Jeg har skrevet til jer . Fint med forsendelse, men den crossbag jeg har købt virker ikke som læder, men, som et kunst materiale ?? Noget skuffet og remmen er revnet flere steder, ØV. Jeg er blevet... Toon meer
Først og fremmest, er Trois kundeservice langt over standard. Der blev svaret på alle mine spørgsmål, kyndig vejledt i både produkt, materiale valg, produktion, og meget mere. Selve produktet e... Toon meer
Fed taske (Saffiano læder dokumenttaske) - der er bare ikke plads til 14" bærbar (Thinkpad T480s) i det dedikerede rum til pc, hvilket er lidt irriterende, da der på hjemmesiden er oplyst plads til 13... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har skrevet til jer
Noget skuffet og remmen er revnet flere steder, ØV.
Jeg er blevet kontaktet af Trois Copenhagen, med en fin forklaring hvad Saffiano læder er : Kalvelæder der er voksbehandlet og præget i skindet. De vil også byttr remmen. men nu beholder jeg jeg taske og min rem, ting skal jo bruges og til sådan en pris vil jeg ikke gøre mere ud af det . Trois Copenhagen kan varmt anbefales.
Super venlig og behagelig service, hurtig levering og lækker taske. En klar anbefaling herfra
Hurtigt levering og meget god…
Hurtigt levering og meget god information hele vejen igemmen købet. Handler der igen
Virkelig lækre vare og super betjening
Flot taske og meget elegant :)
Fremragende produkt
Jeg har efterhånden købt 2 tasker hos Trois. De har en Fremragende betjening, hurtig levering og top kvalitet. Hvad kan man mere bruge
Fed taske (Saffiano læder…
Fed taske (Saffiano læder dokumenttaske) - der er bare ikke plads til 14" bærbar (Thinkpad T480s) i det dedikerede rum til pc, hvilket er lidt irriterende, da der på hjemmesiden er oplyst plads til 13-15" pc.

Antwoord van Kilo aps
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, super søde og direkte og hurtig kommunikation med levering inden for samme aften. Produktet er fin og høj kvalitet og lever op til min forventning.
Fantastisk oplevelse!
Selve produktet er lækker kvalitet - Super fedt med det røde for, og små detaljer.
Jeg købte en rygsæk, som var lidt større end forventet - men dette var blot et plus!
Alt i alt, kan det anbefales! 👍
Super god service og ekstremt hurtig…
Super god service og ekstremt hurtig levering.
Produkterne er gennemtænkte, og går ikke på kompromis når det kommer til features/funktionalitet, kvalitet og design.
De udstråler at der er kræset for design, kvalitet og dagligdags brug med passion, hvilket oftes ikke ses i design af denne kaliber, der ofte glemmer at det også skal være brugbart i hverdagen.
Jeg kan stærkt anbefale produkter fra Trois Copenhagen, og glæder mig til at se fremtidige kollektioner.
Rigtig fin kortholder i slangepræget…
Rigtig fin kortholder i slangepræget læder. Den kan også bruges af kvinder som sætter pris på god kavlitet.
Jeg bestilte til min adresse i Frankrig.
Jeg bestilte en Crossbody taske og den ankom i et lækkert og sikkert emballage. Den er vel-designet og godt sat sammen, den ser virkelig stilet ud og er af en utrolig god kvalitet. Taskens rummelighed er god, den flotte røde foring er dejligt blødt at røre ved. Jeg kan udentvivl anbefale produktet!
Bedste kvalitet til prisen
God kvalitet i et lækkert design!
Har købt en taske i Saffiano læder fra Trois Copenhagen. Super god kvalitet i et lækkert design hvor der er plads til alle mine ting.
Altid god service!
Worth it!
Købte en dokumenttaske med magnetlomme i saffiano læder, og den er så sindssyg lækker. Tankerne og personligheden bag denne er bestemt et køb værd. Super hurtig levering.
Purchased bag
Purchased bag. Shipment to Serbia. Excellent product! Very satisfied with quality of bag, highly recommend!
God kvalitet og smukt design
Elsker kvaliteten
Elsker kvaliteten og virkelig god service. Kan helt klart anbefalde Trois
Alle mænd burde eje en taske fra Troiscopenhagen
Lækre eksklusive tasker alle mænd burde eje! Kan helt klart anbefales og så er servicen i top!
Lees meer over geverifieerde reviews.