Scherpe prijs, mensen lijken tevreden over de kwaliteit, zelf toners voor HP nog niet geïnstalleerd. Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf. Er zat een foutje in de verzending, maar... Toon meer

prijs-kwaliteit-snel handelen-communicatie= Uitstekend Bestelling werd snel verzonden echter helaas met DPD. Kreeg mail uw pakket is bezorgd, niks ontvangen. contact met DPD, nog niks. Contact g... Toon meer

Koop tonercartridges voor laserprinters en inkjetprintercartridges met de beste kortingen. Vind de beste kortingen en uitstekende kwaliteit bij True Image NL.

4,3

Uitstekend

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super top service

Super top service! Snel levering! Aanrader!

Hoi Kate,

bedankt voor je positieve feedback. Wij blijven hard werken om onze producten en diensten te verbeteren. Wij kijken er oprecht naar uit om u de volgende keer in onze winkel te mogen verwelkomen. Voor alle printercartridges van het merk True Image geldt een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 2 jaar. Mocht u problemen ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice via +31853035327 of stuur een e-mail naar cs@trueimagetech.nl. Ons klantenserviceteam staat altijd voor u klaar. Uw 100% tevredenheid is ons doel!

True Image Klantenserviceteam

Bestel er niet!! Zijn oplichters!!!

Eigenlijk verdient het geen ene ster!
Ruim 2 weken geleden besteld er stosn duidelijk bij binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Geweldig dacht ik, want ik had het met spoed nodig. En het duurde en het duurde maar eer ik een bericht kreeg dat ik het pakketje kon volgen. Deed de trackingcode het niet! Ik een mail gestuurd en kreeg snel een reactie met een nieuwe trackingcode en een screenshot dat het eindelijk klaar was om naar het depot te gaan. Maar hij kwam niet verder dan daar.. weer gemaild, ze zouden een nieuwe opsturen en zou binnen 1 a 2 dagen een trackingcode krijgen nou niet dus. Weer gemaild en kreeg toen een trackingcode en het is verdorie nog niet binnen. Ik heb gemaild dat ik me geld terug wil maar daar reageren ze mooi niet op.

Echt wat een slecht bedrijf!!!!

6 april 2026

Hoi Angela,
Het spijt ons enorm dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met uw bestelling en onze service. Onze excuses voor de vertraging; dit kwam door een combinatie van sluiting van ons magazijn en vertragingen bij de logistieke dienstverlener, waardoor uw zending enkele dagen vertraging opliep. Volgens de logistieke gegevens is uw pakket enkele dagen geleden reeds succesvol afgeleverd. Daarnaast hebben wij direct gereageerd op uw verzoek tot terugbetaling, toen u dit bij ons indiende. Alle printercartridges van het merk True Image worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 2 jaar. Mocht u nog vragen of problemen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31853035327 of een e-mail sturen naar cs@trueimagetech.nl. Ons team staat klaar om u direct te helpen. Uw 100% tevredenheid is ons doel!

Inktpatronen

Het probleem is opgelost. Nu werken de inktpatronen wel.

Hoi Ilse Opsomer,
Het spijt ons zeer dat u een slechte ervaring met onze producten hebt gehad. Wij hebben herhaaldelijk geprobeerd om contact met u op te nemen op 31 maart en 1 april, maar hebben helaas geen reactie van u ontvangen. Mogelijk zijn onze berichten in uw spam- of prullenmap terechtgekomen, daarom vragen wij u vriendelijk om dit even te controleren.
Bedankt voor uw feedback. Hoe kunnen wij u verder helpen? Wij blijven hard werken om onze producten en diensten te verbeteren. Wij kijken er oprecht naar uit dat u onze winkel weer bezoekt. Alle printercartridges van het merk True Image worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 2 jaar. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31853035327 of een e-mail sturen naar cs@trueimagetech.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen. Uw 100% tevredenheid is ons doel!
Hartelijke groeten,True Image Klantenserviceteam

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Ik heb mijn bestelling op zondag geplaatst en maandag had ik het al in huis. De klantenservice reageert bovendien snel en adequaat op vragen. De kwaliteit van de cartridge is zeer goed en de service is dus top. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen!

Hoi Derris,

True Image Klantenserviceteam

20-1-2026 laserjet cartridges besteld…

20-1-2026 laserjet cartridges besteld en betaald. €97,95.
Bericht gekregen dat de zending onderweg is met de DPD incl. Trackingnr. DPD wacht nog steeds op het pakket. 2x mail gestuurd geen reactie 3x gebeld.... Niet bereikbaar krijg je te horen.

6 maart 2026

Scherpe prijs, kleine strubbelingen, maar perfect opgelost.

Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf.

Er zat een foutje in de verzending, maar die is kostenloos en met tegemoetkoming opgelost. Communicatie gaat soms wat spartaans, denkelijk door vertalingen, maar overall goed te doen.

23 februari 2026

Heel snel de bestelling ontvangen

Heel snel de bestelling ontvangen. Inhoud klopte met gekochte artikelen.

26 januari 2026

Hoi soenita,

Alles klopte

Alles klopte. Wat beloofd was is nagekomen en op tijd.

27 januari 2026

Hoi Adil,

True Image Klantenserviceteam

Top product en top prijs!!

Mijn HP Color Laserjet Pro MFP M477fdn had blauwe vlekjes op iedere afdruk. Volgens AI zou de Cyaan cartridge de boosdoener kunnen zijn. Hier een complete nieuwe set besteld voor nog geen 70 euro. Op zondag besteld en op dinsdag al geleverd. In eerste instantie alleen de Cyaan cartridges vervangen. En wat blijkt? Probleem met vlekken opgelost. Niets aan de hand met de printer zelf dus. De defecte Cyaan cartridge was overigens van een andere hele grote concurrent die notabene veel duurder is! Afwachten hoe een zich op termijn gaat houden en hoeveel er mee geprint kan worden maar voor dit moment de volle 5 sterren wat mij betreft!

27 januari 2026

Hoi Peter,

True Image Klantenserviceteam

Goede prijs/kwaliteit en top service

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en gaat er een keertje iets niet gelijk goed, dan lossen ze het direct naar tevredenheid op. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Vandaar 5 sterren

15 januari 2026

Hoi Edwin,

True Image Klantenserviceteam

De toners waren zeer snel geleverd en…

De toners waren zeer snel geleverd en de printer accepteerde deze ook. Ik had meteen al door moeten hebben dat ze eigenlijk niet goed waren omdat ze niet goed bleven zitten in de toner houder. Er bleef na een week printen ook regelmatig papier vastzitten, maja ook ik wist niet waardoor. Ik heb de printer ongeveer 2 weken niet gebruikt en gisteren ging het helemaal mis bij het printen. De eigen merk toners van True image werken niet goed bij mijn brother all in one printer. Sterker nog. Er kwam continu toner stof op de transferriem terecht. Hierdoor is deze transfer riem uiteindelijk kapot gegaan. Het papier bleef continu vastzitten door tonerstof en het feit dat de transferriem zijn staticiteit verloren had. Kosten ruim 150 euro. En als ik de toners zou blijven gebruiken dan zou de nieuwe riem ook kapot gaan. Voor mij nooit meer True Image, maar gewoon 123 inkt of de meest betrouwbare optie en dat is een toner van het eigen merk. Koop geen huismerk van True image, maar beter van een betrouwbare winkel!!!!

30 december 2025

Voordelig aanbod voor toners van True Image…

Het aanbod voor toners van True Image was veruit het voordeligst en ook was duidelijk waarvoor de cartridges geschikt zijn.

24 november 2025

Hoi A. de Groot,

True Image Klantenserviceteam

Canon MF743cdw print als nieuw

Onze genoemde laser printer Canon MF743cdw leverde een belabberde print kwaliteit. Lang getwijfeld of het de moeite waard was om vervangende toner cartridges te kopen gezien de hoge prijs van de originele. Uiteindelijk gekozen voor True Image toners en........hij print als nieuw. Absoluut de investering waard.

30 november 2025

Hoi Arnaud Gaakeer,

True Image Klantenserviceteam

Snel geleverd en werkt zonder…

Snel geleverd en werkt zonder complicaties (anders dan bij 123….)

28 oktober 2025

Hoi Q Kroes,

True Image Klantenserviceteam

Prima product en snel geleverd

Snel geleverd, in een prima verpakking. De toner werkt uitstekend

26 augustus 2025

Hoi Andre,

Heldere website, toner goed

Heldere website, toners netjes verpakt en vlot verzonden. Afdrukkwaliteit goed

1 september 2025

Hoi Joeri,

Hoi Ad Molenschot,

True Image Klantenserviceteam

Duidelijk, goede prijs,snel geleverd.

Duidelijke site, top prijzen.snel geleverd, goed verpakt
Als je cartridge bijna leeg is, wil je maar een ding. Snel bestellen en geleverd krijgen. Daarom bestel de volgende keer weer bij jullie!

29 juli 2025

Hoi Marianne,