Altijd tevreden geweest nu al een paar dagen zijn ze offline probeer ook in contact te komen maar krijg geen antwoord meer. We wachten nog rustig af. ik wou binnen kort verlengen maar gelukkig nog... Toon meer

De iptv werkt uitstekend. Je kunt snel inschakelen op het kanaal en snel ontvangst krijgen. Er is een catch up systeem voor vele kanalen om achteraf te bekijken wat je gemist hebt. Je hebt ook een zee... Toon meer

Snelle service, helaas geen direct contact met ze mogelijk, maar reageren wel snel. Tot nu toe heel blij en hele uitgebreide opties van kanalen. Dank

3,5

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer slecht

Zeer slecht. Zeker niet kopen. Om de twee dagen stop tv en weken geen reactie van verkoper. Niet te bereiken verkoper.

16 januari 2026

Scam

Scam! Je koopt een jaar abbonement en n paar maanden werkt het niet meer. Niet doen!!!!!

31 december 2025

Trap er niet in het is oplichterij wij…

Trap er niet in het is oplichterij wij hebben aan giften gedaan de goeie review zijn van hun vrienden de politie is een onder zoek aan het starten doe het niet 15dagen geld terug is onzin u krijgt niks reageren nergens meer op een Piratenrij

24 september 2025

Oplichters pas op

Oplichters pas op. Betaling gedaan voor een jaar. Geen link gekregen. Reageren niet op mail of whatsapp. Geld weg. 30 juli betaald. Tot nu toe geen ractie terug van deze oplichters.

30 juli 2025

Oplichters dit is illegaal

Beste mensen trap hier niet in als je melding maakt binnen 7 dagen het het bevalt je niet krijg je niet je geld terug al staat er je binnen 15 dagen op kunt zeggen dan krijg je WhatsApp app ze toch voor jaar activeren maar voor al waar u niet op in moet gaat u bent zelf strafbaar wand dit is zwaar illegaal blijkt achter af te zijn ik maak melding bij creditcard en als zij eventueel niet o er maken maak ik melding bij politie en ga ik aan giften doen ik zeg het netjes op als zij niks doen doe ik het zelf op andre manier ga met deze mensen niet in zee u bent gewaarschuwd ik zal dit ook anders via instagram Facebook enz bekent maken ik wacht hun reactie 2dagen af het geld retour is de reactie die er staan en 5 sterren hebben zij zij zelf en vrienden zodat hun pagina goed lijk blijf er weg ik heb vandaag bij tros rader contact gehad zij gaan onder zoek doen voor een tv programma oplichters

1 juni 2025

OPLICHTERS

Je krijgt geen account bij netflix, Disney+, etc etc. Je moet inloggen op een piraterij site en zo kan je illegale kopieën van films kijken. Het gamma dat ze aanbieden is niet volledig, er zijn een boel aan films en series die er niet op staan, of enkel in een andere taal. 2 schermen betekent dat het maar in totaal op 2 apparaten kan, niet 2 schermen tegelijkertijd over veel verschillende apparaten. Deze mensen zijn oplichters, KOOP DIT NIET!!!

23 mei 2025

Alles werkt perfect

Het was even zoeken maar met de fantastische hulp van de klanten service werkt het nu perfect top hoor ik ben hartstikke blij met zenotv

24 april 2025