LIdl verzendservice DHL is enorme puinhoop
LIdl verzendservice DHL is enorme puinhoop. Deze 2 bedrijven wijzen naar elkaar als er voor de zoveelste keer iets fout loopt met bestellingen. Vandaag weer voor de Kat zen K.. thuisgebleven. Artikel (matras) op laatste moment bij servicepunt afgeleverd ipv aan huis. Dit nu voor de 4DE! keer. Ze halen het bloed onder mijn nagels vandaan. Het zal me niet verbazen als er een keer een klant volkomen doordraait. Hoofdverantwoordelijke is toch Lidl, daar heb ik de artikelen besteld en betaald. Er is niemand van het personeel die de zaken eens goed oppakt, ze laten je zwemmen en hebben het geld al binnen. Ik zie geen verschil met ordinaire oplichters die juridisch eens goed aangepakt dienen te worden. UPDATE 2: Nu krijg ik dit bericht:Referentienummer: 100349154
Beste klant,
""Je stuurde ons zojuist een bericht dat door LiA, onze digitale Lidl-assistent, is bekeken. We vermoeden dat het in jouw bericht gaat over een klacht met betrekking tot je dagelijkse boodschappen. We hebben jouw melding vastgelegd in onze systemen onder #FOOREF100349154.**
WTFCK dagelijkse boodschappen? Matrassen? Ze zijn volkomen de weg kwijt of doen net alsof ze gek zijn.