Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oikein ymmärrä noita ykköstähtiä vai onko minulla ollut vain hyvä tuuri. Olen nimittäin tilannut tuolta toista kymmentä kertaa erilaisia asioita. Toimitukset ovat olleet nopeita, ei tosin 24 tuntia... Toon meer

3,2

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Useita ostoksia

Tuontitukku oli minulle uusi tuttavuus ja suhtauduin siihen alkuun varauksella, kuten kaikkiin verkkokauppoihin. Toimittaja on kuitenkin osoittautunut luotettavaksi. Tilaukset on toimitettu luvatussa aikataulussa ja kertaalleen minun piti soittaa yhtiön asiakaspalveluun, jossa minua palveli oikein ystävällinen nainen ja asia saatiin hoidettua heti kuntoon. Ei moitteen sanaa.

7 april 2026

Loistavaa palvelua

Tilasin alunperin hiukka vääränlaisen tuotteen ja olin yhteydessä aspaan ja alle vrk oli uusi osa postista haettavissa . Loistavaa ja nopeaa palvelua. Kiitos. Myös vaihdot ja palautukset toimivat loistavasti 🔥suosittelen.

19 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilasin tuotteen jossa oli puuttelinen…

Tilasin tuotteen jossa oli puuttelinen esittelyteksi. Ei siis soveltunutkaan omaan käyttöön. Laitoin asiasta pienimuotoista reklamaatiota sähköpostilla, johon ei kuitenkaan koskaan viitsitty vastata. Sähköposti kuitenkin luettiin, koska tuotekuvausta muutettiin sen jälkeen.

Huvittavinta tässä on se, kun arvostelin tuotteen uudestaan tuotesivuille jossa annoin ”palvelu/toimitus” yhden tähden ja kerroin asiallisesti ettei nyt mennyt ihan nappiin, niin arvostelu on poistettu heidän toimestaan myöhemmin.

Ensimmäisessä arvostelussa luulin että tuote on huono(ei vain soveltunut käyttötarkoitukseen) ja tuohtuneena annoin tuotteelle yhden tähden ja ”palvelu/toimitus” viisi tähteä(toimitus oli nopea) niin se on jätetty kuitenkin näkyviin :)

Jospa täältä ei tuontitukku pääse arvosteluja poistamaan!

27 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tilasin alennuksesta lumikolan

Tilasin alennuksesta lumikolan. Tuli runko jyrsittynä kotiin, juuri ne kohdat "pakkausmateriaalin" peitossa, ettei näkyvissä muutoin, kun vasta purki materiaalista.

Asiakaspalveluun laitettu jo 3 sähköpostia, eivät vastaa viesteihin.

Toimitus oli sentään nopea, siitä plussa.

29 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Erittäin nopea ja hyvät hinnat.

Erittäin nopea ja hyvät hinnat.
Paketille tuli myös kotiinkuljetus (vaikka olinkin maksanut vain pakettipisteeseen, kiva juttu!).
Sekä kiitos yllätyksestä!

6 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilauksen osa tuotteista aivan muuta…

Tilauksen osa tuotteista aivan muuta mitä pitäisi. Esimerkiksi 16mm kierteellä oleva polttoaine hana aivan jotain muuta, mitä pitäisi, kierre aivan jotain muuta kuin 16mm1x5 tuote vastasi jotain 18mm kierrettä eivät vaivaudu edes vastaamaan reklamaatioon vaikka kaksi kertaa ollut yhteydessä. Sitten oli puuttellisia tuotteita. Ei enää jatkoon, halvemmalla saa temusta jos tarvii kokeilla onnea ovatko käypäsiä

25 augustus 2025

Yritys ei vastaa tuotteistaan

Yritys ei vastaa tuotteistaan. Takuu mennyt umpeen, mutta tuotteella aina valmistajan takuu pidempään ja toimintatakuu myös. En osta täältä enää mitään

8 augustus 2025

Huippu asiakaspalvelu

Tilasin ilmastointilaitteen pahimpaan tuskaan helteistä johtuen, joka saapui nopeasti vaikka Matkahuolto vaihtelikin lennosta toimitusaikaa. Samainen kuljetus käsitteli pakettia varomattomasti päätellen siitä että ilmastointilaitteessa oli rikkinäinäisiä osia, mutta Tuontitukun asiakaspalvelulle 6/5 tähteä palautuksen järjestämisessä veloituksetta. Katson jatkossakin Tuontitukun valikoimaa kun tarve tulee, johtuen näin myönteisestä asiakaskokemuksesta.

20 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tuotteen puute varastosta voitaisiin ilmoittaa nopeammin.

Tilasin tuotteen maanantai tiistai välisenä iltana, luettuani jostain toimituksen tulevan 1-2 pv kuluessa.

Tuotteeni oli merkitty "käsittelyssä" tilaan perjantaihin saakka, jonka jälkeen mystisesti tilaus olikin "peruutettu".

Minulle ei tästä ilmoitettu millään tavalla, mutta sain kumminkin tiedon vasta kyseltyäni puhelimitse tilannetta.

Tälläinen ei minulle menettele, ei mene jatkoon verkkokauppa.

11 juli 2025

Tilauksesta puuttuu tuotteita

Tilauksesta puuttuu tuotteita.

Toimitettu väärä kappalemäärä myös samalla tiluksella.

Tuotekuvat eivät vastanneet tuotetta.

Älkää tuhlatko aikaanne tähän verkkokauppaan.

3 juni 2025

Suosittelen

Laaja valikoima, nopea toimitus, kilpailukykyiset hinnat, ja kaupan päälle tuli mukava yllätys :)

19 januari 2025

Nopein toimitus

Nopein toimitus. Halvimmat hinnat. Ainakin minun ostamat tuotteet. Säästin 50€ verrattuna suomalaisiin yrityksiin. Tunti tilauksen jälkeen se oli jo käsitelty ja pakattu. Pari tuntia myöhemmin jo kuljetus yrityksellä. Vastaavaan en ole ennen törmännyt. Ja tavara oli OnePlus taattua laatua.

20 november 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.