Ik zal hier nooit meer iets kopen. Leveringsinformatie is compleet onbetrouwbaar en totaal gebrek aan communicatie. Ik heb besteld terwijl alles op de website als op voorraad stond, maar acht... Toon meer

Onlangs via bol.com bestelling gedaan voor accu en gereedschapset. Helaas via PostNL ontvangen pakket zat scheur in en miste de accu; vermoedelijk eruit gehaald tijdens bezorging door PostNL. Ik had... Toon meer

Traxxas winkel Kind anderhalve week op z.n ladertje van nog geen 6 tientje laten wachten. Geanuleert en nu kan pikkie 2 weken op zijn centjes wachten. Trieste bedoeling dat de levertijden niet gem... Toon meer

1. Automaterialenwinkel
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Autoreparatie en -onderhoud

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Modelbouw winkels in Kaatsheuvel(nl) (hoofdvestiging)Lommel(be),Lelystad en Helmond met het complete assortiment Traxxas en Vaterra Rc auto's , boten, vliegtuigen quadcopters en alle onderdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie, advies en inrui...

• Doctor van Beurdenstraat 29, 5171 GA, Kaatsheuvel, Nederland

• trxxs-winkel.nl

3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,3

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trxxs-Winkel verkoopt (bewust) rc auto's die ze niet op voorraad hebben, maar incasseert je geld wel ondanks annulering

Trxxs-Winkel adverteert op haar website en ook op Marktplaats met rc auto's die niet op voorraad zijn. In de advertenties wordt de indruk gewekt dat de betreffende rc auto's wel op voorraad zijn. Na bestelling wel meteen gebeld of het oké was dat e.e.a. in backorder werd geplaatst en ik een maand wilde wachten. Tsja.. Dit is natuurlijk een regelrechte domper die je als verkoper kunt voorkomen door eerlijk te communiceren over wat je wel en niet hebt. Geef tenminste een indicatie van de levertijd in de advertentie zelf. Bestelling vervolgens geannuleerd maar ondertussen schrijven ze de betaling wel van je rekening af. "U krijgt u geld z.s.m. terug". Ja ja. Leuk werkkapitaalbeheer zo, dingen verkopen waarvan vantevoren bekend is dat ze niet op voorraad zijn en wel het geld incasseren van een geannuleerde bestelling. Niet bepaald integere club dit.

1 mei 2020

Ben niet zo van de reviews maar wil…

Ben niet zo van de reviews maar wil voor dit bedrijf wel even een uitzondering maken. Lipo lader besteld en netjes binnengekregen. Tweede bestelling een extra lipo accu. Bleek niet op voorraad stond wel op de site moest hier zelf 2x achteraan anders had ik waarschijnlek nog geen accu gehad. Slechte communicatie. Had nog een vraagje over mijn auto dus denk ben klant mail ze even. Krijg ik van een Tommy een zeer slechte mail terug. Dus kopen prima maar niet te veel vragen. Ga hier in ieder geval niet meer bestellen. Zeg dus niet dat het een slechte winkel is maar ik zou voortaan lekker naar een plaatselijke dealer gaan.

1 april 2020

Super service bij de trxxs winkel…

Super service bij de trxxs winkel Lommel! Vriendelijke mensen en doen alles om je op weg te helpen. Geven met plezier alle raad en doen niet moeilijk. De prijzen zijn er ook super voordelig.
Mijn volgende aankopen voor de hobby komen zeker van bij de trxxs-winkel Lommel! A+

15 november 2019

Erg blij

Snelle levering, goed meegedacht over een technische probleem. Dank je wat een service.

Houdt zo vol

29 augustus 2019

Echt een slechte winkel

Echt een slechte winkel, bestel spullen en je word niet op de hoogte gehouden. Na 4 dagen mail ik , krijg ik als antwoord dat ze mijn onderdelen pas na 7 dagen binnen krijgen want het moet uit Duitsland komen xD. als ik zelf iets bestel uit Amerika voor mijn rc auto's duurt dat 3 dagen. Contact met klantenservice was echt waardeloos. Tommie nam de telefoon op en was uiterst onbeschoft.
Toen ik mijn bestelling wilde annuleren begon hij gelijk te dreigen dat hij mijn geld pas over 14 dagen terug ging storten want daar had hij recht op zei hij er nog bij. Zat andere goeie winkels uit Nederland waar je je traxxas onderdelen kan bestellen dus hier koop ik nooit meer. Ik raad deze winkel af.

29 augustus 2019

Geen voorraad slechte service

Paar keer wat besteld , staat op de site niet duidelijk wat er op voorraad is dus drie weken wachten op je spullen.
Klantenservice is onbeschoft .
Voor mij geen traxxaswinkel meer betaal liever wat meer voor goede service

1 mei 2019

Traxxas winkel

Traxxas winkel
Kind anderhalve week op z.n ladertje van nog geen 6 tientje laten wachten.
Geanuleert en nu kan pikkie 2 weken op zijn centjes wachten.
Trieste bedoeling dat de levertijden niet gemeld zijn op de site.net als fatsoenlijke info over de artikelen op hun site bah...
Mvg mike

8 maart 2019

Goede snelle service

Goede snelle service, ook telefonisch
Bij de post was iets miss gegaan, waardoor ik niet alles gekregen had.
Een belletje later en de volgende dag had ik alles

goede service

8 april 2018

Prima service in de trxxs-winkel.be vestiging (Lommel)…

Prima service en productkennis in de Lommel vestiging (trxxs-winkel.be). Heel tevreden over de service en garantie: een onderdeeltje dat defect in de verpakking zat hebben ze direct en zonder gezeur vervangen. Mooi assortiment aan Traxxas onderdelen in de winkel aanwezig bovendien. Een aanrader!

22 mei 2017
Reviews in alle talen tonen. (35 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken