservice.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Jeg oplevede et problem med min trimmer, som pludselig mistede strøm, og hvor hovedet var gået fra hinanden. Hele forløbet blev håndteret super professionelt og hurtigt.
En særlig stor tak til Sophia, som var enormt hjælpsom, imødekommende og løsningsorienteret hele vejen igennem. Kommunikationen var klar, venlig og effektiv, og jeg følte mig virkelig godt behandlet som kunde.
Det er sjældent, man oplever så god kundeservice i dag. Kæmpe anbefaling herfra.
God og hurtig kundeservice
Min trimmer tabte efter 1 år sin styrke. Jeg skrev til Trimmeriet hvor Spohia hurtigt svarede retur. Send lige et par billeder evt. en video så kigger jeg på det. Dagen efter modtog jeg mail fra Sophia. Det ser ikke så godt ud. Vi sender dig en ny.
Ikke så meget snak. God og hurtigt kundeservice
Jeg har fået sådan en g3 trimmer i…
Jeg har fået sådan en g3 trimmer i gave, og den virker til at være i rigtigt god kvalitet,og god størrelse, mit problem er at under en forsigtig babering af nedre regioner, der klippede den i huden 2 gange, trods jeg fulgte vejliedning, som er det samme som sund fornuft, skiftede kun til denne trimmer pga af den gode omtale på internettet, men vender desværre tilbage til min gamle, super fedt produkt, men for MIG virker den ikke efter hensigten
Jeg har lige bestilt igen
Jeg har lige bestilt igen, efter 3 år (glemte den i badet og tabte den en del) men den holdte 3 år. Den har fået nicket mig få gange men det er intet. (Jeg fandt den via min kæreste)
Den gang bestilte jeg pakke (som jeg har nu) med to extra blade, og som sagdt… det hele holdte 3 år, og min kæreste har også brugt den
Lees meer over geverifieerde reviews.