VREEMD GELUID EN GESCHEURD METAAL
VREEMD GELUID EN GESCHEURD METAAL
Turbo gekocht bij APS Turbo voor mijn Citroën aangezien er speling in de turbo zat. Door een gerenommeerde garage de gekochte turbo in de motor laten zetten, ook op dat moment de katalysator en leidingen laten vervangen.
Tijdens de APK in Nederland was alles goedgekeurd en bij de keuring in Portugal is alles met computers gemeten met de nieuwe turbo in de motor. Alles was volgens de normen van de Citroën. Dit wordt speciaal opgevraagd bij deze keuring om te legaliseren.
Nog geen 7000km later kwam er een vreemd geluid uit de turbo. Het bleek dat er een flinke scheur in het metaal van de turbo zat en ook zat er al speling in de turbo.
Geen garantie volgens APS Turbo want het ligt aan de THP motor van de auto, alle THP motors hebben een probleem volgens APS Turbo.
Zij geven een aantal reden daarvoor:
-katalysator verstopt
-waterleidingen verstopt/niet goed aangesloten
-chiptuning
-lekkende injectoren
Aangegeven door mij aan APS Turbo:
Nieuwe katalysator gemonteerd gelijk met de turbo
Leidingen vervangen met monteren nieuwe turbo
Chiptuning is niet van toepassing voor deze auto
Lekkende injectoren zouden geconstateerd zijn bij de verschillende keuringen
Ook geven zij aan dat het haarscheurtjes zijn terwijl er duidelijk een flinke scheur in het metaal zit.
De monteur van de garage die de turbo gemonteerd heeft moest lachen om de verhalen en reden van APS Turbo. Ze verzinnen van alles om geen garantie te geven.
Wanneer ik een andere turbo wil aanschaffen is er amper een tegemoetkoming dus bij een ander bedrijf een goede turbo gekocht.
Advies voor APS Turbo om naar de kwaliteit van de turbo’s te kijken.