Tweedekansje Reviews 107

1,4

3de review! En jawel nog steeds niet opgelost... 2de kansje belooft op website niet goed geld terug... Niets is minder waar... al 2 weken geleden ontving ik mail dat er na enkele dagen terugbetal... Toon meer

Steelstofzuiger gekocht, werd zeer snel geleverd. In de doos stak echter geen acculader. Gemeld, resultaat: u hebt een DERDE kansje gekocht en dan kan al eens iets ontbreken! Geen compensatie. U... Toon meer

Heel slecht! Kreeg kapot product en via QR code om retour te zenden, moest ik eerst gegevens invullen. Ik wist niet of deze aangekomen waren, er popte een vraag voor creditcard gegevens op: vervolgens... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Niet doen.

Je koopt iets. En ze hebben het zogenaamd niet op voorraad.
Je heb het betaald, maar het geld krijg je niet terug.
2 maanden verder en nog niets.

24 maart 2026

Dooie planten

Sturen ze mij een afvalbox met dode en verlepte planten. Beloven ze mij nieuwe planten te sturen, maar omdat ik een eerlijke review heb gegeven deden ze het toch maar niet. Dit bedrijf ligt mensen op via bol.com. Niks kopen bij hun want liegen alles bij elkaar. Hun planten zijn zelfs voor het kerkhof niet geschikt!

4 maart 2026

Perfect voorbeeld van een slecht bedrijf

Wat een teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Achteraf gezien had ik beter eerst de reviews kunnen lezen, want mijn ervaring lijkt helaas geen uitzondering.

Ik heb bij dit bedrijf een schoenendroger besteld. Bij ontvangst bleek het product direct defect te zijn. Dat kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop het bedrijf vervolgens met de situatie omgaat is ronduit slecht.

Na het constateren van het defect heb ik direct contact opgenomen via e-mail. Daar werd mij verteld dat er via hun portaal een storingsmelding zou worden aangemaakt en dat ik binnen 48 uur bericht zou ontvangen. Dat bericht is echter nooit gekomen. Toen ik hierna telefonisch contact probeerde te krijgen, stond ik ruim 30 minuten in de wacht. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik de storing via het portaal moest melden precies wat eerder al was aangegeven.

Na dit alsnog te hebben gedaan, bleek dat ik het product moet retourneren op eigen kosten (€5,95), ondanks dat het product defect geleverd is. Het is onbegrijpelijk dat een klant moet betalen voor het retourneren van een product dat bij levering al niet functioneert.

Wat mij vooral stoort is het gebrek aan verantwoordelijkheid en klantgerichtheid. In plaats van een snelle en nette oplossing wordt de klant doorverwezen van e-mail naar telefoon en vervolgens weer naar een portaal, zonder dat er daadwerkelijk iets wordt opgelost. Ondertussen zit je met een defect product en extra kosten.

Kortom: slechte service, omslachtige procedures en weinig tot geen verantwoordelijkheid voor een defect geleverd product. Dit was voor mij de eerste én laatste keer dat ik hier iets bestel.

4 maart 2026

Ik kocht een loopband

Ik kocht een loopband die eenmalig uit de verpakking zou zijn geweest
Helaas is hij duidelijk gebruikt
En zat onder de kattenharen

Voor mijn etalage benen heb ik hem nodig dus heb ik wel besloten hem te houden

26 februari 2026

3de review

3de review! En jawel nog steeds niet opgelost...
2de kansje belooft op website niet goed geld terug...
Niets is minder waar... al 2 weken geleden ontving ik mail dat er na enkele dagen terugbetaling zou volgen op mijn zichtrekening MAAR nog steeds GEEN terugbetaling op mijn rekeningnummer waarmee ik het reeds succesvol geretourneerde goed initieel betaalde.
Ondertussen ook 2 mails verder, maar ik krijg geen respons erop noch mijn geld tbv €119,99,-

24 februari 2026

NOOIT EN NOOIT MEER.

NOOIT EN NOOIT MEER.
- 4 keer een luchtontvochtiger ontvangen die niet werkt (100% werkende en geteste internetretouren?)
- Artikelen die gewoon kapot zijn zonder dat er een vermelding van staat op de website
- Medewerkers van de klantenservice spreken elkaar tegen
Klantenservice kan zich totaal niet inleven

21 februari 2026

Oplichters

Oplichters! Maken winst op het leveren van kapotte producten en laten de klant opdraaien voor de vervoerskosten. Laatst een aantal kleine artikelen gekocht voor mijn camera, zoals een tripod. Alles kwam kapot aan. Klantenservice gesproken. Zij beloofden alles te vergoeden, ook de verzendkosten. Vervolgens heb ik toch 5,99 moeten betalen voor verzendkosten, terwijl ik alleen maar kapotte spullen kreeg. Vervolgens gemeld en nooit meer antwoord gekregen. Dit is geen ethische manier van geld verdienen. Ook al support ik het hergebruik van artikelen, hier ga ik nooit meer kopen en ik zou het iedereen afraden.

20 januari 2026

Komen afspraken niet na en contact is niet mogelijk

Gekocht apparaat ging binnen paar maanden stuk, ruim binnen garantietermijn. Contact gehad klantenservice. Daar werd aangestuurd op verstrekken van een tegoedbon ipv terugstorten geld. Uiteindelijk heb ik die tegoedbon gekregen, maar niet voor het toegezegde bedrag. Een aantal keren contact geprobeerd te zoeken hieromtrent, maar tweedekansje geeft niet thuis.

2 januari 2026

Slechte klantenservice, geld nog niet terug.

Al 2 maanden geleden heb ik bevestiging gekregen dat de door mij retour gestuurde artikelen, ontvangen zijn. Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Klantenservice is moeilijk tot niet bereikbaar en wanneer ze wel reageren, kijken ze niet goed naar eerdere correspondentie. Zo jammer, want het zou zo'n mooi concept kunnen zijn.

26 november 2025

Geen 2de kans!

Van mij krijgt dit bedrijf geen tweede kans, ze doen namelijk enorm moeilijk over een product dat overduidelijk binnen de garantieperiode defect is gegaan bij normaal gebruik. Inmiddels een stuk of 15 mails heen en weer over een defect geleverd artikel van een paar euro waarbij ze moeilijk doen over de terugbetaling.

19 januari 2026

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden! Er wordt mij beloofd”bij bestellingen voor 17:00, volgende dag in huis en nu heb ik het na 7dagen nog niet ontvangen!!. Email gestuurd en krijg geen reactie op mijn vraag waarom het te lang heeft geduurd. Vandaag een e-mail ontvangen dat het vandaag wordt verstuurd. Bieden niet de service die zij beloven!

30 december 2025

BEDRIEGERS!

U mag toestel retourneren OP EIGEN KOSTEN!
Zal ik zeker niet doen want ik lees in vele recensies dat ze je geld niet terugstorten!
Stond niet vermeld op de verkooppagina dat toestel incompleet was of derdekansje was.
KOOP NOOIT BIJ TWEEDEKANSJE!

24 december 2025

Koop niet bij 2dekansje!!

Bij 2dekansje een smart weegschaal gekocht die binnen een maand niet meer op te laden is. Dus met kapotte accu. Gemeld. Dan krijg je bericht dat bij dit artikel geen terugbetaling mogelijk is, terwijl bij alle artikelen staat: niet goed, geld terug. En wat ook onwettig is omdat je bij kapot artikel altijd geld terug moet kunnen krijgen. Ik kon een andere weegschaal uitkiezen maar daar zat geen vergelijkbare bij. Gemaild dat ik mijn geld terug wil en dan wordt er niet meer gereageerd. Koop hier dus niets!!! Malafide webshop!

18 december 2025

Waardeloze klantenservice

Lampjes besteld. Alleen de verpakking zou beschadigd zijn. Helaas bleek dat niet zo te zijn; lampjes waren al gebruikt en beplakt met scheve plakkerige stickers. Op 14 november samen tot een akkoord gekomen voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. Zou binnen 4 werkdagen geregeld zijn. Tot op heden NIKS ontvangen en ze reageren ook niet meer op mijn berichten. Vrees dat ik kan fluiten naar de terugbetaling.

12 november 2025

Ik bestelde vorig jaar een fietslicht…

Ik bestelde vorig jaar een fietslicht van35eur die kapot geleverd werd. Ze gaven mij een compensatie in de vorm van een giftcard +5%. Ik leverde die in bij een tweede bestelling voor een blender. Opnieuw werkte het product helemaal niet. Ik was nu al voor de tweede maal bedrogen. De klantenservice is waardeloos. Je krijgt standaard mailtjes. Omdat ik niet gelukkig was gingen ze mij terug betalen. Ik kreeg welgeteld 0.87 EUR terugbetaald van mijn 35 euro. Het is echt geen eerlijke firma. NOOIT KOPEN IS MIJN BOODSCHAP. Ze betalen me niet terug waar ik recht op heb gelukkig was het niet zoveel maar het is het principe die telt.

27 november 2025

Een nieuwe zending ledkaarsjes

Een nieuwe zending ledkaarsjes. De eerste zending van3 kaarsjes was incompleet.
Kreeg nieuwe kaarsjes opgestuurd. Verwachtingsvol opende ik het pakket .
Maar de kwetsbare kaarsjes waren weer in zeer slechte staat.
1 kaarsje ging al kapot toen ik hem uit de doos haalde, en de ander zaten scheuren in. Slecht 1 kaarsje was compleet . Mevr G G.Hoogma Groningen.

21 november 2025

Misleidende aanbieding met zogenaamd…

Misleidende aanbieding met zogenaamd een passende bidon op smoothiemaker( zoals te verwachten van n smoothiemaker als hier een bidon bij wordt aangeboden) blijkt er niet op te passen en dus voor mij nutteloos. Terugsturen kost mij echter geld, ze gaan niet mee in het bieden van een goede oplossing( gratis retour) .
Dus nu moet ik 6e betalen voor een product wat niet gebruikt kan worden zoals hoort

21 november 2025

Is dit jouw bedrijf?