Een grote ellende. de spellen gaan goed, maar zodra je uitbetalen kiest, dan ontstaat er een enorme ellende. allemaal moeilijke bankbestanden moet je uploaden en niets is goed genoeg totdat je je bank... Toon meer
werkt gwn heb 2 max win’s ook al gehad al die 1 ster reacties zijn van mensen die verdomd ongeduldig zijn bij het uitbetalen moet je er vanuit gaan dat het 3 werkdagen duurt (werkdagen) geen 3 dagen.... Toon meer
Wil geld 1000euro opnemen staat het al 4dagen op pending vraag ik aan de support waarom het zolang duurt zeggen ze dat ik het gecanceld heb terwijl er overduidelijk in mijn transactie geschiedenis nog... Toon meer
Grooste oplichters, je wordt niet uitbetaald, ze komen elke dag met iets nieuws kwa redenen dat je geld niet ken uitbetalen . Service is verot . Scammers mensen oppassen aub !!! Ik ga ze aanklagen b... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Niet gokken hier
Gok hier niet!
Ik had 10.000 gewonnen en niks van uitbetaald gekregen en ook niet binnen het termijn van 3 dagen! Ik heb het geld uiteindelijk maar op gespeeld en er ook verder niks mee gewonnen bij geen enkele gokkast! Ik heb er zo'n 1000 geprobeerd express op verschillende bedragen. Support kun je beter niet aanspreken. Ik heb wel een paar kleine bedragen ontvangen maar daar blijft het bij!
Niet gokken hier!!
Ik ga naar de rechter.
Grooste oplichters
Ik ga ze aanklagen bij de rechter !
Binnen 24 uur uitbetalen, rest is k...
Binnen 24 uur uitbetalen. Dat is goed. De rest is waardeloos. Met €1000.- 1 x bonus en dan krijg je €12.- of helemaal niks. Diep triest. Sta je bv op de €1000.- dan stop hij helemaal en gaat zonder pardon naar de nul. 40 spins en nog geen 1 euro aan prijs.
Good clear casino!