Lees wat reviewers zeggen
Hela processan med att jämföra försäkringar var så smidig. Jag hittade snabbt en bättre hemförsäkring än jag hade innan och sparade dessutom pengar. Det var lätt att navigera och förstå de olika erbju... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tryggt är en extra petig jämförelsetjänst för att hitta rätt försäkring. Vi är en oberoende tredjepart som grundligt granskar villkor, bolag och har idag Sveriges mest uppdaterade försäkringsdatabas.
Contactgegevens
Zweden
- info@tryggt.nu
- tryggt.nu
Jag var osäker på vilken försäkring som…
Jag var osäker på vilken försäkring som skulle passa bäst för mitt nya hem, men Tryggt gjorde det enkelt. På bara några minuter hade jag jämfört flera alternativ och kunde välja det som kändes rätt för mig. användarvänligt och snabbt.
Enkel att använda
Enkel att använda, men önskar fler alternativ att välja mellan.
Hittade en bra försäkring enkelt
Hittade en bra försäkring enkelt, men hade velat ha mer info om självrisker.
Om du letar efter en försäkring är…
Om du letar efter en försäkring är Tryggt den enda platsen du behöver besöka.
Jag sparade massor av pengar och fick precis vad jag behövde. Har redan tippsat alla jag känner!
Hela processan med att jämföra…
Hela processan med att jämföra försäkringar var så smidig. Jag hittade snabbt en bättre hemförsäkring än jag hade innan och sparade dessutom pengar. Det var lätt att navigera och förstå de olika erbjudandena.
Tyvärr ganska begränsat utbud
Att hitta en försäkring som passar kan…
Att hitta en försäkring som passar kan vara svårt, men den här tjänsten gjorde allt enkelt och tydligt. Jag kunde snabbt jämföra olika alternativ och välja det som var bäst för mig. En riktig tidsbesparing och en trygg känsla i slutändan.
Jag behövde en ny barnförsäkring och…
Jag behövde en ny barnförsäkring och hittade snabbt den bästa lösningen. Det var enkelt att se vilket alternativ som gav mest för pengarna, och jag kände mig säker på att jag gjorde rätt val. En tjänst vom verkligen underlättar.
Det här var första gången jag inte…
Det här var första gången jag inte kände mig förvirrad när jag valde en försäkring. Tryggt.nu gjorde allt så enkelt att jag knappt kunde tro det. Det här är framtiden för frösäkringsjämföresler!

Antwoord van Tryggt
Riktigt bra täckning hittad snabbt
Riktigt bra täckning hittad snabbt, men havde velat se fler recensioner från andra användare.
Sparade tid och pengar
Sparade tid och pengar, men önskar att fler bolag fanns med.
Behövde en bilförsäkring snabbt och med…
Behövde en bilförsäkring snabbt och med Tryggt hittade jag rätt på nolltid.
Jämförelsen var tydlig och jag kunde enkelt välja det bästa alternativet. Sparade både tid och pengar. Kan inte tänka mig att använda någon annan tjänst framöver.
Fick snabbt en bra deal
Fick snabbt en bra deal, men vissa villkor var lite otydliga.

Antwoord van Tryggt
Första gången jag kände att jag…
Första gången jag kände att jag faktiskt förstod vad jag betalade för när jag skaffade en ny livförsäkring. Allt var tydligt och enkelt att jämföra, och jag hittade snabbt det bästa alternativet för mig och min fimilj. Verkligen ett bra verktyg!
Tyvärr få filter men ger tillgång till…
Tyvärr få filter men ger tillgång till låga priser
Lätt att använda
Lätt att använda, men kunde ha inkluderat fler försäkringsbolag.
Ger enkel översikt ärligt talat
Ger enkel översikt ärligt talat, men finns bättre alternativ såsom compricer
Tryggt.nu är verkligen en gamechanger…
Tryggt.nu är verkligen en gamechanger när det kommer till att jämföra försäkrignar. Jag hittade snabbt en hemförsäkring som både var billigare och bättre än min tidigare. Kommer definitivt använda deras tjänst igen och rekommenderar det varmt till andra.
Bra prisjämförelse
Bra prisjämförelse, men kunde ha haft fler valmöjligheter.

Antwoord van Tryggt
Använde Tryggt för att jämföra…
Använde Tryggt för att jämföra livförsäkringar och det var en riktigt bra upplevelse. Tjänsten är lätt att anvanda, och jag kände mig säker på att jag valda rätt försäkring. En klar rekommendation för alla som vill ha en smidig process.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.