Tro-fast Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Bestilte 3 gode bøger, og det hele var en god oplevelse. Venlig hurtig kundeservice. En bog var I restordre, men der blev hurtigt skrevet omkring det, og vi fik aftalt hvad vi gjorde. Nu er alle... Toon meer

Tro-fast er et rigtig godt sted, at købe sine hundebøger samt aktiveringslegetøj til hunde. Forsendelsen var hurtigt fremme. Bogen som jeg bestilte- det gælder også de andre bøger som jeg har købt... Toon meer

Forlaget Trofast har gennem rigtig mange år haft det bedste udvalg af kvalitetsbøger på dansk om hunde, især er de oversatte bøger fra verdens bedste "hundepsykolog" Anders Halgren et hit hos os passi... Toon meer

En svensker God behandling, hurtig ekspedition men lidt overrasket over, at bogen var skrevet på svensk.

1. Boekenuitgever

Forlaget Tro-fast er et lille interessebaseret forlag, som har specialiseret sig i at udgive kvalitetslitteratur om hundes adfærd og psykologi - og om tro og livsstil. Forlaget har eksisteret siden 1999 og har henad vejen også udgivet bøger om andre emner. Desuden har vi afholdt en del kurser, konferencer og seminarer med vores forfattere, ofte i forbindelse med nyudgivelser. Vi går meget op i, at hunde aktiveres både fysisk, men især mentalt, hvorfor vi også forhandler udvalgte aktiveringslegetøj. Det er vigtigt for os, at alt hos Tro-fast har høj kvalitet, og at man behandler hinanden ordentligt, både mennesker og dyr. Tro-fast er trofast!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestilte 3 gode bøger

Nu er alle tre bøger på vej samlet for det er bedst for alle 😃

1 december 2025

Antwoord van Tro-fast

Tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse, også når vi som i denne situation har en bog i restordre. Rigtig god læselyst!

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Tidssvarende hundebøger i 1.klasses kvalitet, både hvad angår indhold og fysisk materiale.

10 september 2025

Antwoord van Tro-fast

Tusind tak for stjernerne og de smukke ord. De varmer.

Venlig og fin korrespondance

Venlig og fin korrespondance, og levering til tiden.
De leverede bøger var pakket så fint og beskyttende ind.
Så alt i alt en fin oplevelse.👍

2 september 2025

Antwoord van Tro-fast

Mange tak for de smukke ord og mange stjerner. De varmer.

Super service

Altid glad, imødekommende, venlig og god service. Kan kun sende mine bedste anbefalinger.

31 augustus 2025

Antwoord van Tro-fast

Mange tak for de smukke ord og stjernerne. Det varmer!

Et fantastisk forlag

Et fantastisk forlag - en beundringsværdig forlægger 🌹der brænder for at få budskaberne ud. Fin service og hurtig levering . . .

30 september 2024

Tusind tak for stjernerne og de søde ord. De varmer. Hilsen Dorte

Hurtig levering

Hurtig levering, fik mine bøger inden for et par dage.

2 juni 2024

Antwoord van Tro-fast

Mange tak for stjernerne og den positive feedback.

En ægte ildsjæl

En ægte ildsjæl, der gør et kæmpe arbejde for at udbrede viden, som giver større forståelse for dyr og vores samspil med dem. Service er i top, hurtig, venlig og på alle måder i orden.

24 mei 2024

Antwoord van Tro-fast

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den varmer mit hjerte!
Hilsen Dorte - Tro-fast

Bogen blev sendt som lovet

Bogen blev sendt - tog dog nogle dage, men måske var det juletravlhed hos DAO..

11 december 2023

Antwoord van Tro-fast

Tak for stjernerne, og ja, det må være Dao der har forsinket forsendelsen. Jeg modtog din bestilling d. 10/12 og ekspederede den d. 11/12. Venlig hilsen med ønsket om en rigtig god jul, Dorte