1. Excursiebedrijf
  2. Vervoer
  3. Reisbureau

We are a social business that rent tuktuks/rickshaws from locals to tourists for self-drive adventures in paradise.

4,7

Uitstekend

Het beste adres voor het huren van je tuktuk!

We hebben 3 weken een tuktuk gehuurd (we hebben zelf gereden) en dat via het beste, meest betrouwbare bedrijf: Tuktuk Rental. Ruim van tevoren is heel duidelijk wat je te wachten staat en wat je moet regelen (vb internationaal rijbewijs tijdig regelen in NL) en wat zij voor je kunnen doen (Sri Lankaans rijbewijs). Je krijgt bij aankomst eerst les en uitleg over de do's en don'ts. Pas als je je veilig voelt ga je op pad. We hadden een op een gegeven moment een mankementje bij de versnelling (heel gebruikelijk bij tuktuks), je belt Tuktuk rental en ze helpen je gelijk: welke monteur en welke is het dichtste bij, ze bellen de monteur om de aankomst aan te kondigen en uit te leggen wat er aan de hand is in het Sri Lankaans en blijven contact met je houden tot je weer de weg op bent. Na 1000 km moet je even een check laten uitvoeren. Je stuurt ze een berichtje met waar je op dat moment zit en binnen no time heb je een adres. We hebben de treinreis naar Ella gemaakt en hebben de optie bijgeboekt dat een chauffeur on,e tuktuk naar de andere kant zou rijden en bij ons hotel in Ella af zou leveren. Ook dat ging super, chauffeur keurig op tijs sn keurig een bericht toen de tuktuk bij het hotel stond. Tukruk Rental geeft daarnaast veel tips, ze zijn heel goed bereikbaar en zijn zeer betrouwbaar! HET adres om je tuktuk te regelen!

6 april 2026

Geweldige ervaring!

In februari hebben we het voorrecht gehad een TukTuk te huren bij TukTukrental, en we kregen een gloednieuwe Tuk! Wat een fantastische ervaring was dat! We hebben volop genoten van de vrijheid, de olifanten op de B35, alle lachende, zwaaidende mensen en het plezier van het rijden. De service was uitstekend, met een informatieve en tegelijkertijd gezellige uitleg. Het was simpelweg een geweldige ervaring die we iedereen aanraden!

1 februari 2026

Vrijheid en vooral blijheid

We hebben 21 dagen door Sri Lanka getoerd in “onze” tuktuk 🛺 en hebben enorm genoten! De grootste uitdaging was om te wennen aan het chaotische verkeer, maar na twee dagen voelde het al als de normaalste zaak van de wereld. Wat een vrijheid en vooral blijheid als je met een tuktuk reist! We kregen een gloednieuwe tuktuk mee en hebben geen enkel probleem gehad. De service van tuktukrental.com was fantastisch. Van begin tot eind waren ze duidelijk, aardig en behulpzaam. Een top-organisatie!

31 januari 2026

3 weken Sri lanka met TukTuk

2 weken geleden samen met mijn vriendin ruim 3.5 week met de tuktuk door Sri Lanka gecrosst! Wat een ervaring. Ja het TukTuk rijden is heel even spannend maar je went snel aan het verkeer en aan het voertuig. TukTuk rental staat ieder moment voor je klaar om te helpen waar en wanneer nodig! We stonden een dag met pech langs de weg en meteen schoten ze in de regel stand en ontzorgde ze ons zo snel mogelijk. Heel fijn!

Bij terugkomst ook geen problemen met het inleveren of iets dergelijks, daar hadden we wel eens wat slechte ervaringen over gehoord maar na een check van het voertuig kregen we netjes alle borg terug en liepen we met een geweldige ervaring de deur uit

10 juli 2025

Hele goede ervaring!

Hele goede ervaring met de Tuktuk rental! Alles was super goed georganiseerd en je krijgt alle benodigde informatie tijdig en compleet! Ook reageerde de klantenservice snel en kon je via whatsapp met ze communiceren.

Een aanrader voor iedereen om te doen :)

3 oktober 2024

4 weken rondrit met tuktuk …

Een tuktuk voor 4 weken gehuurd bij dit bedrijf. Vanaf het eerste contact bij de interesse om te huren tot het inleveren van de tuktuk een geweldige ervaring met dit bedrijf. Ze reageren vrijwel direct op mails / whats app. Je kunt ze altijd bereiken. Ik zou zeggen niet verder kijken maar hier huren. Onderweg had ik 1 maal een reparatie. Ik werd perfect geholpen.

30 september 2024

GEWELDIG 🤩

Wat een ervaring. Wij hebben in 3 weken 1150 km afgelegd in de tuktuk. Fantastisch onderhouden en nagekeken voordat je deze meekrijgt. Super en betrouwbaar personeel en bedrijf. Ik kan alleen maar bedenken dat de paar minder positieve berichten niet bij dit bedrijf thuishoren. Er zijn meerdere bedrijven met hetzelfde concept, maar deze is echt de beste! Nederlandse en Australische ondernemer en dat is terug te zien in de bedrijfsvoering. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles zeer punctueel. Na een dag een telefoontje of de tuktuk bevalt en of er vragen zijn. Noodnummer via telefoon op whatsapp. Rijbewijs keurig geregeld, duidelijke instructies. Fantastische instructeur Yaseer.
Geweldige ervaring. Zijn zeker van plan om in de toekomst terug te komen naar dit prachtige land en dan weer een tuktuk te huren.
Geweldig dat de locals geholpen worden met het verhuren van hun eigen tuktuk.

26 juni 2024

Een super goed bedrijf

Een super goed bedrijf, hele duidelijke uitleg, goed geregeld.
Ook de service onderweg is goed geregeld, gewoon top

28 mei 2024
Logo tuktukrental.com

Antwoord van tuktukrental.com

Hallo Huib,

Hartelijk dank voor je geweldige review! 🌟 We zijn blij te horen dat alles van de uitleg tot de service onderweg goed is bevallen. Jouw tevredenheid is onze top prioriteit en jouw complimenten geven ons extra motivatie! 🚀

We hopen je snel weer te zien voor nog een avontuur.

Veilige reizen,
Je tuktukrental.com Team 😊

Geweldige verhuurservice

Geweldige verhuurservice. Van begin tot eind perfect geregeld. Fantastisch personeel met de vriendelijkheid die zo herkenbaar is voor Sri Lanka. Ze staan altijd voor je klaar. Wat een avontuur om het mooie eiland zo te mogen ervaren en verkennen!!

31 maart 2023
Logo tuktukrental.com

Antwoord van tuktukrental.com

Hi Rene, thanks so much for your lovely comments 🤩 Hope to see you on the island again sometime 🇱🇰

Reviews in alle talen tonen. (63 reviews)