1. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij bieden al sinds 2003 Sicilië rondreizen aan en pakken het net even anders aan. Wij kennen het eiland persoonlijk en willen onze reizigers op persoonlijke wijze kennis laten maken met Sicilië. Bij ons staat originaliteit en maatwerk voorop. Als kleinschalige reisspecialist hebben wij bovendien de beste tips in huis. U heeft bij ons de keuze uit diverse rondreizen, zoals een individuele Fly en Drive Sicilië, een actieve zeilreis, wandel- of fietsreis, of een gezellige groepsrondreis. We staan voor duurzaam toerisme en hebben dus veel oog voor het milieu en de lokale tradities. We bieden zodoende een waardevol en origineel alternatief voor het massatoerisme. U heeft de garantie van een gepersonaliseerde service. Wij regelen ieder onderdeel van uw rondreis op Sicilië, tot in het kleinste detail, om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Ieder door ons georganiseerde reis stelt onze reizigers in staat het authentieke Sicilië te leren kennen dat voor de meesten bezoekers onbekend terrein blijft. Onze benadering gaat gepaard met het volle respect voor de natuur en de cultuur die dit eiland te bieden heeft. Wij hebben een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties zoals familiehotels, boutiekhotels, authentieke Bed&Breakfasts en agriturismo, met wie wij persoonlijk contact onderhouden. We selecteren deze zorgvuldig en letten daarbij op de volgende aspecten: de ligging, de gastvrijheid, de service en de invloed op het milieu. Sinds 2012 is Tururi Tours ook actief op buureiland Sardinië, een eiland met vele verrassende kanten en een prachtige natuur en cultuur. Ook hier zijn alle verblijven door ons persoonlijk bezocht en geselecteerd op basis van authentieke sfeer, gastvrijheid en de beste kwaliteit. Tururi maakt van je vakantie of rondreis door Sicilië een unieke en onvergetelijke ervaring!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Op zoek naar zeilboot met schipper voor…

Op zoek naar zeilboot met schipper voor een dag zeilen bij Palermo, terecht gekomen bij tururi tours. Telefonisch contact in NL eerst, was een zeer prettig gesprek en uiteindelijk me Mario, de eigenaar, NL sprekend, een dag gezeild. Wat een topbeleving was dat! Met een prachtige boot en fantastische schipper, die ook nog eens heerlijk kon koken, hebben we een super dag gehad. Zeilen, voor anker om lekker te zwemmen en snorkelen en heerlijk eten! Een aanrader als je Sicilie bezoekt! Bedankt Mario (en Tururi Tours)

8 juli 2018

Telkens weer een top ervaring

Telkens weer een top ervaring. Reeds een behoorlijk aantal keren van de accomodaties van Tururi tours mogen genieten en wat een geweldige ervaringen op beide eilanden. Prachtige reizen gemaakt en zal zeker nog vaak terug komen. Goed idee voor mei a.s. ik heb er weer ontzettend zin in. Zie weer hele leuke plekken waar we nog niet geweest zijn. Maar bij Valdikan met Pierfilippo zullen we altijd een tussenstop maken. Wat een geweldige ervaring hadden we in zijn dorpje Sant Angela Muxaro. Vrienden geworden en dat zal blijven. Vriend van beide eilanden maar het meest toch Sicilia... We komen snel weer.

Grazie

Mario en Marianne
Jullie hebben een juweel in handen. Ben er zuinig op.

Ed Baten
Gastronoom sommelier Pura Passione vini d'Italia