In tegenstelling tot vele negatieve reviews ben ik heel goed geholpen door mevr. Verbeek uit Leeuwarden. Van de blauwe Turbo chef, oud model, waren de mesjes ten einde. Kon tegen een reeel bedrag, wat... Toon meer

Toen wij onze tupperware spullen kochten werd ons verteld dat we een levenslange garantie zouden hebben nu er verschillende bakjes kapot gaan is dat volgens hun geen garantie maar slijtage. Daar heb... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Al 2 maanden wachten op je bestelling

Al 2 maanden wachten op je bestelling, dan staat er geleverd. Ja tuurlijk, bende oplichters, je steekt het geld in eigen zak en stuurt geen pakket op. Dan stuur je duizenden mails servicetimy, het mag ook geweten zijn wat een oplichter je bent, je krijgt geen mail terug.

23 oktober 2024

tot nu toe geen goede ervaring

Ik vraag me af of Lastoretupperware wel een betrouwbare webwinkel is. Lees veel slechte reviews en zelf tot nu toe ook geen goede ervaring. Had een voorraadbus besteld. Die was duur in vergelijking met andere merken, hij kostte 22 euro. Helaas bleek hij helemaal niet goed te sluiten, de deksel springt steeds open. Dat verwacht je niet bij Tupperware. Het lijkt erop dat het fake spul is dat gemaakt is in China. Ik heb hem teruggestuurd.
Het telefoonnummer dat op hun website staat is afgesloten ('wegens administratieve redenen niet bereikbaar'). Ik heb ook een mail gestuurd en een bericht via hun website. Op beide nog geen bericht.
Tot nu toe zou ik zeggen: bestel hier vooral niet. Als ik toch nog een positieve reactie ontvang van de website (en mijn geld teruggestort), dan zal ik deze review uiteraard nog aanpassen naar meer sterren.

1 oktober 2024

Waardeloos !!! Moet zelf "een" ster geven anders kan…

Moet zelf "een" ster geven anders kan ik geen review schrijven. Ouderwets vleesbakjes besteld, deksel is veels te klein en klemt niet, zelfs in de koelkast krimpt ie en "knalt" er zelfs af !!! Inmiddels klacht naar Duitse tupperware gestuurd, doen niks 👎 Lastore contact gezocht en kreeg advies de deksel maar eerst eens even in gloeiend heet water te leggen 🤦 Wat een slecht bedrijf is dit zeg. En de ouderwetse kwaliteit/service is ver te zoeken. In een woord; "WAARDELOOS"

1 juni 2024

Dieven

Iets besteld, maar niet ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op mailtjes.
Zijn dieven, dus niet hier bestellen.

21 mei 2024

Na 8 maanden wachten en ruim 20…

Na 8 maanden wachten en ruim 20 mailtjes verder, is het Tupperware nog niet gelukt om mij kosteloos een vervangend product toe te sturen voor een artikel, die na amper gebruikt te zijn, kapot ging.
Waardeloze service!

Aanvulling:
…het is dat ik één ster moet geven……

Nu Negen maanden, 9! maanden na het indienen van een garantieverzoek en tientallen mails verder dan eindelijk een ‘tegoedbon’. Omdat er €7,00 verzendkosten in rekening worden gebracht kon ik geen vervangend/gelijkwaardig product hiervan kopen of ik moest zelf de verzendkosten betalen. (Zie foto: groene trommeltje was het defecte product, het is goed te zien dat deze afgebroken is bij het scharnier er naast een ‘gratis’ geschenk wat ik kreeg voor mijn aanwezigheid op de party, er onder de vervangende producten). Consulenten in Apeldoorn waren niet bereid om de garantieafhandeling te regelen.
Geef géén garantie wanneer je dit niet kunt waarmaken, scheep klanten niet af!
Wanneer je garantie aanvraagt is het opeens geen garantie meer maar een ‘service’, zó komen ze onder de wet-en regelgeving van gratis een vervangend product èn gratis verzending uit!
Geen professionele afhandeling van mijn klacht, het was eens en NOOIT weer!
Mijn tip: ga gewoon naar de Blokker!

O, wat helemaal hilarisch was, in het begeleidend schrijven wat bij het vervangende product in de doos zat werd mij veel plezier met het product gewenst. Ongelooflijk!
Het is niet serieus te nemen. Geweldig toch?

17 april 2024

Het is dat je 1 ster moet geven

Het is dat je 1 ster moet geven, want die verdienen ze niet eens. Op de Huishoudbeurs wat gekocht een besteksetje voor mijn partner om mee te nemen naar werk, Ik geef het in de ochtend aan hem mee, en in de middag krijg ik een foto dat het mes gebroken is bij het smeren van boter op zijn brood, Een e-mail gestuurd naar Tupperware en dit was het antwoord wat ik kreeg. Wat een slechte service, nooit maar dan ook nooit ga ik daar nog wat bestellen.

Dear Customer,
We regret to inform you that your request for replacement is not covered by Tupperware Worldwide Warranty Policy,

As you may know, Tupperware strives for a greener planet. If you wish to recycle your Tupperware product you can send it to this address: Wijngaardveld 17, 9300 Aalst BELGIUM
It will then be regrind and used to make new Tupperware products.

Kind regards,
Tupperware Customer care

1 maart 2024

slechte waterfilter van tupperware

ik heb een tupperware waterfilter gekocht en is slecht.
Na eerst gespoeld te hebben 3x zou ik ervan moeten kunnen drinken maar het geeft1.00 aan met de watermeter en moet zijn onder 0.06 om te kunnen drinken.

14 september 2022

Nog minder dan 1 ster!!!!

Nog minder dan 1 ster!!!!
Je kan ze niet eens bereiken en wat krijg je tegenwoordig nog vergoed van spullen ouder dan 5 jaar!!!!???? 60% op het onderdeel(deksel) en dus niet op schaal die er bij hoort!! Wat een grote oplichterij met levenslange garantie.... amateurs!!

30 november 2020

dure serie van serveerschalen…

Heb een dure serie van serveerschalen met blauwe deksels gekocht(een jaar of 10? geleden) en nu sluiten de deksels niet meer af!!!
Nu wil ik de schalen met deksels inleveren voor nieuwe en nu krijg ik (alleen voor de deksels) €25,90!!!want die sluiten niet meer goed) maar moet ik de bakken met deksels inleveren!! Wat een slechte kwaliteit ten eerste en ten tweede (wat veel erger is) het wordt niet goed opgelost!!! Wat een vreselijk rot bedrijf!!! Blijkbaar ben ik ook niet de enige!!! Vroeger kon het niet kapot en anders kreeg je nieuw!!!! Maar nu, wat een robbedoesde!!!

11 november 2020

Opmerkelijke manier van bedrijfsvoering

Ken tupperware van thuis uit. Wil nu voor mijzelf een tupperware product kopen, maar....

1. Er is nergens een webshop te vinden. ik heb totaal geen zin in consulenten die mijn tijd willen verspillen aan verkooppraatjes. 2. Consulent langs laten komen tijdens corona? Dacht het niet. 3. Bedrijf heeft nergens contactmogelijkheden, dus kan nergens navraag doen of het product nog te krijgen is.

Dit bedrijf heeft kennelijk gemist dat we in de 21e eeuw leven. En ik ga echt niet al die moeite doen om een enkel product te bestellen. Ga wel naar een ander.

12 augustus 2020

Slecht potje

Ik heb een hele dag geprobeerd een potje dicht te doen. Dit is niet gelukt tot de dag van vandaag. Ik heb gesmeten geslaan en gevloekt maar het potje wou maar niet sluiten. Dit heeft heel mijn dag verpest. Vriendelijke groeten Mauro

7 juli 2020

Fantastische producten

Fantastische producten. Ik ben helemaal weg van hun Turbo het. Nog nooit is het zo makkelijk geweest om een frikandel speciaal te maken of lekkere sausjes

2 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?