Gummidyr der virker Troutbite.dk er stedet hvor du køber alle dine Gummidyr til fiskeri Lucas som ejer hedder af denne webshop er troværdig og super hurtig til at levere dine Gummidyr og alle Gumm... Toon meer
Har bestilt to gange ved dem, og synes deres produkt er rigtig godt. Men her sidste ordre jeg har lagt hos dem, bestilte jeg hos dem så de kunne være her før weekenden, da de skrev "Bestil indenfor... Toon meer
jeg har bestilt 5 blink fra baidlab jeg bestilte Troutbite Leaf Baby blå/Hvid den er helt risset på den hvide side og en masse storte strejer jeg bestilte også 2 Troutbite Leaf Eyespot Sort/Gul dem h... Toon meer
Troutbite får bestemt 5⭐️ Herfra. Gummidyrene er udover at være blandt de absolut bedste fangende agn til put and take overhovedet.. også et produkt med hjertet på rette sted.. det er dansk, laves... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos baitlab.dk producere vi gummidyr til Put and take fiskeri! Vi har Danmarks største sortiment af gummidyr, i forskellige farver, størrelser og duft.
Hovedvejen 80, 8361, hasselager, Denemarken
- Info@baitlab.dk
- troutbite.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God service men savner lidt at man får…
God service men savner lidt at man får en tilbagemelding på at pakken er afsendt

Antwoord van Baitlab

Antwoord van Baitlab
Hej med jer
Hej med jer
Tak for hurtig levering, det lever op til forventningerne og er et fantastisk produkt for lystfisker
Det kan kun give 5 stjerner +++
Gummidyr der virker
Gummidyr der virker
Troutbite.dk er stedet hvor du køber alle dine Gummidyr til fiskeri
Lucas som ejer hedder af denne webshop er troværdig og super hurtig til at levere dine Gummidyr og alle Gummidyr er dansk produceret uden alle de giftige stoffer som andre Gummidyr
Hurtig levering, der er hvad man bestiller, rimelig pris, og så virker det man køber
Tak for god service
Altid god at handle med
Nemt og hurtigt
Altid super go service og rådgivning om…
Altid super go service og rådgivning om deres oplevelser og erfaringer og deres produkter og super hurtig levering
Mvh peter
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service! Jeg fik hurtig og effektiv hjælp over live chatten! Stor anbefaling herfra:)
De bedste gummidyr
De bedste gummi dyr er dansk. Og de kommer fra Troutbite.
Jeg har aldrig prøvet et så effektivt agn som med Troutbite!
- Jeg er personligt glad for at man kan “blande selv” og købe enkelt stk og man ikke skal købe en bøtte med større eller mindre antal
- Princippet med at man kan vælge på dagen hvilken duft der skal på det enkelte gummidyr er genial.
Det fiskes meget mere alsidigt end de fleste andre gummidyr, og giver næsten hug i hvert kast.
Jeg var ude og prøve dem igår og jeg har aldrig og jeg mener aldrig oplevet så mange fisk på krogen.
Jeg kommer nok ikke til at fiske med andet igen.
Troutbite får bestemt 5⭐️ Herfra.
Troutbite får bestemt 5⭐️ Herfra.
Gummidyrene er udover at være blandt de absolut bedste fangende agn til put and take overhovedet.. også et produkt med hjertet på rette sted.. det er dansk, laves efter de bedste opskrifter for både fiskere og fiskevand… De indeholder ikke alle de giftige stoffer som man ofte oplever på nogle udenlandske produkter, og tilmed genanvendes over 98% af restgummiet fra produktionen igen til nye gummidyr.
Alle produkter er gennemtestet inden de sendes ud på markedet, således vi fiskere altid får det ypperste produkt for enden af vores Line.. tilmed hurtige og effektive.
💪🎣
Gummidyrene fra Troutbite har det hele…
Gummidyrene fra Troutbite har det hele - og de kan i dén grad fange fisk..!!
De er 100% dansk produceret👍holdbarheden og farvekombinationerne er helt i top - og der er utrolig mange valgmuligheder, både mht. farvesammensætninger og dufte👌Man kan også vælge at købe gummidyrene "naturel" og købe de forskellige duftolier for sig, hvilket er et stort ➕ i min bog.
Troutbite er innovative og udvikler løbende nye modeller/produkter - Jeg havde dog min tvivl da "Jiggy Jumbo" kom på markedet, lige indtil jeg fik den testet og fik fisk i 4 kast - hvor fisken fuldstændig havde indhaleret gummidyret😱 - så ja, de virker også 😁
Deres ultra light line x8 har jeg også testet og må sige, at den er fantastisk og er nu en fast del af mine ul sæt op👏
Servicen er upåklagelig og har du spørgsmål så hjælper de dig også med det😉 samtidig med at leveringen af de forskellige produkter bare fungerer..!
Jeg kan kun give Troutbite mine allerbedste anbefalinger - kæmpe tommel op herfra...!!
Troutbite har helt klart de bedste…
Troutbite har helt klart de bedste produceret gummidyr på markedet både holdbarheden og følelsen af gummidyret er langt over normen når man tænker på andre mærker, plus det hele er produceret lige her i vores eget Danmark, hvad mere kan man ønske sig? 🇩🇰 Super produkt super service bliver ikke bedre 🇩🇰👍 5/5
Fantastisk kundeservice og rigtig gode…
Fantastisk kundeservice og rigtig gode produkter. Ville helt klart anbefale det.
Lees meer over geverifieerde reviews.